Hangi marka TV kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Hobi odamda onvo Qled kullanıyorum 127 ekran PlayStation falan için renk kalitesi çok iyi ses orta kalite. Ana televizyonum 165 ekran Grundig Qled. Ses ve görüntü kalitesi mükemmel ötesi. Özellikle ses aşırı iyi.

Hobi odamda onvo Qled kullanıyorum 127 ekran PlayStation falan için renk kalitesi çok iyi ses orta kalite. Ana televizyonum 165 ekran Grundig Qled. Ses ve görüntü kalitesi mükemmel ötesi. Özellikle ses aşırı iyi.
Grundig Beko bunlar surround veriyor

Grundig TV kullanıyorum ama tavsiye etmem bir yıl demeden ana kart sorunuIMG 5472

hocam toshıba almada ne alırsan al pişman oldum 1 yıl olmadan güncelleme geldi ok bastım tümden gitti servis aldı olmuyor değişecek yerine vestel verdiler görüntü çamur resmen 1 yıl olmadı onda da ekran karardı servis aldı bu defa da parçası yok yine değişim yerine toshıba vereceğiz ikisi arasında gidip geliyoruz bakalım sonu ne olacak tm dedik daha gelmedi aklıma gelmişken her gidip gelmede 40 45 gün sürüyor

Philips kullanıyorum. android özelliği yok. ama mibox kullandığım için de gerek duymadım hiç. 8-9 sene olacak. şimdilik yolda bırakmadı. Yok 4k, yok bilmem kaç piksel gibi şeyleri benim gözüm ayırt etmiyor :D o yüzden detaylı şeyler yazmam doğru olmaz. ama benim düşüncem veri iletim hızı yüksek, hd özellik, hdr10+ olsun yeterli. geri kalan özelliklere tvbox ile ulaşmak hem maddiyat olarak daha iyi hem de daha kaliteli oluyor

hocam toshıba almada ne alırsan al pişman oldum 1 yıl olmadan güncelleme geldi ok bastım tümden gitti servis aldı olmuyor değişecek yerine vestel verdiler görüntü çamur resmen 1 yıl olmadı onda da ekran karardı servis aldı bu defa da parçası yok yine değişim yerine toshıba vereceğiz ikisi arasında gidip geliyoruz bakalım sonu ne olacak tm dedik daha gelmedi aklıma gelmişken her gidip gelmede 40 45 gün sürüyor
Hiç.srvmem Toshiba

12 yaşında 47 inç LG kullanıyorum. Daha hiç arıza vermedi. Bozulursa TCL almayı düşünüyorum.

5 yıldır Arçelik kullanıyorum android değil smarttv benimki. Memnun muyum değilim maalesef, ama Tv box kullandığım için sorun yaşamıyorum gerisi önemli değil 😂

Bende daha cok tv var da bu onemli. 2012 ve 2017 model samsung var birde 2023 model beko var. 2012 ve 2017 model samsung'un goruntusu acik ara 2023 model beko'dan daha iyi.

Geri