Güneş Tv (Canlı TV - Radyo- İpTv)

GÜNEŞ TV: Canlı TV ve Radyo Deneyiminiz Yeniden Tanımlanıyor!

Sevdiğiniz yerel ve ulusal TV kanallarını canlı izlemek, favori radyo istasyonlarınızı kesintisiz dinlemek mi istiyorsunuz? GÜNEŞ TV, Android telefonunuzda, tabletinizde ve Android TV'nizde zengin bir medya deneyimi sunar!

Öne Çıkan Özellikler:

📺 Canlı TV & 📻 Radyo: Geniş kanal ve radyo seçeneklerine erişin. Uygulama, başlangıç için popüler Türk ulusal kanallarını ve radyolarını içerir.

➕ Kendi Listelerinizi Ekleyin: Esneklik parmaklarınızın ucunda! M3U8, JSON , HTML ve hatta XTREAM CODES formatındaki kendi kanal listelerinizi URL veya yerel dosya olarak kolayca ekleyin. İçeriğinizi tamamen siz yönetin!

⭐ Favoriler & 🕒 Son İzlenenler/Dinlenenler: En sevdiğiniz kanalları ve radyoları tek dokunuşla favorilerinize ekleyin. Son açtığınız içeriklere "Ana Sayfa" sekmesinden hızla geri dönün.

🔍 Arama & Kategoriler: Yüzlerce kanal arasında kaybolmayın! Güçlü arama özelliğiyle istediğiniz kanalı saniyeler içinde bulun. Kanallarınız otomatik olarak "Ulusal", "Haber", "Spor" gibi kategorilere ayrılır.

🔒 Güvenli DNS (DoH - İsteğe Bağlı): İnternet servis sağlayıcınızın (İSS) uygulayabileceği DNS tabanlı engellemeleri aşmaya yardımcı olmak ve DNS sorgularınızın gizliliğini artırmak için, açık kaynaklı Intra teknolojisine dayalı Güvenli DNS özelliğini Ayarlar menüsünden etkinleştirebilirsiniz. Bu özellik sadece DNS trafiğinizi şifreler, diğer verilerinizi etkilemez ve log tutmaz. (Bu özellik Android'in VpnService'ini kullanır ve Ayarlar'dan etkinleştirildiğinde izin gerektirir). Yani cihazı sahte bir vpn ile kandırır, böylece sadece Güneş tv uygulamasını tünele sokar, ip değişmeden veriler uçtan uca şifrelenir ve istediğiniz dns sunucusuna gönderilir.

📺 Android TV Optimizasyonu: GÜNEŞ TV, büyük ekranlar için özel olarak tasarlanmıştır! Android TV'nizin kumandasıyla rahat ve keyifli bir kullanım deneyimi yaşayın.

🌙 Karanlık Mod: Göz yormayan şık bir arayüz için karanlık tema desteği.

📡 Google Cast Desteği: Desteklenen yayınları tek dokunuşla Chromecast veya Google Cast uyumlu televizyonlarınıza ya da hoparlörlerinize yansıtın.

▶️ YouTube Canlı Yayınları: Desteklenen kanalların YouTube üzerindeki canlı yayınlarını doğrudan GÜNEŞ TV içinden, uygulama değiştirmeden izleyin.

Neden GÜNEŞ TV'yi Seçmelisiniz?

Esnek ve Kişiselleştirilebilir: Kendi kaynaklarınızı ekleyerek içeriğinizi tam istediğiniz gibi oluşturun.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Hem mobil cihazlarda hem de TV'de kolay ve anlaşılır kullanım.

Gizlilik Odaklı Seçenek: Güvenli DNS özelliği ile DNS trafiğinizin gizliliğini ve güvenliğini artırma imkanı.

Tamamen Ücretsiz: Uygulama, geliştirme maliyetlerini karşılamak amacıyla reklamlarla desteklenmektedir. Dilerseniz, Ayarlar menüsündeki seçeneklerle kısa bir ödüllü reklam izleyerek reklamları geçici olarak kapatabilir veya geliştiriciye destek olabilirsiniz.

