Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

ymc08

Üye
Konular
1
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı üzere kulaklık alcam ve aşağıda belirttiğim bu 3-4 kulaklık arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya kulaklıklardan herhangi birini kullanan öneren tavsiye eden olumlu veya olumsuz yorumları olan varsa duymayı çok isterim ona göre hazır Kasım indirimleri kampanyası da varken almayı düşünüyorum, teşekkürler.

Aklım şuan Realme olan modelde yani hızlı şarj olsun ses kalitesi vs. hoşuma gitti ama kullanan deneyimi olan varsa bu kulaklıklar arasından, görüşlerinizi duymak isterim 🙏🏻

(bu arada bütçe 1.000₺ civarı fazla vermek istemiyorum bir kulaklık için çünkü gym de yolda falan kullancam)

Kulaklık önerisi almak da vermek de zor, herkes kendi kullandığını önerecektir :) Maalesef test etme şansı da olmuyor.

Ben QCY'nin ucuz bir kulaklığını 2 senedir kullanıyorum (yaptığım şey gece yatarken ve özellikle uçakta bir şeyler izlemek), ne şarjında bir sorun yaşadım, ne de performansı ile alakalı.

Ayrıca ben kesinlikle silikon başlıklı kulaklık kullanamıyorum, kimisi de silikon olmayanı kullanamıyor :)

Kulaklık önerisi almak da vermek de zor, herkes kendi kullandığını önerecektir :) Maalesef test etme şansı da olmuyor.

Ben QCY'nin ucuz bir kulaklığını 2 senedir kullanıyorum (yaptığım şey gece yatarken ve özellikle uçakta bir şeyler izlemek), ne şarjında bir sorun yaşadım, ne de performansı ile alakalı.

Ayrıca ben kesinlikle silikon başlıklı kulaklık kullanamıyorum, kimisi de silikon olmayanı kullanamıyor :)
Haklısınız yani şimdi birini alsam iade etme durumu da yok 🙂

O zaman biraz daha araştırıp yorumlara bakarak karar versem daha iyi olucak, teşekkür ederim adminim 🙏🏻

Az önce resimdeki ürünü sipariş ettim, daha önce kullanmadım. Anker q10 var evde, kafa üstü, powerbank, kablo vs sini kullandım. Bu da evde bulunsun
Aklıma gelmişken, daha önce amazondan aldığım, Almanya gönderili iki kulak içi kulaklığı iade ettim, ses kötüydü, gerekçe yazmadım bile, sorun çıkmadı
1000110679

Son düzenleme:
Woyax Alman kaliteli ürünler var Değerlendirme için inceleyebilirsiniz
bu markadan telefon bataryası aldım. kullandığım telefon için kendim değiştirdim. yanında tamir seti de gönderiyorlar. açıkçası güzel bir marka ama kulaklık konusunda deneyimim yok. bataryadan çok memnunum.

1762191793750

Aynı kulaklığa 2 farklı yorum :) Ama fiyatı iyi gibi. Ortalama puanı 4.5

bu markadan telefon bataryası aldım. kullandığım telefon için kendim değiştirdim. yanında tamir seti de gönderiyorlar. açıkçası güzel bir marka ama kulaklık konusunda deneyimim yok. bataryadan çok memnunum.

11 ayfon batarya 2 yıl önce değiştirdim hala %98 de sapasağlam maşallah sadece alo konuşma olayı olduğu zaman 3 gün sürüyor sosyal medyada gezince 24 saat süre hâlâ devam ediyor

2 adet kulaklık ta aldım ses harika bu model olanı

Ben de birkaç kez batarya, en son da iki powerbank aldım. 5.000 lik 6 ayda bozuldu, yenisini gönderdiler, şu an 10.000 lik de, 40-50 w cihazları şarj ederken 188 hatası veriyor, gönderin bakalım dediler. Bu ürünün Alman olayını pek çözemedim. Örneğin bendeki powerbankı, ürün ismini kapatıp Lens ile arattığımda, birebir ürün farklı ülkelerde, tabiki Ali'de, farklı isimle satışta. Gelen ürün PRC zaten
Sitesinde, sürekli Alman mühendisleri tarafından geliştirilen sözü var, woyax germany sitesindeki adresi mapsten sorguladığımda, cep telefon tamircisi tarzı bir dükkan görünüyor 😁
1000110682

Son düzenleme:
yakın zamanda belki bende yenileyeceğim kulaklıkları. düşünebilirim büyük ihtimalle

Bu voyax marka ürünlerinden çok memnunum şarj cihazıda ve diğer çeşitli ürünlerini kullanmaktayım başka modelleri aramıyorum şuan da

Az önce resimdeki ürünü sipariş ettim, daha önce kullanmadım. Anker q10 var evde, kafa üstü, powerbank, kablo vs sini kullandım. Bu da evde bulunsun
Aklıma gelmişken, daha önce amazondan aldığım, Almanya gönderili iki kulak içi kulaklığı iade ettim, ses kötüydü, gerekçe yazmadım bile, sorun çıkmadı
Ekli dosyayı görüntüle 15455
Bu ürüne bakmıştım önceden bunu almayı düşünüyordum ama Realme yi görünce fikrim değişti fakat bu kulaklığında çok iyi olduğunu duymuştum

Ekli dosyayı görüntüle 15456

Aynı kulaklığa 2 farklı yorum :) Ama fiyatı iyi gibi. Ortalama puanı 4.5

Bu kullanıcılarda çok kafa karıştırıyor yani kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor bazısı da fiyatının üstünde performans bekliyor gibime geliyor 😅

Ayrıca Redmi ile bazı kötü anılarım var hem telefon olsun hem kulaklık olsun o yüzden pek Redmi marka ürünleri tercih etmiyorum artık.

Bu kullanıcılarda çok kafa karıştırıyor yani kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor bazısı da fiyatının üstünde performans bekliyor gibime geliyor 😅

Ayrıca Redmi ile bazı kötü anılarım var hem telefon olsun hem kulaklık olsun o yüzden pek Redmi marka ürünleri tercih etmiyorum artık.

Kalbinizin sesini dinleyin bence 🙄

Ben de birkaç kez batarya, en son da iki powerbank aldım. 5.000 lik 6 ayda bozuldu, yenisini gönderdiler, şu an 10.000 lik de, 40-50 w cihazları şarj ederken 188 hatası veriyor, gönderin bakalım dediler. Bu ürünün Alman olayını pek çözemedim. Örneğin bendeki powerbankı, ürün ismini kapatıp Lens ile arattığımda, birebir ürün farklı ülkelerde, abiki Ali'de, farklı isimle satışta. Gelen ürün PRC zaten
Sitesinde, sürekli Alman mühendisleri tarafından geliştirilen sözü var, woyax germany sitesindeki adresi mapsten sorguladığımda, cep telefon tamircisi tarzı bir dükkan görünüyor 😁
ne diyeyim bilemedim. böyle durumlarden genel olarak kullanılan söz "elektronik işi şans işi" şaka bir yana sana denk gelmiş kötüsü sanırım. benim birkaç arkadaşım daha aynı markadan ürünler aldılar. bir şikayeti olan çıkmadı şimdiye kadar.

Geri