Hangi modemi tavsiye edersiniz.

Selam Alt yapı nedir adsl vdsl fiber vs ?

Bunu kullandım hiç sorun yaşamadım , belki farklı tavsiyelerde olur ...

Teşekkürler 5ghz olsa daha iyi olurdu.
5Ghz bağlantının olması maalesef fiyatları fark edilir şekilde arttırıyor. Yine de VDSL kullanmayanlar çok olabilir burada diye genel olarak 5Ghz VDSL modem router diye aratırsanız alışveriş sitelerindeki modelleri satın alıp kullananların yorumlarını okumak daha iyi olabilir.

Beğendiğiniz cihazların inceleme videoları da olabilir onlara da bakın derim.

Maalesef 5Ghz bandıyla bağlantıda çok yakın olmadıkça çekmeme veya verim alamama olabiliyor, biliyorsunuz muhtemelen. Yine de kablolu bağlantıya eş değer sonuçlar aldığınız için onu tercih ettiğinizi de düşünüyorum. Ben de olsam aynı şekilde düşünürdüm çünkü.

Bunu uzun süre kullandım, iş görüyor

Sistem mühendisi olarak ve asus fanatiği kullanıcı olarak asusun modemlerde etik dışı yaptığı planlı eskitme anlayışı nedeniyle sinyal alamam sorunuyla başbaşa kalıp servbis hizmet vermemesi sonucu çok yüksek tutarlar ödediğim modemlerim çöp oldu. Keenetic marka modem. hero modeli ve üstünü alırsanız memnun kalırsınız. Yazılım her aşaması Türkçe yazılım içinde güvenlik duvarı var reklamları engelleyip ek program vs uğraşmanıza gerek yok. Sinyal genişletmelerde aynı marka ürünleri mesh yapıp ağ oluşturabilirsiniz. Yazılım desteği sürekli devam ediyor.

Sistem mühendisi olarak ve asus fanatiği kullanıcı olarak asusun modemlerde etik dışı yaptığı planlı eskitme anlayışı nedeniyle sinyal alamam sorunuyla başbaşa kalıp servbis hizmet vermemesi sonucu çok yüksek tutarlar ödediğim modemlerim çöp oldu. Keenetic marka modem. hero modeli ve üstünü alırsanız memnun kalırsınız. Yazılım her aşaması Türkçe yazılım içinde güvenlik duvarı var reklamları engelleyip ek program vs uğraşmanıza gerek yok. Sinyal genişletmelerde aynı marka ürünleri mesh yapıp ağ oluşturabilirsiniz. Yazılım desteği sürekli devam ediyor.
bir kaç yıldır kullanmama rağmen o kadar özelliğini kullanmasam da gerçekten çok iyi bir marka Keenetic

Merhaba

ADSL kullanıyorken aldım. Altyapı VDSL'ye geçti kullanmaya devam ediyorum. Fiber desteği bulunduğu için gelmesi durumunda Fiber internette desteklemektedir.

Şuan sarı sayfalarda KEENETİC HOPPER 3610 var iki adet, son derece kaliteli wifi6 vs. her türlü eksiklikler sık güncellemeler ile tam serbest donanım ve yazılıma sahip, torrent indirme, vpn, dns vs. özgürlükleri daha birçok eklenti
ben hopper 3610 sıfır aldım, Türknete geçtiğim için modemsiz anlaşarak, diğer ıss lerde modem veriliyor, s.o.l kullanıyorsanız tplink w530 vermişse o da iyi

Geri