Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
görmek mesele değil toplu aramada görsem eklemede ugraşmıyım istiyorum yoksa pc de iptv stream player da hepsini veriyor ben check yaparken görüp ona göre ekliyim isitiyorum
Değişik isteklerin var reis , ALLAH başka dert vermesingörmek mesele değil toplu aramada görsem eklemede ugraşmıyım istiyorum yoksa pc de iptv stream player da hepsini veriyor ben check yaparken görüp ona göre ekliyim isitiyorum![]()
ya aslında millet tarama yapınca çıkıyor ya kanal dizi film kaç tane onu iptv checker da istedim ben kanallarına bakmıyorum film dizi sayılarıan bakıyorum genelde ya önemli değild e gerçi var mı diye merak ettim yoksa cld strm var zatenDeğişik isteklerin var reis , ALLAH başka dert vermesin![]()
Reis aslında dün buna benzer bir şey için deneme yaptım ama , tam istediğim olmadı. Sadece listeyi verdi sayı felan yok yaniya aslında millet tarama yapınca çıkıyor ya kanal dizi film kaç tane onu iptv checker da istedim ben kanallarına bakmıyorum film dizi sayılarıan bakıyorum genelde ya önemli değild e gerçi var mı diye merak ettim yoksa cld strm var zaten![]()
api den gelen cevap hoş olmamışReis aslında dün buna benzer bir şey için deneme yaptım ama , tam istediğim olmadı. Sadece listeyi verdi sayı felan yok yani
Ekli dosyayı görüntüle 9672
Bu cevabı ben de beklemiyordumapi den gelen cevap hoş olmamış![]()
![]()
![]()