Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Telefondan bakıyorsanız siteyi açtıktan sonra tarayıcı özelliklerinden masaüstü sürümü açın ve o şekilde bakın playerda çözünürlük ayarı mevcut mu diyeDışarıda trt1 izlemek istiyorum fakat tabii nin kendi uygulamasında veya internet sitesinde canlı yayında kalite ayarlanmıyor. Çok fazla veri tüketiyor. Düşük veri tüketip de izleyebileceğim bir uygulama vs var mıdır?
Bildiginzi bir site var mı?720 p alti bulamazsin sanırım web sitelerinde vardır ama bakman lazım
Masaüstü sürümünde de çözünürlük ayarı yok direktTelefondan bakıyorsanız siteyi açtıktan sonra tarayıcı özelliklerinden masaüstü sürümü açın ve o şekilde bakın playerda çözünürlük ayarı mevcut mu diye
O şekil olur mu ki ya1080p yazan yeri , 720p-480p-360p olarak değiştirip ,Chrome üzerin'den sanıyorum izlenebilir.
konuya hakim olanlar fikir verecektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ediyorum inat ilaç oldu. Başka bildiğinzi varsa onu da alırım alternatif olması adınaEkli dosyayı görüntüle 7537
Hocam çözüm inat'ta. Resimdeki örnekte olduğu gibi düşük kaliteli yayını seçebilirsiniz.
360p düşük veri bakabilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.