Hakkı alkan çalışanına saksı fırlattı

onur7934

Üye
Konular
2
Sdn nin patronu Hakkı Alkan çalışanı Samet Jankovic 'e tartışma sırasında büroda bulunan saksıyı fırlatmış ve çalışanına zarar vermiştir.
İşveren olman sana çalışanına zara verme hakkını vermez.(youtube da konu ile ilgili videolar mevcut olduğu için link paylaşmıyorum.)

Bende Bu Konuyu Açacakım Fakat Olumsuz Mesajlar, Hakaret Dolu Mesajlar Gelir Diye Açmadım Konu

📰💻 Hakkı Alkan Kimdir, Kaç Yaşında? ShiftDelete Kurucusu Hakkı Alkan neden gündem oldu, çalışanına saksı mı fırlattı?

Türkiye’nin teknoloji dünyasında öne çıkan isimlerden biri olan Hakkı Alkan, ShiftDelete.Net platformunun kurucusu ve teknoloji editörüdür. 2003’te Chip Magazine dergisinde editörlük yaparak kariyerine başlayan Alkan, daha sonra PC Magazine’de Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı. Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Alkan, teknoloji alanındaki uzmanlığıyla tanınıyor.

1980 Ankara doğumlu olan Alkan, 43 yaşındadır ve aslen Kırşehirlidir. Şu anda İstanbul’da yaşamaktadır.

Hakkı Alkan, çalışanı Samet Jankovic’e saksı fırlattığı iddiasıyla gündeme geldi. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayıldı. Alkan, fırlattığı şeyin “dal” olduğunu belirterek özür diledi. Ancak Jankovic, dört yıldır ek mesailerinin karşılığını alamadığını, zammının iptal edildiğini ve kurum içinde mobbing ortamı bulunduğunu açıkladı. Konuyu yargıya taşıdı.

Olay sonrası Alkan, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor ve ShiftDelete.Net’teki yayıncılık faaliyetlerini sürdürüyor. Yargı süreci devam etme
ktedir.

Evet bende izledim ve dinledim videoları, şaşırtıcı SDN yi yıllardır okur takip ederim , tek adam şeklinde yönetildiğini de yeni duydum üzücü...

kurucusu hakkı alkan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında belirtilenlere göre

- mert bayantemur'un uzun videolarda
- selman bozkır'ın kısa videolarda
- mesut çevik'in canlı yayınlarda

dikip geçtiği kanal

Gerçekten böyle bir hareketi kendisine yakıştıramadım. Çok büyük kitle kaybedecek ama ülkemizde bu olay da unutulur maalesef.

Gerçekten böyle bir hareketi kendisine yakıştıramadım. Çok büyük kitle kaybedecek ama ülkemizde bu olay da unutulur maalesef.
Şimdiye kadar yaptığı servet yeter ona; kitle kaybetse ne yazar. Gider Amerika'daki evlerinin birinden izler buraları.:)

Yöneticiysen, personelinle yüzgöz olmamalısın. Abi kardeş muhabbeti iş yerinde olmaz. Çalışanına "git bana bulaşma" dedirtecek kadar yüz verirsen sonuç da bu olur.
Attığı saksının benzeri balkonda var, bizdekinin içi sünger, üstüne çakıl taşı yapıştırılmış1000087041

Son düzenleme:
Yöneticiysen, personelinle yüzgöz olmamalısın. Abi kardeş muhabbeti iş yerinde olmaz. Çalışanına "git bana bulaşma" dedirtecek kadar yüz verirsen sonuç da bu olur.
Attığı saksının benzeri balkonda var, bizdekinin içi sünger, üstüne çakıl taşı yapıştırılmış
Hakkının Yeni İsmi Bundan Sonra Saksı Hakkı

YouTube abonelikten çıktım.Hakkı haksız.Çocuğun kafada saksı patladı yazık.
Samet' te az yalaka olsaydı yalaka herifin teki. Hak ettiğini buldu tabi kesinlikle Hakkı haklıdır falam demem Kerim Enginar' a yapılan kovulma şaka videosundan sonra o adama ayar oldum hiç sevmem. Birçok eleman sülkilasyonu olan yerde ça lı şıl maz orda belli ki bir çok sıkıntı vardır ve kolay kolay düzelmez. Tavsiyem gidin başka partili yerlerde çalışın (kaldıysa, batmadıysa veya batma yoluna gitmeyen kaldı ise)

Bu konu hakkında bir şey söylemek istiyorum
Ben zamanında buradan editörlük içerik üreticisi olarak teklif aldım ve red ettim bunun sebebi ofis ortamını beğenmiyor oluşum idi
Haklı çıktım ne yazık ki 😪
Yani çok şey demek istiyorum ama susuyorum dostlarım

Geri