Öneri Hangi Launcher?

ENS

Paylaşımcı
Konular
34
Kim hangi laucher'ı hangi cihaz ya da TV'de kullanıyor? Neden? Normal Google ya da Android arayüzünü neden tercih etmiyorsunuz? Böylelikle bilmediğimiz bir şey varsa öğreniriz. Belki hiç bilmediğimiz bir bilgi çıkar ortaya.

Gereksiz para verip izlemeyeceğim filmlerin reklamlarını görmemek, ve sistemin ana ekranda görüntülemediği uygulamaları ana ekranda görüntülemek ve istediğin şekilde özelleştirilebilen bir ana ekran için kesinlikle Projectivy Launhcher...

Harici launcherler ben de deneme yapmanın ötesine geçemedi. Her zaman yerleşik launcherleri kullanırım.

Google tv ana ekranda youtube/izlemeye devam et gibi şeyler çıkıyorsa, istemediğiniz video nun üzerinde ok tuşuna basılı tutup gizle yapabilirsiniz. Gereksiz sistem uygulamalarını da kaldırınca ana ekranda hiçbir şey görünmez.

Harici launcherler ben de deneme yapmanın ötesine geçemedi. Her zaman yerleşik launcherleri kullanırım.

Google tv ana ekranda youtube/izlemeye devam et gibi şeyler çıkıyorsa, istemediğiniz video nun üzerinde ok tuşuna basılı tutup gizle yapabilirsiniz. Gereksiz sistem uygulamalarını da kaldırınca ana ekranda hiçbir şey görünmez.
Aynen Katılıyorum,Söylediklerine.Tekkan Kardeşim.Stok Launchher Kullanıyorum,Bende.
Gerçi Kullanacak Olan Kişilerin,Tercihlerine,Göre,Değişebilir.Bir Durum.
Herkesin,Kendi Tercihine Kalmış,Bir Durum.Saygılarımla.

Açılışın daha hızlı olması, sisteme ek yük bindirmemesi açısından Google TV nin "sadece uygulama mod"nu kullanıyorum.
Benim gibi olanı kullanların olması beni sevindirdi açıkçası. Ben de ısınamadım, kendi Google Arayüzü ile kullanıyorum. Ama üstadım modlu olanını sizden duydum. Onu da mı modlaşmışlar?

Benim gibi olanı kullanların olması beni sevindirdi açıkçası. Ben de ısınamadım, kendi Google Arayüzü ile kullanıyorum. Ama üstadım modlu olanını sizden duydum. Onu da mı modlaşmışlar?
Modlu değil , modlusu yok bildiğim.
Google TV ayarlar/hesaplar ve oturum açma altında bulunan "yalnızca uygulama modu" adlı seçenektir kastettiğim.
Film önerileri, izlemeye devam et gibi alanlar olmadan sadece uygulama ikonlarının olduğu bir "mod"

Google Play'e ulaşmak içinde 1 mb lik sideload launcer adlı uygulamayı çalıştırıyorum. IMG 20251107 142733

Modlu değil , modlusu yok bildiğim.
Google TV ayarlar/hesaplar ve oturum açma altında bulunan "yalnızca uygulama modu" adlı seçenektir kastettiğim.
Film önerileri, izlemeye devam et gibi alanlar olmadan sadece uygulama ikonlarının olduğu bir "mod"

Google Play'e ulaşmak içinde 1 mb lik sideload launcer adlı uygulamayı çalıştırıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 15638
Eve dönünce mutlaka bakacağım. Çok teşekkürler. Ben hala dümdüz klasik olanı kullanıyorum. O moda bile geçmedim. diğerlerini de sevemedim.

bende bir ara denedim ama gerek alışkanlık gerekse kas hafızası olarak yerleşik launcherleri değiştirmeme engel oldu.

Tv boxun kendi launcheri hiç kullanışlı değil. Bir çok launcher denedim, Pojectivy Launcher üzerine launcher tanımam.

3-5 uygulama kullandığım için tv boxu olduğu gibi kullanıyorum

Geri