Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çalışın ırgatlar hesabı faşo ağaSeçim yılı olsaydı %50 her defasında yiyorlar çünkü, sonra acı acı çıkıyor,
Seçim olmadığına göre %20 yeter fazla bile, Ben olsam hiç vermezdim nasıl olsa memnun çoğunluk her zaman ve her halükarda
Irgatların Barınma Gıda ve Su sorunları yoktu, Isınma dahilÇalışın ırgatlar hesabı faşo ağa![]()
Halimiz onlardan beter deseneIrgatların Barınma Gıda ve Su sorunları yoktu, Isınma dahil
Daha da beter, Hatta Mısırdaki Firavunlar zamanlarındaki kölelerin daha çok hakkı vardı, İnanmayan araştırabilir.
Yüzde 500 mü en az 1500%500 gelse ne olur.
Ertesi gün herşeye %500 zam gelir, dengelenir.
Nietzsche, seçmesini bilmeyen toplum olarak dillendirmiş bunuIstemesini bilmeyen toplum olunca ne verirlerse onunla yetinmeye devam edilir. Oy kullanmayi bilmiyoruz malesef. İstediğini vermeyeni cezalandıracaksin. Yoksa kimse asgari ücretli ayı nasil geçirebiliyor diye düşünmez. Söyle düşünün, asgari ucretli ve emekli benim durumu kim düşünürse ona oy veririm derse tek başına seçim kazandırır. Bir de sözünü tutmayani bir dönem sonra düşürse bak ki nasil düzeliyor hersey.
Devletin değil ağa babaları kaç para diyorsa o olacakDevletimizin gücü yetiyi kadar yapacaktır