Grafik tasarım konusundaki sorularınızı sorabilirsiniz

Rota

Paylaşımcı
Konular
69
Herkese selamlar,

profesyonel olmasa da grafik tasarım konusunda bilgim var. Dilediğiniz merak ettiğini her şeyi sorabilirsiniz. Grafik tasarım kategorisi açılınca sevindim :)

İsteğe göre ileride en çok kullanılacak png tarzı paylaşımlar da yapabilirim

Kardeşim soru değilde bir ricam olucak.
Ben sıhhi tesisat ve doğalgaz ustasıyım ve seyyar çalışıyorum şimdi bir araç aldım ve yan tarafına kendime ait bir logo ve yanlarında resimler açıklamalar olan bişey yapabilirmisin çıktısını alıp aracıma yapıştırıcam.
Örnek;
Son teknoloji cihazlarımızla & Profesyonel ekibimizle
#Su kaçak tespiti
#Tıkalı gider açma
#Kanal görüntüleme
#Sıhhi tesisat ve Doğalgaz işleriniz itina ile yapılır...

Yanlardaki su damlalarının içinde musluk, çekiç, fotoğraf makinası, kum saati gibi sıhhi tesisatla alakaı görseller olabilirmi yapabilirmisiniz acaba?
Şimdiden teşekkürler yanlış yere yanlış yazdıysam şimdiden özür dilerim..

Ekli dosyalar

• IMG-20241028-WA0007.jpg
    IMG-20241028-WA0007.jpg
    134.9 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20241026-WA0011.jpg
    IMG-20241026-WA0011.jpg
    126.1 KB · Görüntüleme: 6
Herkese selamlar,

profesyonel olmasa da grafik tasarım konusunda bilgim var. Dilediğiniz merak ettiğini her şeyi sorabilirsiniz. Grafik tasarım kategorisi açılınca sevindim :)

Ne kullanıyorsunuz tasarım için Corel mi ?

Herkese selamlar,

Bu tip tasarımlar için amatörce kullanabileceğimiz ücretsiz site veya program önerileriniz neler olur?

Kardeşim soru değilde bir ricam olucak.
Ben sıhhi tesisat ve doğalgaz ustasıyım ve seyyar çalışıyorum şimdi bir araç aldım ve yan tarafına kendime ait bir logo ve yanlarında resimler açıklamalar olan bişey yapabilirmisin çıktısını alıp aracıma yapıştırıcam.
Örnek;
Son teknoloji cihazlarımızla & Profesyonel ekibimizle
#Su kaçak tespiti
#Tıkalı gider açma
#Kanal görüntüleme
#Sıhhi tesisat ve Doğalgaz işleriniz itina ile yapılır...

Yanlardaki su damlalarının içinde musluk, çekiç, fotoğraf makinası, kum saati gibi sıhhi tesisatla alakaı görseller olabilirmi yapabilirmisiniz acaba?
Şimdiden teşekkürler yanlış yere yanlış yazdıysam şimdiden özür dilerim..
Biraz geç girdim foruma kusura bakmayın. Müsait bir zamanda yardımcı olayım. Bir anda yapılacak bir şey değil.

Ne kullanıyorsunuz tasarım için Corel mi ?
Corel Draw çoğunlukta olmak üzere Photoshop, Illıstratör, Indesign kullanıyorum. Hepsinin farklı amaçları oluyor.

Bu tip tasarımlar için amatörce kullanabileceğimiz ücretsiz site veya program önerileriniz neler olur?
En basit olarak Canva kullanabilirsiniz :)

Krita baya ama ben pek gelişmeye çalışmadım ben illuslator yani vector taban şeyler öğrenmek isterdim

Geri