Göz kamaştırıcı derecede hızlı ve özelleştirilebilir Linux dağıtımı CachyOS

dehakan7

Müdavim
Konular
348
CachyOS, her kullandığınızda sorunsuz ve keyifli bir bilgisayar deneyimi sağlayarak yıldırım hızında hızlar ve kararlılık sunmak için tasarlanmıştır. İster deneyimli bir Linux kullanıcısı olun, ister yeni başlıyor olun, CachyOS güçlü, özelleştirilebilir ve inanılmaz hızlı bir işletim sistemi arayanlar için ideal bir seçimdir.

CachyOS, her kullandığınızda sorunsuz ve keyifli bir bilgisayar deneyimi sağlayarak yıldırım hızında hızlar ve kararlılık sunmak için tasarlanmıştır. İster deneyimli bir Linux kullanıcısı olun, ister yeni başlıyor olun, CachyOS güçlü, özelleştirilebilir ve inanılmaz hızlı bir işletim sistemi arayanlar için ideal bir seçimdir.

abi eski pc kurulabilirmi bilgin varmı videoya fransız kaldım :)

Akşama VMware'ye kurmak şart oldu :)

abi eski pc kurulabilirmi bilgin varmı videoya fransız kaldım :)
Minimum sistem
  • 3 GB RAM
  • 30 GB Depolama Alanı (HDD/SSD)
  • internet bağlantısı
Önerilen ise
  • 8 GB RAM
  • 50 GB Depolama Alanı (SSD/NVMe)
  • 50 Mbps veya daha iyi internet hızı
  • NVIDIA GPU (900+ - örn: GTX 950), AMD +GCN 1.0 (örn: AMD R7 240) veya Intel (Entegre HD Grafik serisi veya üzeri. Arc Serisi)

Minimum sistem
  • 3 GB RAM
  • 30 GB Depolama Alanı (HDD/SSD)
  • internet bağlantısı
Önerilen ise
  • 8 GB RAM
  • 50 GB Depolama Alanı (SSD/NVMe)
  • 50 Mbps veya daha iyi internet hızı
  • NVIDIA GPU (900+ - örn: GTX 950), AMD +GCN 1.0 (örn: AMD R7 240) veya Intel (Entegre HD Grafik serisi veya üzeri. Arc Serisi)
abi ilgin için çok teşekkürler

Geri