Hangi film-dizi platformunu kullanıyorsunuz?

Hangi platformu kullanıyorsunuz?

• Netflix

Oy: 5 21.7%
  • Exxen

Oy: 2 8.7%
  • Disney+

• GAİN

Oy: 1 4.3%
  • beIN Connect / TOD

• Tivibu GO

• Amazon Prime Video

Oy: 5 21.7%
  • Tabii

Oy: 4 17.4%
  • Hiç biri!

Oy: 13 56.5%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
16
Dostlar selam. Biliyorum burası resmen film-dizi APK dağıtım şirketi gibi. Ama yine de bazı insanlar bildiğimiz platformlara üyelik almış olabilir, onu merak ettim ve daha uyumadan, şu saatte bu konuyu açıyorum. :D Ankete sığmayan platformlar da var, onları da burada belirtirsiniz artık. :)

Ankete katılıp, yorum yapmayı unutmayın!

Valla açık söylüyorum
Ben asla bir platforma para vermem
PlayStation plus hariç

Hepsini alabilecek durumuz olmasına rağmen (burada alım gücü yüksek baya), hiçbiri. Her bir dizi ya da film için ayrı aboneliğe gıcık oluyorum.

Amazon prime ve hb premium abonesiyim.
Amazon Prime Video ve Hulu yu kullanıyorum.

Kardeşim vesilesiyle aylık netflixe ödemek zorunda kalıyorum o kadar para veriyorum deyip elimden geldiğince sömürmeye çalışıyorum.

Kardeşim vesilesiyle aylık netflixe ödemek zorunda kalıyorum o kadar para veriyorum deyip elimden geldiğince sömürmeye çalışıyorum.

Üstad, belli bir süreden sonra tüketilecek içerik olmuyor. Ben zaten çok fazla film ve dizi izleyen insanım. Ben de ps4 pro aldığımda, arkadaşın üyelikten yararlanmıştım. Yok abi belli bir süre sonra elim gitmedi Netflix'e.

Üstad, belli bir süreden sonra tüketilecek içerik olmuyor. Ben zaten çok fazla film ve dizi izleyen insanım. Ben de ps4 pro aldığımda, arkadaşın üyelikten yararlanmıştım. Yok abi belli bir süre sonra elim gitmedi Netflix'e.
Şimdi bir abi olarak mecburen yok diyemeyip ödemek durumunda kalıyorum eğer izleyeceğim içerik varsa oradan izliyorum yoksa imdadıma cs yetişiyor.😅

HBO Max Hepsi Burada ile
Tivibu Go İnternet te Prime olunca 6 ay bedava tanımlandı
D-smart Go Pazarama ya 1 aylık 1 tl üye oldum 3 yıllık go tanımlandı üyeliğimi iptal ettim ama go devam ediyor.

Usta şöyle izah edeyim ben sana 🤭
Evet fakir olabiliriz. Paramız yetmeye bilir.
Ama o kadar da salak değiliz hani 😂🤣
Dizilla Dizipal Hdfilimcehennemi bide Hdfilimcenneti var 😂🤣

Öyle yani her ay düzenli olarak bakarım tüm platformlara gözüme hangisini kestirirsem artık beklediğim dizi veya filmi bir şekilde bulur izlerim 😊

Çok fazla platform var hangi birine para yetecek elektrik Su doğalgaz faturası öder gibi bide onu mu ödeyecez vala şahsen benim o kadar yetecek gücüm yok

İnterneti doğru düzgün kullanmayı bilen herşeye ulaşabilir.

Bende yazıyım kullandığım ve abone/üye olduğum platformları (espiri amaçlı uygulamaları) bari 😂

Tabi ki illegallerin tümü de internetten şu aralar alışveriş yapmıyorum yani e-ticaret sitelerini nadir kullanmaya başladım. Çok sık alışveriş yapsaydım Amazon Prime' ı kesin satın alırdım fakat dediğim gibi artık alacak bişey kalmadı Ekmek Yapma makinesine kadar aldım (not ekmek zamlandı diye değil valla pandemi zamanı aldım, ekmeğin bu kadar pahalanacağını bilseydim çok daha önceden alırdım, çok kullanmasakta yine de iyi ki almışım diyorum da un da zamlandı arkadaş 😂😂😂)

Geri