Görüntü ayarı olan canlı yayın uygulaması var mı?

Savana1

Üye
Konular
5
Dışarıda trt1 izlemek istiyorum fakat tabii nin kendi uygulamasında veya internet sitesinde canlı yayında kalite ayarlanmıyor. Çok fazla veri tüketiyor. Düşük veri tüketip de izleyebileceğim bir uygulama vs var mıdır?

720 p alti bulamazsin sanırım web sitelerinde vardır ama bakman lazım

Dışarıda trt1 izlemek istiyorum fakat tabii nin kendi uygulamasında veya internet sitesinde canlı yayında kalite ayarlanmıyor. Çok fazla veri tüketiyor. Düşük veri tüketip de izleyebileceğim bir uygulama vs var mıdır?
Telefondan bakıyorsanız siteyi açtıktan sonra tarayıcı özelliklerinden masaüstü sürümü açın ve o şekilde bakın playerda çözünürlük ayarı mevcut mu diye

1080p yazan yeri , 720p-480p-360p olarak değiştirip ,Chrome üzerin'den sanıyorum izlenebilir.
konuya hakim olanlar fikir verecektir.

720 p alti bulamazsin sanırım web sitelerinde vardır ama bakman lazım
Bildiginzi bir site var mı?

Telefondan bakıyorsanız siteyi açtıktan sonra tarayıcı özelliklerinden masaüstü sürümü açın ve o şekilde bakın playerda çözünürlük ayarı mevcut mu diye
Masaüstü sürümünde de çözünürlük ayarı yok direkt
1080p yazan yeri , 720p-480p-360p olarak değiştirip ,Chrome üzerin'den sanıyorum izlenebilir.
konuya hakim olanlar fikir verecektir.

O şekil olur mu ki ya :D

Ekli dosyayı görüntüle 7537
Hocam çözüm inat'ta. Resimdeki örnekte olduğu gibi düşük kaliteli yayını seçebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum inat ilaç oldu. Başka bildiğinzi varsa onu da alırım alternatif olması adına

Geri