GUNS N' ROSES 2025'TE İSTANBUL'DA

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
185
1734096352402

2. Avantajlı Dönem Fiyatları:

Diamond Circle Standing - Diamond Circle Ayakta : ₺13.450,00

Golden Circle Standing - Golden Circle Ayakta : ₺9.150,00

Infield Standing - Saha İçi Ayakta : ₺5.750,00

Early Entry Diamond Circle Standing - Erken Giriş Diamond Circle Ayakta : ₺16.350,00

Early Entry Golden Circle Standing - Erken Giriş Golden Circle Ayakta : ₺11.300,00

Early Entry Infield Standing - Erken Giriş Saha İçi Ayakta : ₺7.050,00

Tribune PL1 - Tribün 1. Kategori : ₺13.450,00

Tribune PL2 - Tribün 2. Kategori : ₺10.600,00

Tribune PL3 - Tribün 3. Kategori : ₺8.450,00

Tribune PL4 - Tribün 4. Kategori : ₺6.400,00

Tribune PL5 - Tribün 5. Kategori : ₺5.050,00

1. Avantajlı Dönem Fiyatları:

Diamond Circle Ayakta: ₺11.300,00 (TÜKENDİ)

Golden Circle Standing - Golden Circle Ayakta: ₺7.700,00 (TÜKENDİ)

Saha İçi Ayakta: ₺4.800,00 (TÜKENDİ)

Erken Giriş Diamond Circle Ayakta: ₺13.700,00 (TÜKENDİ)

Erken Giriş Golden Circle Ayakta: ₺9.500,00 (TÜKENDİ)

Erken Giriş Saha İçi Ayakta: ₺5.950,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL1 - Tribün 1. Kategori: ₺11.300,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL2 - Tribün 2. Kategori: ₺8.900,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL3 - Tribün 3. Kategori: ₺7.100,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL4 - Tribün 4. Kategori: ₺5.400,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL5 - Tribün 5. Kategori: ₺4.200,00 (TÜKENDİ)

* 1. Avantajlı Dönem 2.960 Adet, 2. Avantajlı Dönem 3.250 Adet kampanyalı bilet satışa açılmıştır.

Saygı duyarım, atmosferi kesinlikle efsane olacaktır bu tartışmaya kapalı.
Lakin ne o paraları veririm ne de o kalabalığa (-ki alan kapmak için saatlerce tribün önü nöbet tutması da olacak, o ayrı mevzu) girerim... Sizin konser paylaşımlarınız yeter bana.

Saygı duyarım, atmosferi kesinlikle efsane olacaktır bu tartışmaya kapalı.
Lakin ne o paraları veririm ne de o kalabalığa (-ki alan kapmak için saatlerce tribün önü nöbet tutması da olacak, o ayrı mevzu) girerim... Sizin konser paylaşımlarınız yeter bana.
Pardon ya ben para kısmını görmemişim afişe baktım bende :)

gideceklere şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar , uyarın için sağol @Laperdesi katılıyorum sana...

Geçen sene Mayıs'ta Zorlu Center'de Notre Dame de Paris müzikali İstanbul'da 750 TL civarında orta sıralarda izleme imkânı oldu. Kardeşimin en sevdiği müzikallerden biri olduğu ve şarkılarını da söylediği için fırsatı kaçırmak istememişti.

Bu grubu da çok sevsem bile bu fiyatları verip gidemem ben de ama gidecek olanlara iyi eğlenceler şimdiden.

Ekli dosyayı görüntüle 1454

2. Avantajlı Dönem Fiyatları:

Diamond Circle Standing - Diamond Circle Ayakta : ₺13.450,00

Golden Circle Standing - Golden Circle Ayakta : ₺9.150,00

Infield Standing - Saha İçi Ayakta : ₺5.750,00

Early Entry Diamond Circle Standing - Erken Giriş Diamond Circle Ayakta : ₺16.350,00

Early Entry Golden Circle Standing - Erken Giriş Golden Circle Ayakta : ₺11.300,00

Early Entry Infield Standing - Erken Giriş Saha İçi Ayakta : ₺7.050,00

Tribune PL1 - Tribün 1. Kategori : ₺13.450,00

Tribune PL2 - Tribün 2. Kategori : ₺10.600,00

Tribune PL3 - Tribün 3. Kategori : ₺8.450,00

Tribune PL4 - Tribün 4. Kategori : ₺6.400,00

Tribune PL5 - Tribün 5. Kategori : ₺5.050,00

1. Avantajlı Dönem Fiyatları:

Diamond Circle Ayakta: ₺11.300,00 (TÜKENDİ)

Golden Circle Standing - Golden Circle Ayakta: ₺7.700,00 (TÜKENDİ)

Saha İçi Ayakta: ₺4.800,00 (TÜKENDİ)

Erken Giriş Diamond Circle Ayakta: ₺13.700,00 (TÜKENDİ)

