Hangi şampuanı kullanıyorsunuz

Askerdeyken zeytinyağlı haki sabun alışkanlığı nedeniyle o tarihten beri hayatımdan şampuanı çıkardım Her tarafımı bu sabunla bici bici yapıyorum Alışkanlık yaptı 😉

Dalin kullanıyorum. Hacı şakir vücudumu çok kurutuyor duş jelleri ise hareket edince kaşıntı yapıyor. Hele parfümlü olanları otururken bile kaşıntı yapabiliyor. Şampuanlar özellikle mentollü olanlar kafayı yedirir insana. Bende hepsinden kurtuldum. Hafif fazla kimyasal olmayan daline geçtim 6 yıldır kendisi ile beraberim. Herhangi bir reaksiyon göstermedi vücudum. Kafayı yıkarken gözleri kapatmamak extra güzel bir olay :))

Türkiye de yada Türkiyeye üretilen şampuanların hiç birisi iyi değil maalesef sabunlar da aynı. Gıda da durumlar ne ise bu konuda da aynı maalesef. O yüzden ben şöyle tecrübe edindim saçı sık sık yıkamalıyız. Her gün. Eğer bu zor geliyorsa mutlaka en geç iki günde bir yoksa ne kullanırsanız kullanın istenilen sonuç elde edilemiyor.

bende iki tel saç kalmıştı onuda her hafta kendim permatik ile kazıyorum yani sürekli kel geziyorum. ama yıllardır katı sabun kullanırım. şampuanı en son nezaman kullandım hatırlamıyorum.

Geri