Hemen GÜNEŞ TV'yi indirin ve canlı TV ile radyo keyfini dilediğiniz gibi yaşayın!

Geri Bildirimleriniz Değerli: Uygulamayı daha iyi hale getirmemize yardımcı olmak için istek, öneri veya karşılaştığınız sorunları Ayarlar menüsündeki "İstek ve Öneri Gönder" seçeneğiyle bize kolayca iletebilirsiniz.

Gizlilik Politikası: Kullanıcı gizliliğine önem veriyoruz. Hangi verilerin neden toplandığı (özellikle üçüncü taraf hizmetler aracılığıyla) hakkında detaylı bilgi için lütfen uygulama içindeki Ayarlar menüsünde bulunan veya bu mağaza sayfasındaki Gizlilik Politikası linkini inceleyin.

Kanal listesi ekleme bölümünde Toplu Ekleme (özel Liste) bölümüne github kullanıcı adı girdiğinizde ilgili github adresinin gunestv reposunun live.json veya vod.json listeleri uygulamaya yüklenir. Uzun uzadıya linkler girmek yerine bir kelimelik girişler ile sayısız listeler yükleyebilirsiniz. Oktay2617 ve GeceKod ile çok sayıda listeye sahip olabilirsiniz.

Bu listeler için Sinetech ailemizin değerli paylaşımcılarından @uzunmuhalefet , @atakan1983 , @hpgdisco , @powerboard ve @gecekod'a sonsuz teşekkürler. Değerli çalışmalarına Güneş Tv de yer vererek sizlere doyumsuz bir liste sağladılar. Bu listeleri ister manuel indirebilir isterse toplu liste ekleme bölümüne Oktay2617 ve GeceKod yazabilirsiniz.

not: uygulamanın farklı bir sürümü google playde var, şuan bu yeni sürümü google playe kabul ettirmeye çalışıyorum. Dns değiştirme olayı nedeniyle kabul etmek istemiyorlar ama mecbur edecekler :D yani çok yakında google playde. şimdilik denemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir. Ayrıca gördüğünüz eksiklik ve hataları bildirirseniz memnun olurum.

Gerçekten so zamanlarda gördüğüm en iyi uygulama elinize emeğine sağlık

Merhaba Ayhan bey, şuan bir sorun göremedim. Saat 02:22 de yazmışsınız. O saatte geçici bir sorun yaşanmış olabilir belki. Veya listeler Dns engeline takılmış olabilir. Ayarlardan güvenli dns'yi açmışmiydiniz?
Benim icin kesinlikle sorun degil. Mevcut hali ile bile cok iyi. Sadece durum belirtmek icin yaziyorum. Dns i aktif ettim ama gecekod gene olmadi. Cihazim hiremco grande plus

Herkese Selamlar,

Uygulamamızın ağ (network) performansını iyileştirmek ve tüm cihazlarda tutarlı bir deneyim sunmak için Google’ın geliştirdiği Cronet altyapısını uygulamamıza entegre ettik.

Önceden Cronet, Google servisleri üzerinden kullanılıyordu ve Google servisleri bulunmayan cihazlarda uyumluluk sorunları yaşanabiliyordu.

Bu sorunu ortadan kaldırmak için embedded (gömülü) Cronet çözümünü uygulamanın içerisine dahil ettik. Böylece:

• Uygulama artık tüm Android cihazlarda sorunsuz çalışıyor,
  • Ağ performansı ve stabilite belirgin şekilde arttı,
  • Video, veri transferi ve canlı yayın gibi özelliklerde daha güvenilir bir deneyim sunuluyor.

Bu iyileştirme kapsamında uygulama boyutunda küçük bir artış meydana geldi. Ancak bu değişim, çok daha kararlı ve hızlı bir kullanım deneyimi sağlamak için yapılmıştır.

