Hangi Marka ve Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Telefon Kullanıyorsunuz?

• One Plus

• Apple

• Samsung

• Oppo

• Xiaomi

• Huawei

• Honor

• HTC

• Realme

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
One Plus 15'e geçtim. 16 GB Ram / 512 GB depolama olan model.

Android'in, Iphone'u denir One Plus için. Bunu tabi uzun yıllar güncelleme alması ve tabii ki çok akıcı ara yüzü için söylerler. Ancak One Plus 15 ile tasarım ve menüler, ikonlar da Iphone gibi olmuş.

165hz ekran inanılmaz görünüyor ve bazı basit ama çok işe yarayan işlevleri (hep böyleydi) sayesinde başka marka kullanmayı asla düşünmüyorum.
İyiymiş, bir de i7 işlemcisi olsa, benim laptopla aynı konfigürasyonda🤭

One Plus 15'e geçtim. 16 GB Ram / 512 GB depolama olan model.

Android'in, Iphone'u denir One Plus için. Bunu tabi uzun yıllar güncelleme alması ve tabii ki çok akıcı ara yüzü için söylerler. Ancak One Plus 15 ile tasarım ve menüler, ikonlar da Iphone gibi olmuş.

165hz ekran inanılmaz görünüyor ve bazı basit ama çok işe yarayan işlevleri (hep böyleydi) sayesinde başka marka kullanmayı asla düşünmüyorum.
Hayırlı olsun. sağlıklı günlerde kullan ağabey. OnePlus markasını senden öğrendim. Adamlar bence her ürettiği telefonun kaliteli olmasını istiyor.

Oneplus 15 zehir gibi telefon ama dünyada çıktığı gibi Türkiye'de çıkmayan üst seviye telefonu Türkiye'de almaktan korkarım. Xiaomi Poco F8 Pro ve Ultra dünyada çıktığı gibi Türkiye'de çıktı fakat Xiaomi 17 hala yok

Gariban işi realme c25y😔
Realme c25y 128 gb mavi outlet teshir kcm58763539 1 9e7e31470d824440b26c0d05c1a5f53a

Samsung S21FE. Gayet memnunum telefondan. Apple'dan geçtim hem de... 🤣

Geri