Hangi birini alacaksın ki? Üyelik bitmiyor!

MatyosKorinos

Paylaşımcı
Konular
19
1762953020249

şu tabloyu görüp bakan üst tabaka insanlar için diyorum mesela ülkemizde en düşük maaş malum kiraya denk atıyorum adam maç izlicek öncelik bunu aldı hemen hemen 1000 tl temiz gitti adam dizi izlicek birden farklı yerde hopbala oraya üye ol buraya üye ol adam exxen netflıxe verecegı paraya atıyorum 3,4 kılo daha mevye alıyımda evdekıler yesın dıye hesap edıyor haklısınız korsan ıyı bısey degıl emın olun herkes evınde lınk aramadan kanal kanal hangı yayın daha ıyı gezmek ıstemıyor eve gıdıp dırek 77. nolu kanalı acıyım baba dıbıne kadar anlık gerıden gelmeden ızlıyım ıstıyor ama hangı bırını alcaksınız şu zamanda.....

üstelik listede Blutv, Gain, Mubi HBOmax TV+ platformaları eksik. hepsini alacak biri olduğunu varsaysak platfdormla arasında gezmekten başı döner insanın. kanal değiştrir gibi birşey değil sonuçta. maliyet kısmı artık komik bir şaka gibi kalıyor. insanların alım gücüne, gelir düzeylerine bakmadan yeni yeni şeyler çıkarıyorlar. benim şansım TV seyretmiyor olmam. hiçbirinde ne programı var hangi dizi hangi platformda habersizim.

HBO Max229,90 TL
TV+129,99 TL
MUBI 125,00 TL
GAİN 249,00 TL

bize sadece 4k lazım hemen hemen aylık uyelik almak için :)

çoğunluk eskisi gibi maç izlemiyor artık ben sanmıyorum yüzbinlerce üyeleri var dizi mesela yabancı dizi izleyenler zaten üyelik falan alıcağını sanmıyorum heryerde var... üyelik satanlar bankalara teminat gösteriyor oradan kredi yolunu açıyor yoksa bu paralarla para kazanmıyor bize çok geliyor

çoğunluk eskisi gibi maç izlemiyor artık ben sanmıyorum yüzbinlerce üyeleri var dizi mesela yabancı dizi izleyenler zaten üyelik falan alıcağını sanmıyorum heryerde var... üyelik satanlar bankalara teminat gösteriyor oradan kredi yolunu açıyor yoksa bu paralarla para kazanmıyor bize çok geliyor
1762954995852
yine türkiye içinde bakarsak az buz değil blue tv saymıyorum hbo mx oldu o hepsıburada ile yapılan işbirliği sayesınde ama içinde blue iken para verıp ızlencek bir tane bısey yoktu .

Hepsinin ortak olduğu resmi bir platform olsa hiç düşünmeden ücreti ne ise öder yararlanırdım ama bu şekilde dünyanın en zengin insanı ben olsaydım bile yine de hepsine tek tek abone olmazdım.

Hepsinin ortak olduğu resmi bir platform olsa hiç düşünmeden ücreti ne ise öder yararlanırdım ama bu şekilde dünyanın en zengin insanı ben olsaydım bile yine de hepsine tek tek abone olmazdım.
herkesın orta sesı o ne yazıktır ki herkes malesef hür general hocam kımse böyle birseye yanasmaz bu sacmalıktan baska bısey degıl buna ragmen ulkemızde ıyı dayanıyorlar vallaha.

Yıllardır yaptığım yayınlarda bu konuyu defalarca anlattım.

Alman ligi istiyorsan x platformu, Türkiye için y, İspanya veya şampiyonlar ligi için z, Türkiye Kupası öbür kanalda, temsilcilerimizin Avrupa maçlarında ön elemeler iç sahada ise diğer kanalda izleyebilirsiniz.

A dizisi için Exxen almanız lazım, B dizisi ise Disney'de, C dizisi Netflix'te oynarken, D filmi ise Amazon'da...

Üstelik her gün yenileri ekleniyor.

Neyin nerede olduğunu da takip edemiyoruz artık. Geçen gün izlemek istediğim bir içeriği nerede görmüştüm acaba diye tv karşısında üyeliğimin olduğu platformlarda 15 dakika aradım ve bulamadım, Rec'ten açtım mis gibi.

Her şeyi geçtim, yurt dışındayım ve Dsmart aboneliğimi kullanamıyorum, adamlar açamazsın diyor, üyelik resmi üyelik, karşılığı ödenmiş ama açamıyorum, sonra foruma telif geliyor, uygulama paylaştık diye, ne yapacağız?

Yıllardır da çoğu zaman yalnız bırakıldık, foruma her gün binlerce kişi geliyor, reklam engelleyici kullanma oranı %98. Bu hep böyleydi. Aynı şey uygulamalar için de geçerli. İstiyoruz ki hem bu kadar platformu bir arada sunan uygulamalar olsun ama reklamları da engelleyerek kendi işimize geldiği gibi olsun.