Cihazındaki sorunu detaylı bir şekilde iletip güncellemeye vesile olan SERDAR beye teşekkürler.

İlk mesajda yer alan link yenilenmiştir.
Çok güzel bir uygulama lakin sadece ulusal bölüm var.

Benim icin kesinlikle sorun degil. Mevcut hali ile bile cok iyi. Sadece durum belirtmek icin yaziyorum. Dns i aktif ettim ama gecekod gene olmadi. Cihazim hiremco grande plus
Ayhan bey yaşadığınız problemi çözmeyi çok isterim, sizinle aynı sorunu yaşayabilecek kullanıcılarımız olabilir. bana özelden GeceKod kodunu eklediğiniz alanın ve sonrasında yaşadığınız yüklenmeme durumunun ekran görüntüsünü atabilirseniz sorunu çözelim.

Çok güzel bir uygulama lakin sadece ulusal bölüm var.
Forumda harika listeler için emek vermiş arkadaşlarımız var, onların listelerini ekleyebilirsiniz. Uygulama xtream, m3u8, json ve html formatında liste eklemeye izin veriyor. Ayrıca toplu liste eklemeleri de yapabilirsiniz. Tolu ekleme bölümüne Oktay2617 yazarsanız Atakan beyin Boncuk TV, UzunMuhalefetin sabit listesi, Hpgdisco'un stream listesi ve ,Powerboard'ın film arşivi uygulamaya yüklenir. Hepsi birbirinden güzel listelerdir. Ayrıca GeceKod yazarsanız da GeceKod'un internette yayın yapan birçok siteden kazıdığı güncel kanallara ulaşabilirsiniz ki sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.

Ayhan bey yaşadığınız problemi çözmeyi çok isterim, sizinle aynı sorunu yaşayabilecek kullanıcılarımız olabilir. bana özelden GeceKod kodunu eklediğiniz alanın ve sonrasında yaşadığınız yüklenmeme durumunun ekran görüntüsünü atabilirseniz sorunu çözelim.
Hatali sekmeye giriyor sanırım Canlı TV sekmesinde çalışıyor , filmdizi sekmesinde link hatası veriyor
Öneri!.. listelerdeki Film Dizi favori işaretleme tik eklemen mümkün mü ? Anasayfada görünür olacak gibi
-Son izlenen yada yarım kalan izleme olması iyi olmuş
- oynaticida film/dizi yayının görüntü kalitesini ikon gibi görünmesi geliştirilebilir
Şimdilik aklıma gelen öneriler bunlar
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Forumda harika listeler için emek vermiş arkadaşlarımız var, onların listelerini ekleyebilirsiniz. Uygulama xtream, m3u8, json ve html formatında liste eklemeye izin veriyor. Ayrıca toplu liste eklemeleri de yapabilirsiniz. Tolu ekleme bölümüne Oktay2617 yazarsanız Atakan beyin Boncuk TV, UzunMuhalefetin sabit listesi, Hpgdisco'un stream listesi ve ,Powerboard'ın film arşivi uygulamaya yüklenir. Hepsi birbirinden güzel listelerdir. Ayrıca GeceKod yazarsanız da GeceKod'un internette yayın yapan birçok siteden kazıdığı güncel kanallara ulaşabilirsiniz ki sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.
Uygulamayı yüklediğimiz beri m3u liste arıyordum şimdi gördüm yazınızı benim uğrastiriyosun teyallahim
Mükemmelsin kardeşim 😆😊

Hatali sekmeye giriyor sanırım Canlı TV sekmesinde çalışıyor , filmdizi sekmesinde link hatası veriyor
Öneri!.. listelerdeki Film Dizi favori işaretleme tik eklemen mümkün mü ? Anasayfada görünür olacak gibi
-Son izlenen yada yarım kalan izleme olması iyi olmuş
- oynaticida film/dizi yayının görüntü kalitesini ikon gibi görünmesi geliştirilebilir
Şimdilik aklıma gelen öneriler bunlar
Teşekkürler.
öneriniz için teşekkür ederim ;) ilk güncellemede ilgileneceğim

