remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 351
Oyun dünyasında dil bariyeri tamamen kalkıyor:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.

Benim Windows falan almam bende 7 var bide paralı ise İngilizce oyna daha iyiGTA 6 dahil artık tüm oyunlar Türkçe oynanabilecek!
Oyun dünyasında dil bariyeri tamamen kalkıyor:
Yeni geliştirilen Simul Translate uygulamasıyla ekrandaki metinleri anlık olarak algılanıp Google, DeepL ve Gemini gibi güçlü yapay zeka motorlarıyla Türkçe’ye çevrilecek
Bu teknoloji sayesinde GTA 6 gibi henüz çıkmamış veya resmi dil desteği olmayan 10.000’den fazla oyunu, yama beklemeden Türkçe oynamak mümkün hale geliyor
Çeviriler 50 milisaniyenin altında bir gecikmeyle ekrana yansıtılacak ve oyunun akıcılığı bozulmayacak
Steam, Epic Games ve GOG gibi platformlarla tam uyumlu çalışacak araç, sadece menüleri değil oyun içi karmaşık diyalogları da saniyesinde altyazıya dönüştürecek
Windows 10 ve 11 ile tam uyumlu olan yazılım, sınırlı sayıda lisans için 150 TL fiyat etiketiyle sunuluyorEkli dosyayı görüntüle 18535
Ya gerçekten mi senle çok zıtız üstadHayatta yapmayacağım 2 şey;
- Dublajlı film izlemek,
- Dublajlı oyun oynamak.
Ya gerçekten mi senle çok zıtız üstad![]()
Dilin varsa anlarsınİmkanı yok hocam. Yani tek başımayken mümkün değil izlemem. Yanımda annem olur falan tamam izlerim, ama tekken imkansız. Yani arkadaşla sinemaya bilet almıştık, dublaja almışız direkt çıktım salondan. Umrumda olmaz.![]()
Bende aksine dublaj olmasa izleyemiyorum hocam. Altyazı okumak yoruyorHayatta yapmayacağım 2 şey;
- Dublajlı film izlemek,
- Dublajlı oyun oynamak.
Dilin varsa anlarsın![]()
Bende aksine dublaj olmasa izleyemiyorum hocam. Altyazı okumak yoruyore yabancı dil de bilmiyoruz
![]()
Valla hocam keşke bilseydim. Zamanında kafayı hep antin kuntin işlere yordukTabi dediğim İngilizce bilenler içindi. İngilizce bilip de hala dublaj seven tipler var, gırtlaklayasım geliyor. Ahahahahhahhaha
Valla hocam keşke bilseydim. Zamanında kafayı hep antin kuntin işlere yorduk
Valla hocam öyle bir işte çalışıyorum ki sabah 9 akşam 19:30 bu saate kadar etrafımda her gün 200 kişi durmadan konuşuyor düşün kafa kalmıyor artık o saatten sonraHer alanda kolaylık sağlıyor. Vakit varsa bir an önce temelden girişmek lazım.