📺 Güncel!! Android Smart TV'de Ulusal kanalları HD ve canlı izleme yöntemi. MOBİ TV 👍

dehakan7

Müdavim
Konular
346
  • Bu uygulama, Android Smart TV'nizde bir dizi ulusal televizyon kanalını canlı olarak izlemenizi sağlar. Aşağıdaki özellikleri içerir:
  • Geniş Kanal Seçeneği: Uygulama, birçok popüler ulusal kanalları içerir.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Uygulama, kullanıcıların kolayca istedikleri kanalı bulmalarını sağlayan basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Kanallar kategorilere veya ülkelere göre düzenlenmiştir.
  • Canlı Yayınlar: Uygulama, seçilen kanalların gerçek zamanlı yayınlarını sağlar. Bu sayede kullanıcılar, TV programlarını kaçırmadan doğrudan Android Smart TV'lerinde izleyebilirler.
  • Yüksek Çözünürlük ve Akıcı İzleme: Uygulama, yüksek çözünürlüklü video akışları sunar ve internet bağlantınıza bağlı olarak akıcı bir izleme deneyimi sağlar.
  • Favori Kanalları Kaydetme: Kullanıcılar, sık izledikleri kanalları favorilere ekleyebilir ve daha sonra kolayca erişebilirler.
  • Güncel ve Sürekli Destek: Uygulama, sürekli olarak güncellenir ve yeni kanallar eklenir. Ayrıca, kullanıcılar herhangi bir sorunla karşılaştıklarında destek ekibiyle iletişime geçebilirler.
  • Bu uygulama, Android Smart TV'nizde ulusal TV kanallarını izlemek isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm sunar. Özellikle televizyon yayınlarını izlemek için klasik kablo veya uydu aboneliklerine alternatif olarak tercih edilebilir.

Uygulama link :

Not : Bazı android sürümlerinde tv listesi yan geliyor ama kanalı seçince düzeliyor ( set orientation adlı uygulamayı kurunca düzelir bence) , kullanım için büyük sorun olmayacağını düşünerek paylaştım iyi seyirler

Homatics e kurdum ilk mesajdaki giriş ekranında kalıyor. İnternet bağlantısı yok gibisinden hata veriyor.

Ben Andorid TV x86 üzerinde denedim çalıştı, bir de bluestacks üzerinde denedim , diğer emülatörleri denemedim. Ama çok stabil bir uygulama değil dediğim gibi alternatifları var zaten denemek isteyen bakabilir.

Geri