Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
...Şiirlerimin bir bıçak gibi ışıldadığı; Devrim türkülerini ve başkaldırmayı öğreten dudaklarını bir kere olsun öpmeden....
Teşekkür ederim.Beğendiğim şarkılarından.
Ben de, Rum arkadaşın için dinlemiş olayım. Umarım, mutlu bir hayatı vardır.
<iframe width="560" height="315" src="" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
(Resmin üst ve altındaki yazıları nasıl kaldıracağımı bilemediğimden, yazılı şekilde çıkıyor. kusura bakma)![]()
Babanın malı mı bu ülke? Haddini bil! O küfürleri ve ihanet suçlamasını aynen sana iade ediyorum!Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanet eden bir şerefsizin burada paylaşılması nedir ? İhanet içindeyseniz defolun gidin bu ülkeden.
Rapor sistemi bunun için var, sorun gördüğünüz mesajları raporlayınız.Babanın malı mı bu ülke? Haddini bil! O küfürleri ve ihanet suçlamasını aynen sana iade ediyorum!
Bu mesaj saat 09:00'dan beri burada duruyor.
Bu kişi mi, '' kimin şerefli, kimin ********, kimin vatandaş'' olduğuna karar veriyor?
@Sinetech
@Akyol
@LAperdesi
@Adnan K.
dediğin şekli ile paylaşayım bakalım.Teşekkür ederim.
Sadece Youtube sayfasında'' paylaş'' butonuna tıkladıktan sonra linki kopyalıyorsun.
Sonra da buraya bırakıyorsun, bu kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 6346
admin - kullanıcı küfür ve hakaret sebebiyle forumdan uzaklaştırıldı.Babanın malı mı bu ülke? Haddini bil! O küfürleri ve ihanet suçlamasını aynen sana iade ediyorum!
Bu mesaj saat 09:00'dan beri burada duruyor.
Bu kişi mi, '' kimin şerefli, kimin ********, kimin vatandaş'' olduğuna karar veriyor?
@Sinetech
@Akyol
@LAperdesi
@Adnan K.
Çok güzel şarkı.
Çok güzel hocam. Duyguyu, tavan yaptırıyor.Asker'de çok dinledim bu şarkıyı, geminin güvertesinde.
İzmir/Eski Foça