Bunu da geçtim sürekli olarak şikayet ediliyoruz :) Tamam reklam engelleyici de kullan ama her gün geldiğin forumu neden şikayet ediyorsun ki? Enteresan.

Umarım, @remixtik konular açıyor ya, eskiden şu vardı diye, gün gelip eskiden Sinetech vardı ya da eskiden İnat vardı gibi konuları başka yerlerde açmak zorunda kalmayız...

Alman ligi istiyorsan x platformu, Türkiye için y, İspanya veya şampiyonlar ligi için z, Türkiye Kupası öbür kanalda, temsilcilerimizin Avrupa maçlarında ön elemeler iç sahada ise diğer kanalda izleyebilirsiniz.

A dizisi için Exxen almanız lazım, B dizisi ise Disney'de, C dizisi Netflix'te oynarken, D filmi ise Amazon'da...

Neyin nerede olduğunu da takip edemiyoruz artık. Geçen gün izlemek istediğim bir içeriği nerede görmüştüm acaba diye tv karşısında üyeliğimin olduğu platformlarda 15 dakika aradım ve bulamadım, Rec'ten açtım mis gibi.

Her şeyi geçtim, yurt dışındayım ve Dsmart aboneliğimi kullanamıyorum, adamlar açamazsın diyor, üyelik resmi üyelik, karşılığı ödenmiş ama açamıyorum, sonra foruma telif geliyor, uygulama paylaştık diye, ne yapacağız?

Yıllardır da çoğu zaman yalnız bırakıldık, foruma her gün binlerce kişi geliyor, reklam engelleyici kullanma oranı %98. Bu hep böyleydi. Aynı şey uygulamalar için de geçerli. İstiyoruz ki hem bu kadar platformu bir arada sunan uygulamalar olsun ama reklamları da engelleyerek kendi işimize geldiği gibi olsun.

Bunu da geçtim sürekli olarak şikayet ediliyoruz :) Tamam reklam engelleyici de kullan ama her gün geldiğin forumu neden şikayet ediyorsun ki? Enteresan.

Umarım, @remixtik konular açıyor ya, eskiden şu vardı diye, gün gelip eskiden Sinetech vardı ya da eskiden İnat vardı gibi konuları başka yerlerde açmak zorunda kalmayız...
Kulaklarım çınladı üstadım 😅

Evet abim maalesef öyle hayat her şey para asgari ücretle çalışan birisi bunlati alması imkansız yakın kiralar zaten 15 20 bin o kalan parayla elektrik su doğal gaz faturası meyve sebze ve market alışverişi geçinmek zor zaten Eğlence nasıl para ayiracaksın bu forum sayesinde birçok icerik ücretsiz eriştik ama bazı insanlar var yararlanıyor sonra şikayet ediyor ben kendimden örnek vereyim bu Telegram da grup açardım işte insanlar bedava izlesin diye küfür ettiler çalışıyor yayınlar ama onda çalışmıyor küfür yiyorum ondan sonra bu hizmet için kullandığım toplam yaklaşık 6 grubum kapatıldı(belki daha fazla) ve çoğu emek çöp oldu ondan sonra @Knowking54 yani Furkan abiyle uygulama yaptılar bende ekipteydim bu üyelerle ilgilenme sorunları iletme her neyse tabii forumlarda paylasmadik uygulamayı iste yayinlat güzeldi yayinlar çalma falan onları önlem koruma yaptık ama işte ne kadar var bilmiyorum ama hain sunucuları şikayet ediyorlar yav yeni sunucu alıyoruz yine şikayet edilip kapandı artık uygulamayı kökten kapattık suan burda önceden birçok uygulama vardı onları anladık yani neden forumlarda uygulamalar yok paylaşılmıyor yakında buradaki çoğu liste kapanır gerisi Allah kerim, sen o kadar emek ver sonra şikayet edilsin kapansın burada ne güzel arkadaşlarımız var ücretsiz yayin izletmek isteyenler var ama işte insanlar anlamıyor versinler Tod o zaman 1000 TL üstünde film dizi izleyeceksin birsuru platforma uye olacaksın her biri farklı platformda nasılsın ödeyeceksin bunu kimi insanlar siyasi yada kendi görüşlerinden dolayı platformlara uye olmak istemiyor bende dahilim buna yani insanlar böyle devam ederse bedava izleyemezsiniz yakında

Saygılarımla

Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Herkes de herşeyi izleyemesin ne olur yani. Ben de çok şey istiyorum ama mali durumum neye imkan veriyorsa onunla yetiniyorum. Asgari ücret şu olsun bu olsun diye diye ülkede tekstil firması kalmadı, kalan da kaçma fırsatı kolluyor.

Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Herkes de herşeyi izleyemesin ne olur yani. Ben de çok şey istiyorum ama mali durumum neye imkan veriyorsa onunla yetiniyorum. Asgari ücret şu olsun bu olsun diye diye ülkede tekstil firması kalmadı, kalan da kaçma fırsatı kolluyor.
Şeymi diyorsun üstad
Yasal alırım kaçakla işim olmaz mı diyorsun

Aslında yaşadıklarımız da tam da bu nedenden dolayı oluyor. Herkes herşeyi alabilmeli bence. neden sinemaya, tiyatroya gidemeyeyim. Tarzım olan kitabı alamayayım da korsan ve ikinci el sahaftan alayım. Neden çoban salatayı sadece domates soğan ve salatalık soğan ile yapayım. Domatesli, salatalıklı ve bol yeşillikli bir salata yemeyeyim.

Başımıza gelen herşey tamah etmekten kaynaklı. Bu peşinde koşulan medya unsurları da buna çanak tutuyor beyin tutulmasına neden oluyor. Türk yapımı neredeyse bütün çalışmalar zenginliği anlatıp fakirliğin kader olduğunu ve tamah etmek gerektiğini aşılıyor. Mafya konulu yapımlar güçlülerin hep kazandığı sıradan insanların hep ezildiği senaryolar ile dolu. Yani ulaşmaya çalıştığımız medya unsurları aslında beynimizi gizlice veya alenen kodlayarak bizi içinde bulunduğumuz duruma şükretmeye itiyor.

Ben bu düşünceye karşıyım. Ben deli çalışıp işimi yaptığımda benim patronum yatlar katlar alırken ben kirada oturmamalıyım. En azından benimde bir evmi ve bir arabam olmalı. Ama günümüzde öyle bir durum yok. Hatta tamah etmek öyle bir hale gelmiş ki kendi hiçrbir şey alamadığı halde patronunun aldığı yatlar ve katlar ile öğünüp hava atar duruma geldik. Ama aslında o yatlar ve katlar bizim emeğimiz ile alınıyor.

Komünistliğie kaçan bir düşünce tarzım vardır. Benim emeğimle patron zengin oluyorsa benimde en azından refah bir şekilde yaşayacak kadar kazanmam lazım. O nedenle bence herkes herşeyi seyretsin ve seyretmeyi hayal edip ona göre davransın. İnsanlığın bugün geldiği noktaya hayal ederek ve onu gerçekleştirmek için uğraşarak ulaşmıştır. Biz uğraşırız belki bizde geçrek olmaz hayalimiz ama gelecek nesil bizim bıraktığımız yerden hayalleri devralıp daha yaşanabilir bir ortam yaratabilir.

Aynı film, dizi içerik sorununu geçen gün bende yaşadım abi instagramda gördüğüm bir içeriği kaydetmişim sonra denk geldim gittim netflixten baktım burada garanti vardır diye ama yokmuş sonuç olarak gittim bende rec ile izledim tertemiz sorsak tüm firmalar kullanıcıyı düşünüyoruz derler ama böyle düşünme olmaz her biri ayrı platformda insan hangisini alacağına şaşırıyor. Lig maçları yerine sürekli milli maçlar olsa onuda paralı yaparlar milli maç herkes izlesin demezler...

Aynı film, dizi içerik sorununu geçen gün bende yaşadım abi instagramda gördüğüm bir içeriği kaydetmişim sonra denk geldim gittim netflixten baktım burada garanti vardır diye ama yokmuş sonuç olarak gittim bende rec ile izledim tertemiz sorsak tüm firmalar kullanıcıyı düşünüyoruz derler ama böyle düşünme olmaz her biri ayrı platformda insan hangisini alacağına şaşırıyor. Lig maçları yerine sürekli milli maçlar olsa onuda paralı yaparlar milli maç herkes izlesin demezler...
Yapsınlar valla yapsınlar o eksik kalmıştı ztk paralı yapsınlar ztk ücretsiz olmasın 😅

Tamahla ilgisi yok anlattığımın. Money game, adam smith, bununla ilgisi var

Tamahla ilgisi yok anlattığımın. Money game, adam smith, bununla ilgisi var
herkes herşeyi seyretmesin mali durmunun neye yetiyorsa diye yazdığın için bende düşüncemi paylaştım. mali gücüm neye yetiyorsa değil mali gücüm neden yetmiyor diye düşünülmeli. Yoksa yadırgamak veya saygı duymadığımdan yazmadım. aksine mali güce ve yeterlilik durumuna saygı duyuyorum sadece yetinmek yerine fazlasını istemek gerek diye düşünüyorum. :)

