remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 138
Realme güzeldirRealme10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Realme güzeldirRealme10
İyiymiş, bir de i7 işlemcisi olsa, benim laptopla aynı konfigürasyondaOne Plus 15'e geçtim. 16 GB Ram / 512 GB depolama olan model.
Android'in, Iphone'u denir One Plus için. Bunu tabi uzun yıllar güncelleme alması ve tabii ki çok akıcı ara yüzü için söylerler. Ancak One Plus 15 ile tasarım ve menüler, ikonlar da Iphone gibi olmuş.
165hz ekran inanılmaz görünüyor ve bazı basit ama çok işe yarayan işlevleri (hep böyleydi) sayesinde başka marka kullanmayı asla düşünmüyorum.
Samsung Galaxy S25 ultra 1TBAnket de ekleyeceğim ancak cevaplara da yazabilirsiniz.
Önce ben başlıyorum, One Plus 12 (16/512)
Güncelleme : One Plus 15 (16/512)
Hayırlı olsun. sağlıklı günlerde kullan ağabey. OnePlus markasını senden öğrendim. Adamlar bence her ürettiği telefonun kaliteli olmasını istiyor.One Plus 15'e geçtim. 16 GB Ram / 512 GB depolama olan model.
Android'in, Iphone'u denir One Plus için. Bunu tabi uzun yıllar güncelleme alması ve tabii ki çok akıcı ara yüzü için söylerler. Ancak One Plus 15 ile tasarım ve menüler, ikonlar da Iphone gibi olmuş.
165hz ekran inanılmaz görünüyor ve bazı basit ama çok işe yarayan işlevleri (hep böyleydi) sayesinde başka marka kullanmayı asla düşünmüyorum.
Benim hiçbir cihazımda hayatım boyunca 8 Gb Ramı geçemedim.İyiymiş, bir de i7 işlemcisi olsa, benim laptopla aynı konfigürasyonda![]()