- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Herkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.

Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.

Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.

Program v1.9 - Alfa sürüme güncellendi.
------------------------------------------------------

Zip Şifresi:
1234​

Dikkat: Bu anlatım ve program eğitim amaçlıdır olası bir durumda veya olası sorunda ne ben (patr0n) nede forum sitesi (forum.sinetech.tr) sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Programı buradan indirip kullanan herkes bu şartı kabul etmiş sayılır.

1739009988433

Son düzenleme:
@Burz Oldu herhalde hah ? :) Deneyip dönüş yaparsan sevinirim program henüz beta olarak çıkış yaptı ona göre davranalım hocam :D

Herkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.

Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.

Ben size örnek olarak combo ve panel vereceğim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.

Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.

Zip Şifresi: 1234​

Ekli dosyayı görüntüle 4242
hocam bunu yükleyince combo virüs mü yüklemiş oluyoruz yazıyı nerden görmek istedigimize bağlı dedikleri tam olarak bu bide exe var o ne ki :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Zip içinde örnek olarak combo ve panel verdim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.

Zip içinde örnek olarak combo ve panel verdim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.
bide aduket combosu verseydin be keşke nasıldı ıkı geri kırmızı fılan mı :D

eline sağlık kardeşim....bende 174 tane buldu fakat 136 sı aktif değil...bilgin olsun diye yazdım bu arada MAC adresler içinde multi tarama olsa çok hoş olur...

Ekli dosyalar

• hits.png
    hits.png
    8.5 KB · Görüntüleme: 138
ellerine sağlık,gerçekten daha hızlı ve daha çok paneli bir arada çırpıştırıyor :giggle: (y)
Beklediğim cevap buydu hocam çünkü ben kendim yazdığım için konuda daha hızlı dedim ama yine de başkasından duymak bunun doğruluğunu kanıtlıyor. Yaptığım testler sonucu hızlı olduğun gördüm ben ama yine de son kullanıcı ne diyecek diye merak ediyordum. :)

eline sağlık kardeşim....bende 174 tane buldu fakat 136 sı aktif değil...bilgin olsun diye yazdım bu arada MAC adresler içinde multi tarama olsa çok hoş olur...
program sadece tarama yapıyor checker vs eklemedim ve henüz beta aşamasında unutmayalım teşekkür ederim :)

bide aduket combosu verseydin be keşke nasıldı ıkı geri kırmızı fılan mı :D
combo listesi bir önceki paylaştığım ispanyol vatandaşın programda var oradan toplayabilirsiniz ek olarak yine kendi combonuzu oluşturmanız içinde programlar verdim :D

Eline zihnine sağlık kardeşim. Konuyu okudum ve programın niyetini kavradım ama diğerleri gibi test etme şansım yok bir süre malûm sebeplerden dolayı.

En yakın zamanda ben de önceki programlarla birlikte bunu denemek isterim ve tahminim beta sürümü atlayabilirim de senin hızınla bu mümkün 😅

Emeğine sağlık. 👏

İlk denemede 12 panel tarattırdım ve %1 de 17000 hit buldu.
Dedim ki ne iş
linkleri check ettim ve hepsini çalışır halde gösterdi
sonra bir linki denemek için playerıma girdim ve denediğim hiç bir link çalışmıyordu.
Eski panelleri denemiştim. büyük ihtimal o paneller patlaktı.
zaten 17k hitten bi saçmalık olduğu da belliydi.
sonra daha güncel panelleri denedim. %3 ve 34 hit var. gayet iyi bir durum.
@Mehmetof arkadaşın dediği gibi gerçekten gözle görülür bir şekilde çok hızlı.
İspanyol arkadaşın programı da iyiydi ama bazen sanki takılı kalmış hissi veriyordu.
senin programında ilerlemeyi hissediyorsun.
0 hit olsa bile enazından taradı ve bulamadı diyebilirsin.
İspanyol arkadaşta 0 hit alınca acaba takılı mı kaldı diye düşünüp tekrardan taratmaya başlıyordum.

Özetle: @patr0n yine yapmış yapacağını. :D

Eline zihnine sağlık kardeşim. Konuyu okudum ve programın niyetini kavradım ama diğerleri gibi test etme şansım yok bir süre malûm sebeplerden dolayı.

En yakın zamanda ben de önceki programlarla birlikte bunu denemek isterim ve tahminim beta sürümü atlayabilirim de senin hızınla bu mümkün 😅

Emeğine sağlık. 👏
Beta üstüne ekleme yapar mıyım bilmiyorum abi bu şey vakasına dönebilir iptv tools beta çıkardım devamını getirmedim projeyi öyle bıraktım buda öyle olabilir bakacağız.😂
İlk denemede 12 panel tarattırdım ve %1 de 17000 hit buldu.
Dedim ki ne iş
linkleri check ettim ve hepsini çalışır halde gösterdi
sonra bir linki denemek için playerıma girdim ve denediğim hiç bir link çalışmıyordu.
Eski panelleri denemiştim. büyük ihtimal o paneller patlaktı.
zaten 17k hitten bi saçmalık olduğu da belliydi.
sonra daha güncel panelleri denedim. %3 ve 34 hit var. gayet iyi bir durum.
@Mehmetof arkadaşın dediği gibi gerçekten gözle görülür bir şekilde çok hızlı.
İspanyol arkadaşın programı da iyiydi ama bazen sanki takılı kalmış hissi veriyordu.
senin programında ilerlemeyi hissediyorsun.
0 hit olsa bile enazından taradı ve bulamadı diyebilirsin.
İspanyol arkadaşta 0 hit alınca acaba takılı mı kaldı diye düşünüp tekrardan taratmaya başlıyordum.

Özetle: @patr0n yine yapmış yapacağını. :D

Teşekkür ederim programın kodunu değiştirdim daha hızlı olması için farklı bir metot kullandım ama muhtemelen bugün başka bir metot daha deneyeceğim o bi tık yavaşlatır tahminimce ama daha başarılı olacağını düşünüyorum. Ek olarak panellerin çalışıyor vermesinin sebebi adamlar sunucuyu kapatmadığı için denemeler başarılı oluyor ve hesap aktif olarak veriyor bundan kaynaklı oluyor yani sunucu kapansa böyle bir sorun kalmayacak bu birazda onların vurdum duymaz olmalarından kaynaklı diyebilirim ama yinede denemeler yapacağım hatta şimdi bilgisayar başına geçiyorum ve kod deryasına tekrar giriş yapıyorum.😂😂
Sağ olun hocam baş tacısınız eksik olmayın :)

Fotoramio 1

İşleri üstteki fotodan alttaki fotoya çevirip, herşeyi çok çok kolaylaştıran @patr0n a binlerce teşekkürler...

Geri