---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

Herkese selamlar,
Vavoo.to için ikinci bir vpn programına ihtiyaç duymadan yayınların izlenebilmesi için bir fikir vardı kafamda. İntra uygulamasini biliyorsunuzdur. Bu uygulamayi güneş tv ye entegre ettim, Açılışta kendi vpn servisi çalışıyor ve vavoo.to da yayınlar izleniyor. Bu gerçek bir vpn değil aslinda. Zaten ip değişmediğini göreceksiniz. Android sistemi vpn olarak kandırıp dns şifreleme yapıyor ve yasakları bypass ediyor. Böylece ne hız duşumu oluyor ne ip değişiyor ne de veri güvensizliği kalıyor ortada.

Turkcell mobil hat ve TurkNet VDSL deneme yapabildim sadece. Turktelekom, Vodafone gibi diğer internet saglayicilarinda deneme yapabilecek arkadaslara ihtiyacım var. Uygulama görünüm baştan aşağıya değişecek, yani görünüme takilmayin. Sadece vavoo.to yasağını delip delmedigini kontrol edip bildirirseniz sevinirim. Eğer sistem çalışıyor ise görünüm için büyük bir güncelleme yapacağım.

Desteğinizi rica ederim

Telefon hattım Türk Telekom sıkıntısız çalıştı ama ev internetim kablonet wifi ile denediğimde çalışmadı

Bir yanlış anlaşılma oldu. bu linkte olani yükleyip farkli bir vpn calistirmadan vavoo.to yayınları izleniyor mu bakmamiz lazim. Birde turktelekom, superonline veya mobil internet saglayicilari gibi hangi internet ile denediginizin bilgisi lazim
Superonline ile denedim ya hocam, yazmıştım, vpn vs kullanmadan, çalıştı👍 Zaten vpn, reklam engelleyici, dns değiştirici vs kullanınca bağlantı hatası veriyor
Tv uygulamaları ile yaşadığım sıkıntı şu, örneğin arte kanalı konser yayınlarında dolby ses veriyor, çanaktan sesi dolby alıyorum, next stick desteklemesine rağmen pes stereo ses geliyor. Stickte dolby ayarı aktif olmuyor bir türlü

Son düzenleme:
5 degistirmeye reklam bide en az 20 cikiyor sildim direk

Geri