Hocam bu saydıklarımız varya aslında luks degıl ama malesef turkıyede luks adamlar yok parasına uyelık alıyorlar en ıyı ınternet baglantılarını mobılde olsun sabıt ınternet olsun bedavadan bıraz pahalı . ama bızde malesef ruzgar tersıne esıyor hersey cep yakıyor bişey alırken ınsan neden dusunur 3 gunluk dunya ondan mahrum kal bunu aman almayayım pahalı saydıklarımız eglence bırde eve gelınce oturup ızlıyecegın 3.4 saatlık seyler yanı luks olmamalı ınsanların zamanı zaten kısıtlı ama herseyden mahrum bırakılıyoruz. hadı biz belkı elımızden bıseyler gelıyor ıstedıgımız ıcerıge sızlerde bızlerde ulasıyoruz ama bılmeyen nıcesı var bılen kadar bılmeyen var ne dıyımkı dedıkce dallanıp budaklanıyor umarım bırgun uyanırız da hersey tek catı altında bır sısteme gecıs saglanır ama bızler goremeyız..

Hocam bu saydıklarımız varya aslında luks degıl ama malesef turkıyede luks adamlar yok parasına uyelık alıyorlar en ıyı ınternet baglantılarını mobılde olsun sabıt ınternet olsun bedavadan bıraz pahalı . ama bızde malesef ruzgar tersıne esıyor hersey cep yakıyor bişey alırken ınsan neden dusunur 3 gunluk dunya ondan mahrum kal bunu aman almayayım pahalı saydıklarımız eglence bırde eve gelınce oturup ızlıyecegın 3.4 saatlık seyler yanı luks olmamalı ınsanların zamanı zaten kısıtlı ama herseyden mahrum bırakılıyoruz. hadı biz belkı elımızden bıseyler gelıyor ıstedıgımız ıcerıge sızlerde bızlerde ulasıyoruz ama bılmeyen nıcesı var bılen kadar bılmeyen var ne dıyımkı dedıkce dallanıp budaklanıyor umarım bırgun uyanırız da hersey tek catı altında bır sısteme gecıs saglanır ama bızler goremeyız..
Gerçekten lüks değil ama lüks garip bir döngü içindeyiz rekabet adına bir şey yok aslında hepsi birbiri için çalışıyor örneğin mobil şebekeler güya ülkemizde en hızlı internettir falan trkcll derler 4.5g olarak hız testi yapıyorum telefon cm olarak kıpırdasa hız müthiş şekilde düşüp veya yükseliyor oysa ben tt kullanırken her yerde minimum 50 maks 110 mbps falan alıyordum paket fiyatlarıda aşırı saçma hepsi birbirinin aynısı sadece yeni müşteriye ucuz veriyorlar yıllardır kullanıcısı olan insana dayadıkça dayıyor her sene hat değiştirmekten gına geldi 2 sene önce vf kullanıyordum yüksek fiyat karşılığında ne internetim çekiyodu ne hattım bende gittim tt geçtim hat çekiyo internet güzel ama telefonda konuşurken kesilme oluyodu fiyatıda yüksekti 2 gün öncede trkclle geçtim hat çekiyo internet idare eder bi tt değil bakalım bu seneyi nasıl çıkaracak.

Gerçekten lüks değil ama lüks garip bir döngü içindeyiz rekabet adına bir şey yok aslında hepsi birbiri için çalışıyor örneğin mobil şebekeler güya ülkemizde en hızlı internettir falan trkcll derler 4.5g olarak hız testi yapıyorum telefon cm olarak kıpırdasa hız müthiş şekilde düşüp veya yükseliyor oysa ben tt kullanırken her yerde minimum 50 maks 110 mbps falan alıyordum paket fiyatlarıda aşırı saçma hepsi birbirinin aynısı sadece yeni müşteriye ucuz veriyorlar yıllardır kullanıcısı olan insana dayadıkça dayıyor her sene hat değiştirmekten gına geldi 2 sene önce vf kullanıyordum yüksek fiyat karşılığında ne internetim çekiyodu ne hattım bende gittim tt geçtim hat çekiyo internet güzel ama telefonda konuşurken kesilme oluyodu fiyatıda yüksekti 2 gün öncede trkclle geçtim hat çekiyo internet idare eder bi tt değil bakalım bu seneyi nasıl çıkaracak.
aslında mantıklı olan o ama mobılde ve sabıt ınternet olsun sozlesmen bıtınce dırek sureklı baska fırmaya gecıs yapıcaksın yenı musterı dıye sureklı uygun fıyattan yararlanıyorsun aynı yerde kaldıkca yenıledıkce hıç yıllardır musterımız vs vs dıye hıc acımıyorlar kı 2008 den berı dsmart o zaman smıle ınternettı kullanan bırıydım bu sene turktelekoma gectım 2 yıllık taahut mıs gıbı.. taahhut bıtsın yıne dsmart bı ona bı ona :)

Geri