''Kanal E'' diye hatırlıyorum...@theperfectstrom Reis 2010 öncesi Cnbc-e den önce bir kanal vardı ,''Breaking bad'' '' south park'' felan oradan izlerdik kanal ismini hatırlayamıyorum , sen hatırlıyor musun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
''Kanal E'' diye hatırlıyorum...@theperfectstrom Reis 2010 öncesi Cnbc-e den önce bir kanal vardı ,''Breaking bad'' '' south park'' felan oradan izlerdik kanal ismini hatırlayamıyorum , sen hatırlıyor musun ?
güzel dizi 2 tüm bölümlerini izledimBetter Call Saul, Banshee ve You. Listede olmayanları yazmak istedim.
Breaking bad tek geçerim.< Breaking bad > < Prison break > Serileri bitirdiğim de üzüntü den bir hafta yemek yiyemedim.
Benim için; number one: Breaking BadBetter Call Saul, Banshee ve You. Listede olmayanları yazmak istedim.
Filmin adı zaten baya uzunmuş, sen de uzatmış ne gam.Alaadin Nam Toh Sona Hoga Alaadiin Hint Dizisi Bitirseniz Bile Tum Bolumlerini Tekrar Tekrar İzlemek İsteyeceginiz Bir Dizi Film Sektorlerinin ornek Almasi Gerektigi Bir Dizi Youtube"den Tum Bolumlerini Turkce Dublaj İzleyebilirsiniz Alaadin Hint Dizisi Turkce Dublaj izle Yazin
Nami Deger Alaadin Ve Sihirli Lambasi Bunu İzledikten sonra Bir Daha Turk Dizisi İzlemek İstemeyeceksiniz biraz fazla uzattim farkindayim bende nacizane fikirlerimi dile grtirmeye calistim on yargilarimizdan kurtulalim yenilklere acik olalim herkese iyi seyirler.saygilarimla