Google'a girebiliyor musunuz?

Jamiryo

Üye
Konular
1
Sanırım genel bir sorun var, ben wifi'dan da mobilden de hiç bir şekilde giremiyorum google ve youtube'a.
Belki farklı servis sağlayıcılarında giriliyordur diye sizlere sormak istedim.
Girebilen var mı?

Sanırım genel bir sorun var, ben wifi'dan da mobilden de hiç bir şekilde giremiyorum google ve youtube'a.
Girebilen var mı?
şuan bende giremiyorum...

Şu an ben de ona bakıyordum, tv boxta komple internet gitti, pc de youtube yok. Burada ki gömülü youtube linkleri de açılmıyor.

İss/Kablonet

Girebilen var mı?
Var ya iyi ki bu mesajını gördüm, çünkü deminden beri pc'de bir sorun oldu diye denemediğim şey kalmadı.
DNS değiştiriyorum, modemi resetliyorum, ağ bağdaştırıcısını sıfırlıyorum falan kafayı yiyecektim az daha.
Türkiye genelinde bir sorun varmış meğerse.

Erişim problemi yaşanan uygulamalar:

• Google ve hizmetleri (Gmail, Gemini, Maps...)
• YouTube
• Spotify
• Playstation
dünya genelinde çöktü.IMG 2810IMG 2811IMG 2812IMG 2813

X de kısıtlanır bu gidişle gündem dünden beri çok sıkıntılı

Erişim problemi yaşanan uygulamalar:

• Google ve hizmetleri (Gmail, Gemini, Maps...)
• YouTube
• Spotify
• Playstation
dünya genelinde çöktü.Ekli dosyayı görüntüle 12878Ekli dosyayı görüntüle 12879Ekli dosyayı görüntüle 12880Ekli dosyayı görüntüle 12881
Dünya geneli değil hocam, bildiğim kadarıyla şu an Türkiye'den ve Bulgaristan'dan girilemiyor.
Bütün haber sayfaları da kopyala yapıştır "Dünya genelinde çöktü" diye paylaşıyor.

Evet genel bir sorun var galiba çok yavaş geliyor veri ...

github ve benzeri sitelere girilemiyor acaba bende mi problem var mı diye modemi kapat aç yaptım ama yine aynı

Genel olarak internette de yavaşlama var, hesapları kontrol edelim arkadaşlar :)

Geri