Emeğine sağlık belgesel sinema olursa daha güzel olur diye düşünüyorum

Emeğine sağlık belgesel sinema olursa daha güzel olur diye düşünüyorum
Selamlar, uygulamaya kendiniz de liste ekleyebilirsiniz. eğer belgesel içerikli listeler bulamazsanız Canlı kanal sekmesindeki Toplu Ekleme ( özel Liste) alanına Oktay2617 yazarak forumdaki değerli arkadaşlarımızın hazır listelerine erişebilirsin. belgesel açısında sizi tatmin edebileceğini düşünüyorum. ayrıca dizi-film sekmesinden de yine aynı kanal ekle mantığı ile dizi film listelerine de ulaşabilirsiniz.

Selamlar, uygulamaya kendiniz de liste ekleyebilirsiniz. eğer belgesel içerikli listeler bulamazsanız Canlı kanal sekmesindeki Toplu Ekleme ( özel Liste) alanına Oktay2617 yazarak forumdaki değerli arkadaşlarımızın hazır listelerine erişebilirsin. belgesel açısında sizi tatmin edebileceğini düşünüyorum. ayrıca dizi-film sekmesinden de yine aynı kanal ekle mantığı ile dizi film listelerine de ulaşabilirsiniz.
Elinize emeğinize sağlık 👍

Herkese iyi geceler,

Uygulamada bazı güncellemeler yaptım.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda 7 kanal geçişinde bir çıkan reklamlar kaldırıldı. Tv modunda reklam kapatma biraz sıkıntılı işliyor ve reklamın tamamı izlenmek zorunda kalıyordu, ben de tamamen kaldırdım. Reklamsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Destek olmak isteyen kullanıcılar müsait zamanlarda ayarlar sayfasından destek olabilirler. Telefon modun da 7 kanal geçişinde bir reklam halen mevcut ama reklamalar rahat geçiliyor zaten.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda player tuşlarında odak sorunu vardı, odak sorunu giderildi. Tüm butonlara rahatlıkla kumanda ile erişilebilir.
  • Tv ve Tvbox cihazlara kumanda tuşları ile zapping özelliği getirildi. Player açıkken ve player butonları görünmezken yukarı ve aşağı tuşları ile kanal değiştirilebilir.
  • player içindeki liste, mevcut listenin tamamını alfabetik gösteriyordu artık sadece hangi kategoriden kanal açıldıysa o kategori ve kategorinin kendi sıralaması ile gösteriliyor.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda kanal izlerken ok tuşu ile kontrol butonları açılır ve geri tuşu ile kapanır. Zapping için ve listede gezinirken ani kapanma yaşanmaması için bu ayar yapıldı.
  • Canlı Tv bölümünden kanal listelerine giriş yapıldığında listede ülke bilgisi varsa filtreden ülkeler, ülke yoksa ve kategori bilgisi varsa kategoriler filtrelenebilecek. Örneğin Spor filtresi ile sadece spor kanallarını görebileceksiniz.
  • Ağ bağlantısında iyileştirme yapıldı. Cronet teknolojisi ile ağ bağlantısı yapılıyordu ama çoklu çıkış hatalara neden olduğu için bu durum düzeltildi.
Güncellemesi devam edenler,
  • Ayarlar sayfasında tüm renklerin ve temaların kişiselleştirilebilmesi için güncelleme devam ediyor. Kullanıcılar dilediği gibi kişiselleştirebilecek görünümü
  • Dizi-Film bölümünde xtrem veya m3u8 listeler her açıldığında güncel veri çekildiği için 5-6 sn bekletebiliyor. Hiç bekletmeden açılması için güncelleme devam ediyor.
Güzel haberler,

• Gecekod daha fazla içerik için yakın zamanda eklemeler olacağını iletti. Gecekod reposu ile daha çok içerik sizlerle olacak.
  • Legal listeler için de yeni paylaşımcı arkadaşlarımızın listeleri de yakında Oktay2617 repo ile gelecek.