Erken Giriş Golden Circle Ayakta: ₺9.500,00 (TÜKENDİ)

Erken Giriş Saha İçi Ayakta: ₺5.950,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL1 - Tribün 1. Kategori: ₺11.300,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL2 - Tribün 2. Kategori: ₺8.900,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL3 - Tribün 3. Kategori: ₺7.100,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL4 - Tribün 4. Kategori: ₺5.400,00 (TÜKENDİ)

Tribune PL5 - Tribün 5. Kategori: ₺4.200,00 (TÜKENDİ)

* 1. Avantajlı Dönem 2.960 Adet, 2. Avantajlı Dönem 3.250 Adet kampanyalı bilet satışa açılmıştır.
Geçtiğimiz haftalarda gittiğim Testament konserinde de biletler 2.300'e satıldı ve Jolly Joker bu tarz bir metal konseri için gerçekten çok kötü bir seçim olmasına rağmen... Ön sıra biletlerinin hiç bir anlamı yoktu, normal bilet alanlar da rahatça ön taraftalara geçebiliyor ve tam aksi önden izlemek (tam hoparlörlerin dibinde) daha keyifsiz olduğu için sonradan arkalara geçtik, o kadar kötü bir akustik vardı ki günlerce kulaklarım uğuldadı. Bir daha da kapalı mekanda böyle bir konsere gitmem. Neyse ki sponsor firmalardan birinde çalışan arkadaşım bilet ayarlamıştı :D (@İbrahim Kılıç hail brom).

Guns N' Roses için bu biletler maalesef normal hatta Almanya fiyatlarına bakınca ucuz bile sayılır :) Ama biz fakir bir ülkeyiz ve paramız değersiz. Buna rağmen benim tahminimce biletler tükenecektir ve mecburen gideceğiz :) (@İbrahim Kılıç 🙏 😁)

1993'teki efsane konsere gittiğimde (bence en iyi Guns N Roses kadrosuydu, ön grup Türkiye'den çıkmış belki de en iyi rock grubu olan Badluck'tı), sadece okul harçlıklarımla rahatça biletimi alabildiğimi hatırlıyorum. Hatta o sene gerçekleşen, Metallica, Bon Jovi ve Scorpions konserlerine de gitmiştim. Şimdi bir lise öğrencisi sadece harçlıkları ile bu konserlere gidebilir mi? Herhalde gidemez.

Son düzenleme:
Asgari ücretle çalışanlar Guns and Roses sevmeyiversin.
Onların çocukları da boş yere heves etmesin.
Televizyonlarda söylenenlerin aksine en düşük memur maaşı bilinenden az olduğu için onlar da heves etmesin. İşlerine odaklansınlar.

Böyle uçarı şarkı türkü olaylarına girmeyin. Ayran için, manda yoğurdu yiyin ve poşet çayı cebinizden ayırmayın. Zaten Roses olmasa da Guns kısmı bizim ülkeye yabancı değil.

Pasta yesinler

Ekmeğe zaten lüzum yok

Geçtiğimiz haftalarda gittiğim Testament konserinde de biletler 2.300'e satıldı ve Jolly Joker bu tarz bir metal konseri için gerçekten çok kötü bir seçim olmasına rağmen... Ön sıra biletlerinin hiç bir anlamı yoktu, normal bilet alanlar da rahatça ön taraftalara geçebiliyor ve tam aksi önden izlemek (tam hoparlörlerin dibinde) daha keyifsiz olduğu için sonradan arkalara geçtik, o kadar kötü bir akustik vardı ki günlerce kulaklarım uğuldadı. Bir daha da kapalı mekanda böyle bir konsere gitmem. Neyse ki sponsor firmalardan birinde çalışan arkadaşım bilet ayarlamıştı :D (@İbrahim Kılıç hail brom).

Guns N' Roses için bu biletler maalesef normal hatta Almanya fiyatlarına bakınca ucuz bile sayılır :) Ama biz fakir bir ülkeyiz ve paramız değersiz. Buna rağmen benim tahminimce biletler tükenecektir ve mecburen gideceğiz :) (@İbrahim Kılıç 🙏 😁)

1993'teki efsane konsere gittiğimde (bence en iyi Guns N Roses kadrosuydu, ön grup Türkiye'den çıkmış belki de en iyi rock grubu olan Badluck'tı), sadece okul harçlıklarımla rahatça biletimi alabildiğimi hatırlıyorum. Hatta o sene gerçekleşen, Metallica, Bon Jovi ve Scorpions konserlerine de gitmiştim. Şimdi bir lise öğrencisi sadece harçlıkları ile bu konserlere gidebilir mi? Herhalde gidemez.
Önümüzde ki hafta içi belli olur bro, ya birlikte gideceğiz, ya arabada tombul çay bardağı ile YouTube’dan dinleyeceğiz.😂😂

Geri