Öneri Hangi Launcher?

ENS

Paylaşımcı
Konular
24
Kim hangi laucher'ı hangi cihaz ya da TV'de kullanıyor? Neden? Normal Google ya da Android arayüzünü neden tercih etmiyorsunuz? Böylelikle bilmediğimiz bir şey varsa öğreniriz. Belki hiç bilmediğimiz bir bilgi çıkar ortaya.

Gereksiz para verip izlemeyeceğim filmlerin reklamlarını görmemek, ve sistemin ana ekranda görüntülemediği uygulamaları ana ekranda görüntülemek ve istediğin şekilde özelleştirilebilen bir ana ekran için kesinlikle Projectivy Launhcher...

Açılışın daha hızlı olması, sisteme ek yük bindirmemesi açısından Google TV nin "sadece uygulama mod"nu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Gereksiz para verip izlemeyeceğim filmlerin reklamlarını görmemek, ve sistemin ana ekranda görüntülemediği uygulamaları ana ekranda görüntülemek ve istediğin şekilde özelleştirilebilen bir ana ekran için kesinlikle Projectivy Launhcher...
Aynen katılıyorum 👍

Harici launcherler ben de deneme yapmanın ötesine geçemedi. Her zaman yerleşik launcherleri kullanırım.

Google tv ana ekranda youtube/izlemeye devam et gibi şeyler çıkıyorsa, istemediğiniz video nun üzerinde ok tuşuna basılı tutup gizle yapabilirsiniz. Gereksiz sistem uygulamalarını da kaldırınca ana ekranda hiçbir şey görünmez.

Geri