Sizlerin de eksik gördüğü, hatalı gördüğü yada yepyeni bir fikir iletebileceği konular varsa beni memnun eder.

Güncel uygulama linki ilk sayfaya eklendi.

Herkese iyi geceler,

Uygulamada bazı güncellemeler yaptım.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda 7 kanal geçişinde bir çıkan reklamlar kaldırıldı. Tv modunda reklam kapatma biraz sıkıntılı işliyor ve reklamın tamamı izlenmek zorunda kalıyordu, ben de tamamen kaldırdım. Reklamsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Destek olmak isteyen kullanıcılar müsait zamanlarda ayarlar sayfasından destek olabilirler. Telefon modun da 7 kanal geçişinde bir reklam halen mevcut ama reklamalar rahat geçiliyor zaten.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda player tuşlarında odak sorunu vardı, odak sorunu giderildi. Tüm butonlara rahatlıkla kumanda ile erişilebilir.
  • Tv ve Tvbox cihazlara kumanda tuşları ile zapping özelliği getirildi. Player açıkken ve player butonları görünmezken yukarı ve aşağı tuşları ile kanal değiştirilebilir.
  • player içindeki liste, mevcut listenin tamamını alfabetik gösteriyordu artık sadece hangi kategoriden kanal açıldıysa o kategori ve kategorinin kendi sıralaması ile gösteriliyor.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda kanal izlerken ok tuşu ile kontrol butonları açılır ve geri tuşu ile kapanır. Zapping için ve listede gezinirken ani kapanma yaşanmaması için bu ayar yapıldı.
  • Canlı Tv bölümünden kanal listelerine giriş yapıldığında listede ülke bilgisi varsa filtreden ülkeler, ülke yoksa ve kategori bilgisi varsa kategoriler filtrelenebilecek. Örneğin Spor filtresi ile sadece spor kanallarını görebileceksiniz.
  • Ağ bağlantısında iyileştirme yapıldı. Cronet teknolojisi ile ağ bağlantısı yapılıyordu ama çoklu çıkış hatalara neden olduğu için bu durum düzeltildi.
Güncellemesi devam edenler,
  • Ayarlar sayfasında tüm renklerin ve temaların kişiselleştirilebilmesi için güncelleme devam ediyor. Kullanıcılar dilediği gibi kişiselleştirebilecek görünümü
  • Dizi-Film bölümünde xtrem veya m3u8 listeler her açıldığında güncel veri çekildiği için 5-6 sn bekletebiliyor. Hiç bekletmeden açılması için güncelleme devam ediyor.
Güzel haberler,

• Gecekod daha fazla içerik için yakın zamanda eklemeler olacağını iletti. Gecekod reposu ile daha çok içerik sizlerle olacak.
  • Legal listeler için de yeni paylaşımcı arkadaşlarımızın listeleri de yakında Oktay2617 repo ile gelecek.

Sizlerin de eksik gördüğü, hatalı gördüğü yada yepyeni bir fikir iletebileceği konular varsa beni memnun eder.

Güncel uygulama linki ilk sayfaya eklendi.
Eline,Emeğine,Sağlık @oktay2617 Kardesim Saol.

Kanal listesi ekleme bölümünde Toplu Ekleme (özel Liste) bölümüne github kullanıcı adı girdiğinizde ilgili github adresinin gunestv reposunun live.json veya vod.json listeleri uygulamaya yüklenir.
Bunu bir örnekle açıklayabilirmisiniz ben yapamadım Toplu Ekleme (Özel Liste) GitHub kullanıcı adını girin yazıyor ne yazmam gerekiyor.

