Güneş Tv (Canlı TV - Radyo- İpTv)

Dosya co ya ekleme imkanı varsa iyi olur TV box tan indiremedim

Eline sağlık kardeşim inşaAllah uzun süreli olursa çok iyi olur

Herkese iyi geceler,

Uygulamada bazı güncellemeler yaptım.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda 7 kanal geçişinde bir çıkan reklamlar kaldırıldı. Tv modunda reklam kapatma biraz sıkıntılı işliyor ve reklamın tamamı izlenmek zorunda kalıyordu, ben de tamamen kaldırdım. Reklamsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Destek olmak isteyen kullanıcılar müsait zamanlarda ayarlar sayfasından destek olabilirler. Telefon modun da 7 kanal geçişinde bir reklam halen mevcut ama reklamalar rahat geçiliyor zaten.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda player tuşlarında odak sorunu vardı, odak sorunu giderildi. Tüm butonlara rahatlıkla kumanda ile erişilebilir.
  • Tv ve Tvbox cihazlara kumanda tuşları ile zapping özelliği getirildi. Player açıkken ve player butonları görünmezken yukarı ve aşağı tuşları ile kanal değiştirilebilir.
  • player içindeki liste, mevcut listenin tamamını alfabetik gösteriyordu artık sadece hangi kategoriden kanal açıldıysa o kategori ve kategorinin kendi sıralaması ile gösteriliyor.
  • Tv ve Tvbox cihazlarda kanal izlerken ok tuşu ile kontrol butonları açılır ve geri tuşu ile kapanır. Zapping için ve listede gezinirken ani kapanma yaşanmaması için bu ayar yapıldı.
  • Canlı Tv bölümünden kanal listelerine giriş yapıldığında listede ülke bilgisi varsa filtreden ülkeler, ülke yoksa ve kategori bilgisi varsa kategoriler filtrelenebilecek. Örneğin Spor filtresi ile sadece spor kanallarını görebileceksiniz.
  • Ağ bağlantısında iyileştirme yapıldı. Cronet teknolojisi ile ağ bağlantısı yapılıyordu ama çoklu çıkış hatalara neden olduğu için bu durum düzeltildi.
Güncellemesi devam edenler,
  • Ayarlar sayfasında tüm renklerin ve temaların kişiselleştirilebilmesi için güncelleme devam ediyor. Kullanıcılar dilediği gibi kişiselleştirebilecek görünümü
  • Dizi-Film bölümünde xtrem veya m3u8 listeler her açıldığında güncel veri çekildiği için 5-6 sn bekletebiliyor. Hiç bekletmeden açılması için güncelleme devam ediyor.
Güzel haberler,

• Gecekod daha fazla içerik için yakın zamanda eklemeler olacağını iletti. Gecekod reposu ile daha çok içerik sizlerle olacak.
  • Legal listeler için de yeni paylaşımcı arkadaşlarımızın listeleri de yakında Oktay2617 repo ile gelecek.

Sizlerin de eksik gördüğü, hatalı gördüğü yada yepyeni bir fikir iletebileceği konular varsa beni memnun eder.

Güncel uygulama linki ilk sayfaya eklendi.
emeğine sağlık çok güzel vede kullanışlı bir uygulama oldu....

emeğine sağlık çok güzel vede kullanışlı bir uygulama oldu....
Bir elektronik mühendisi vede android box satan biri olarak. Sana geri bildirim olması açısından yazıyorum Şu an kadar
xiaomi mi box 4s
alps smat ultra 4k
magbox scarlet
magbox qualitec
fobem 4k
fobem rio
magbox carnaval
magbox electrobox
fobem due
fobem vision
fobem due max

fobem vision pro
cihazlarada kurulum yaptım hepsinde çok iyi şekilde çalışıyor müşterilerde. TEŞEKKÜRLER......

güneş tv uygulaması bu listedeki cihazlarda teker teker kurulup kullanılmaktadır. Bilginize arkadaşlar....

Bir elektronik mühendisi vede android box satan biri olarak. Sana geri bildirim olması açısından yazıyorum Şu an kadar
xiaomi mi box 4s
alps smat ultra 4k
magbox scarlet
magbox qualitec
fobem 4k
fobem rio
magbox carnaval
magbox electrobox
fobem due
fobem vision
fobem due max

fobem vision pro
cihazlarada kurulum yaptım hepsinde çok iyi şekilde çalışıyor müşterilerde. TEŞEKKÜRLER......

güneş tv uygulaması bu listedeki cihazlarda teker teker kurulup kullanılmaktadır. Bilginize arkadaşlar....
Ne mutlu musterilerinize tavsiye edecek kadar begendiyseniz. Daha da gelistirme aşamasında olduğum bir cok konu var 👍

Geri