Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben de yeni Turkcell den Vodafone a geçtim. Turkcellde, siz telefonla konuşurken biri sizi ararsa, düz abonelikte haberiniz olmuyor. Bunun için ekstra abonelik açtırıyorsunuz, 16 tl civarı, haberiniz olsun.Gerçekten lüks değil ama lüks garip bir döngü içindeyiz rekabet adına bir şey yok aslında hepsi birbiri için çalışıyor örneğin mobil şebekeler güya ülkemizde en hızlı internettir falan trkcll derler 4.5g olarak hız testi yapıyorum telefon cm olarak kıpırdasa hız müthiş şekilde düşüp veya yükseliyor oysa ben tt kullanırken her yerde minimum 50 maks 110 mbps falan alıyordum paket fiyatlarıda aşırı saçma hepsi birbirinin aynısı sadece yeni müşteriye ucuz veriyorlar yıllardır kullanıcısı olan insana dayadıkça dayıyor her sene hat değiştirmekten gına geldi 2 sene önce vf kullanıyordum yüksek fiyat karşılığında ne internetim çekiyodu ne hattım bende gittim tt geçtim hat çekiyo internet güzel ama telefonda konuşurken kesilme oluyodu fiyatıda yüksekti 2 gün öncede trkclle geçtim hat çekiyo internet idare eder bi tt değil bakalım bu seneyi nasıl çıkaracak.
turktelekom yıne ınsaflı ımıs yaBen de yeni Turkcell den Vodafone a geçtim. Turkcellde, siz telefonla konuşurken biri sizi ararsa, düz abonelikte haberiniz olmuyor. Bunun için ekstra abonelik açtırıyorsunuz, 16 tl civarı, haberiniz olsun.
malesef ınsanları zaten onlar bu yola ıtıyor hocam ısten gelıyon 3.4 sat oturcaksın bırakında kafa dagıtsın ınsanlar.Yaşasın korsan.41 yaşıma geldim bu yaşa kadar digital hiçbirşeye para vermedim sadece eskiden internetimiz yokkan cd kiralayıp film izlemek dışında.şimdi korsan kullandığım tek sey cloudstream.cloudstrem yerine digital abonelik alsam her filmi diziyi ayrı platformdan izlemem gerekir yıllik ortalama 20.000 tl eder 5 yılda 100.000 tl bende film izlemeye verecek bu kadar para yok.izlemeyeyimmi vicdaniniza birakıyorum.Ben fabrikada çalışan bir insanim evim kira arabam yokki geziyim tek keyfim akşam eve gelince 2 saat bir film yada dizi izlemek.Sistem bana diyoki onada para ver kusura bakmasınlar asgari bir hayatın bize dayattıgı şu kelimeler..
"İnanın bana, dünya size hiçbir hediye vermeyecek. Bir hayat istiyorsanız, onu çalın." ~ Andreas Salome
Zaten dünyanın gerceklerinden sadece akşam 2 saat dizi film izleyerek kacıyosun geri kalan uyku geri kalan geçim derdi geri kalan hayal..turktelekom yıne ınsaflı ımıs ya
malesef ınsanları zaten onlar bu yola ıtıyor hocam ısten gelıyon 3.4 sat oturcaksın bırakında kafa dagıtsın ınsanlar.
Andreas abim ne güzel demiş beYaşasın korsan.41 yaşıma geldim bu yaşa kadar digital hiçbirşeye para vermedim sadece eskiden internetimiz yokkan cd kiralayıp film izlemek dışında.şimdi korsan kullandığım tek sey cloudstream.cloudstrem yerine digital abonelik alsam her filmi diziyi ayrı platformdan izlemem gerekir yıllik ortalama 20.000 tl eder 5 yılda 100.000 tl bende film izlemeye verecek bu kadar para yok.izlemeyeyimmi vicdaniniza birakıyorum.Ben fabrikada çalışan bir insanim evim kira arabam yokki geziyim tek keyfim akşam eve gelince 2 saat bir film yada dizi izlemek.Sistem bana diyoki onada para ver kusura bakmasınlar asgari bir hayatın bize dayattıgı şu kelimeler..
"İnanın bana, dünya size hiçbir hediye vermeyecek. Bir hayat istiyorsanız, onu çalın." ~ Andreas Salome
öyle vallaha hocam ınsan yanlız kalıp kendıne vakıt ayırmak ıstıyor. mılet ıle ugrasacagına kendınle ugras kendıne vakıt ayırZaten dünyanın gerceklerinden sadece akşam 2 saat dizi film izleyerek kacıyosun geri kalan uyku geri kalan geçim derdi geri kalan hayal..
Onu henüz deneyimlemedim ama o da ayrı bir saçmalıkmış.Ben de yeni Turkcell den Vodafone a geçtim. Turkcellde, siz telefonla konuşurken biri sizi ararsa, düz abonelikte haberiniz olmuyor. Bunun için ekstra abonelik açtırıyorsunuz, 16 tl civarı, haberiniz olsun.
İşte sistem tam olarak tabiri caiz ise hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın istiyor ben size bir miktar para vereceğim sen eğer ki birazcık kendine vakit ayırmak istiyorsan ücretini ödeyeceksin diyor sonra korsana yönelince telifler, ihtarlar şunlar bunlar ucu hep kullanıcıya değiyor.Yaşasın korsan.41 yaşıma geldim bu yaşa kadar digital hiçbirşeye para vermedim sadece eskiden internetimiz yokkan cd kiralayıp film izlemek dışında.şimdi korsan kullandığım tek sey cloudstream.cloudstrem yerine digital abonelik alsam her filmi diziyi ayrı platformdan izlemem gerekir yıllik ortalama 20.000 tl eder 5 yılda 100.000 tl bende film izlemeye verecek bu kadar para yok.izlemeyeyimmi vicdaniniza birakıyorum.Ben fabrikada çalışan bir insanim evim kira arabam yokki geziyim tek keyfim akşam eve gelince 2 saat bir film yada dizi izlemek.Sistem bana diyoki onada para ver kusura bakmasınlar asgari bir hayatın bize dayattıgı şu kelimeler..