Kanal listesi ekleme bölümünde Toplu Ekleme (özel Liste) bölümüne github kullanıcı adı girdiğinizde ilgili github adresinin gunestv reposunun live.json veya vod.json listeleri uygulamaya yüklenir.
Bunu bir örnekle açıklayabilirmisiniz ben yapamadım Toplu Ekleme (Özel Liste) GitHub kullanıcı adını girin yazıyor ne yazmam gerekiyor.
Aşağıya bırakacağım link'i inceleyebilirseniz ayni yöntemle kendi github kullanıcı adresinizde repo oluşturup kendi listenizi uzaktan kontrol edebilirsiniz, hatta başkaları ile paylaşabilirsiniz. Tv cihazlara link ekleme, m3u liste ekleme zor olduğu için bu yöntem ile kolayca listelerinizi düzenleyebiliyorsunuz. Suan benim hazırladığım repo da değerli forum paylaşımcılarından listeler var. Herbiri güzel paylaşımlar. Ayrica GeceKod un hazırladığı listeler de mevcut. Bunları denemek isterseniz canli tv sekmesinde kanal ekleye giriniz, toplu ekleme bölümüne Oktay2617 yaziniz ve kaydediniz. Yine ayni sekilde GeceKod yazıp ekleme yapiniz. Dizi film bölümüne de Oktay2617 yazıp ekleme yapiniz. Şimdiden iyi seyirler dilerim.

Not: tüm yayinlarin engelsiz izlenebilmesi için ayarlardan güvenli dns yi aktif etmeyi unutmayiniz

Repo linki:

Aşağıya bırakacağım link'i inceleyebilirseniz ayni yöntemle kendi github kullanıcı adresinizde repo oluşturup kendi listenizi uzaktan kontrol edebilirsiniz, hatta başkaları ile paylaşabilirsiniz. Tv cihazlara link ekleme, m3u liste ekleme zor olduğu için bu yöntem ile kolayca listelerinizi düzenleyebiliyorsunuz. Suan benim hazırladığım repo da değerli forum paylaşımcılarından listeler var. Herbiri güzel paylaşımlar. Ayrica GeceKod un hazırladığı listeler de mevcut. Bunları denemek isterseniz canli tv sekmesinde kanal ekleye giriniz, toplu ekleme bölümüne Oktay2617 yaziniz ve kaydediniz. Yine ayni sekilde GeceKod yazıp ekleme yapiniz. Dizi film bölümüne de Oktay2617 yazıp ekleme yapiniz. Şimdiden iyi seyirler dilerim.

Not: tüm yayinlarin engelsiz izlenebilmesi için ayarlardan güvenli dns yi aktif etmeyi unutmayiniz

Repo linki:
Teşekkür ederim aynısını yapıyordum güvenli dns yi aktif etmediğim için özel listeyi eklemiyormuş. Sağolasın

Repo linki:
Hocam sizden diğer bir ricam hazır temalara el atarken şöyle güzel, göze daha çok hitap eden bir uygulama logosu hatta yazarken aklıma geldi uygulama içine bir kaç 2D ve 3D logo simge eklenebilir böylece isteyen beğendini seçip kullanabilir.

Hocam sizden diğer bir ricam hazır temalara el atarken şöyle güzel, göze daha çok hitap eden bir uygulama logosu hatta yazarken aklıma geldi uygulama içine bir kaç 2D ve 3D logo simge eklenebilir böylece isteyen beğendini seçip kullanabilir.
Öneriniz için teşekkürler. Guncelleme listeme ekledim ;)

Malesef Android 9 ve üzerini destekliyor. Bazi özellikler daha düşük sürümler çalışmadığı için Android 9 ve üzeri ile sınırlandirdim. Iyi seyirler dilerim.
Bu olmadı bak. Gına geldi artık. Telefonda da aynı. Android yüşükmüş. Desteği kesildi. Arkadaş ben belki takıntılım Android 8'de kaldım. Bünye güncelleme kabul etmiyor. Ne edeceğiz. Şaka bir yana, elinize sağlık ama bu Android sürüm meselesi benim başımın belası cidden. Ondan öy yazdım. Alınmayın.

Geri