Güne Bir Ahmet Kaya Şarkısı Bırak.

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Saygı, sevgi ve özlemle hatırlıyoruz. 🚬
✌️

<iframe width="560" height="315" src="
" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Bir tane Rumen arkdaşım vardı; Yıllarca o'na Ahmet Kaya işkencesi yaptım. O genelde, Rap Ve Tekno dinlerdi..
Aramızda geçen olay; '' Ben Ahmet Kaya dinliyorum, sen de dinleceksin!
Çünkü güzel söylüyor. :)
Rumen olman bir şey değiştirmez, ben de Rumence şarkılar dinliyorum ve seviyorum''

Ama adım gibi eminim hoşuna gidiyordu, sadece ego yapıyordu.
Başkalırının yanıda da'' Ben de Ahmet Kaya'yı biliyorum, güzel söylüyor'' diyordu. :)

Memelekte gideceği zaman... '' Sana yıllarca sana Ahmet Kaya dinlettirdim; Hiç mi sevdiğin bir şarkısı olmadı, hiç mi yok? ''diye, isyan ettim! :)

Ağzından baklayı çıkardı; Gülerek, '' Aslında var'' dedi. '' Hagisi? İçeriden çıkacak birazdan adam ve Mahur'' dedi, Biliyordum. :)
Şimdi nerdedir, ne yapıyordur, bilmiyorum(?) Bu şarkı ona gelsin.

Beğendiğim şarkılarından.
Ben de, Rum arkadaşın için dinlemiş olayım. Umarım, mutlu bir hayatı vardır. :)

(Resmin üst ve altındaki yazıları nasıl kaldıracağımı bilemediğimden, yazılı şekilde çıkıyor. kusura bakma) :(

Beğendiğim şarkılarından.
Ben de, Rum arkadaşın için dinlemiş olayım. Umarım, mutlu bir hayatı vardır. :)

(Resmin üst ve altındaki yazıları nasıl kaldıracağımı bilemediğimden, yazılı şekilde çıkıyor. kusura bakma) :(
Teşekkür ederim.
Sadece Youtube sayfasında'' paylaş'' butonuna tıkladıktan sonra linki kopyalıyorsun.
Sonra da buraya bırakıyorsun, bu kadar.

Ekran Alnts

Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanet eden bir şerefsizin burada paylaşılması nedir ? İhanet içindeyseniz defolun gidin bu ülkeden.

***Forumda bu tür yorumlara/paylaşımlara yer yok! Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmak Yasaktır!

3 gün geçici uzaklaştırma ve 50 ceza puanı aldınız. Bu ceza puanı asla silinmeyecektir. Eylemin tekrarı halinde kalıcı ban cezası uygulanacaktır. Ayrıca 50 ceza puanı 3 gün, 75 ceza puanı 7 gün, 100 ceza puanı ise kalıcı bana yol açar.

(Admin)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanet eden bir şerefsizin burada paylaşılması nedir ? İhanet içindeyseniz defolun gidin bu ülkeden.
Babanın malı mı bu ülke? Haddini bil! O küfürleri ve ihanet suçlamasını aynen sana iade ediyorum!
Bu mesaj saat 09:00'dan beri burada duruyor.
Bu kişi mi, '' kimin şerefli, kimin ********, kimin vatandaş'' olduğuna karar veriyor?

@Sinetech
@Akyol
@LAperdesi
@Adnan K.

Babanın malı mı bu ülke? Haddini bil! O küfürleri ve ihanet suçlamasını aynen sana iade ediyorum!
Bu kişi mi, '' kimin şerefli, kimin ********, kimin vatandaş'' olduğuna karar veriyor?

@Sinetech
@Akyol
@LAperdesi
@Adnan K.
Rapor sistemi bunun için var, sorun gördüğünüz mesajları raporlayınız.

Ayrıca Ahmet Kaya = siyasi tartışmalar sonucuna varıyor çoğu zaman, bu konu da oraya kayarsa kilitlenecektir.

@Sinetech
@Akyol
@LAperdesi
@Adnan K.
admin - kullanıcı küfür ve hakaret sebebiyle forumdan uzaklaştırıldı.

Geri