Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yalnışAslan derler ama aslında Fil dir
Hangi orman ?selam arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum buna dogru cevap verene güzel bir hediye verecem dm atacam sorum şu
ormanın kralı kimdir ?
Ormanın kralı yokturselam arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum buna dogru cevap verene güzel bir hediye verecem dm atacam sorum şu
ormanın kralı kimdir ?
Bunu size kim söyledi bilmiyorum ama akademik kaynak olarak eksik. Bal Porsuğu da hangisi? Sansargiller famiylasında bulunan bir canlı. Kırmızı, yani en kritik listede. Sarsargiller aileseden olduğu için diğer alanlarda bulunanlar da Bal Porsuluğu olarak biliniyor ama yanlış. Çok benzerler ama değiller. Onlar Bal Porsuklarınnın diğer türleri. Benzer türler Türkiye'de de raporlandı. Ama bahsettiğiniz Orman Kralı dediğiniz Bal Porsuğu sadece Sahra Altı Afrikası'nda bulunuyor. Diğer alanlardakiler onun kadar tehlikeli olsalar da onun gibi değiller. Zaten o nedenle Kırmızı Liste'de değiller.cevap bal porsu
Ooooo şşşşş 1 2. 3ormanın kralını bilmem ama alemin kralı benim
Akademik referans yok. Sayılmaz. Yazdım yukarı. Adımı değiştirip yoksayıcı mı yapsam diye düşünmeye başladım.Youtube'da Porsuk Reis var, sanırım oradan referans alınılmış.
bence adını değişip yoksayıcılarınbabaprosu123 yapAkademik referans yok. Sayılmaz. Yazdım yukarı. Adımı değiştirip yoksayıcı mı yapsam diye düşünmeye başladım.
Doğru olabilir, yıllarca ava gittik, en tırstığımız kurt ve yaban domuzu sürüsüydünasıl bir orman olduğuna göre değişir diye düşünüyorum. aslannın yaşamadığı coğraflayarda var. sibiryanın soğuk ormanları yada amazonların sık ve sulak ormanları gibi. bence ormanın kralı kurt olmalı.