Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Grundig Beko bunlar surround veriyorHobi odamda onvo Qled kullanıyorum 127 ekran PlayStation falan için renk kalitesi çok iyi ses orta kalite. Ana televizyonum 165 ekran Grundig Qled. Ses ve görüntü kalitesi mükemmel ötesi. Özellikle ses aşırı iyi.
Sinema salonu gibi oluyor ortamGrundig Beko bunlar surround veriyor
Bende bir altec lansing ses sistemi var aynı öyle oluyor ama şuan üretmiyor çok acıSinema salonu gibi oluyor ortam
Hiç.srvmem Toshibahocam toshıba almada ne alırsan al pişman oldum 1 yıl olmadan güncelleme geldi ok bastım tümden gitti servis aldı olmuyor değişecek yerine vestel verdiler görüntü çamur resmen 1 yıl olmadı onda da ekran karardı servis aldı bu defa da parçası yok yine değişim yerine toshıba vereceğiz ikisi arasında gidip geliyoruz bakalım sonu ne olacak tm dedik daha gelmedi aklıma gelmişken her gidip gelmede 40 45 gün sürüyor
ŞansGrundig TV kullanıyorum ama tavsiye etmem bir yıl demeden ana kart sorunuEkli dosyayı görüntüle 16844