Yardım Google Tv Chrome Yükleme Sorunu

ENS

Üye
Konular
5
Herkese merhaba.
Sinetech üstadın vaktinde yayınladığı video sayesinde Android TV'de Chrome kurabilmiştim. Ancak o program bir süre sonra senkronizasyon hatası verip yeniden oturup aç deyip durdu ama FX file gibi entegre programlarla bir süre daha çalışmayı sürdürdü. Esas problem şu ki Google TV olan cihazlar için stabil çalışan bir Chrome bulamadım. Diğerleri de diğer uygulamalar ile entegre değil. Google TV için satil çalışan bir Chrome apk dosyası bilen ya da Google TV'de Chrome'u sorunsuz çalıştıran biri var mı? Varsa hangi sürüm? Bana bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Chrome Google tv için yok yanlız BrowseHere Web tarayıcının içinde var giriş yapınca normal kullanılabiliyor

Haruns,

Onu denedim ancak chromium tabanlı olmadığı için fx file gibi entegre uygulamalarda sorun çıkarıyor. Jio da öyle. Browser zaten apk dosyasını bile bin uzantılı indiriyor. Normal tarayıcı kolay, sayısı da çok ama bana Chrome lazım. Port android makinaların gözünü seveyim.

Teşekkürler bigi için.

Haruns,

Onu denedim ancak chromium tabanlı olmadığı için fx file gibi entegre uygulamalarda sorun çıkarıyor. Jio da öyle. Browser zaten apk dosyasını bile bin uzantılı indiriyor. Normal tarayıcı kolay, sayısı da çok ama bana Chrome lazım. Port android makinaların gözünü seveyim.

Teşekkürler bigi için.
çok önemli bir konu açtıgınız için teşekkürler google tv kullanan herkesin ortak sorunu bu aynı zamanda tvlerde androide ayrılan hafıza çok yetersiz bununda yarısını chorme kaplıyor bunun sonucunda donma kasma oluyor ustalarım bu konuya el atarlarsa minnett
ar olurum teşekkürler

Ben uzun uğraşlar sonucu brave'in bir sürümünü kurmayı başardım ama silinse nerden nasıl yükledim bende hatırlamıyorum konu ile ilgili bilgisi olanlar brave'in hangi sürümünü kurmalıyım, kendi sitesinden indirmiyor cihazı android olarak görmüyor, githubdan 2 3 tane farklı sürüm apk denedim eski sürümlerden biri kuruldu ama hangisi bende bilmiyorum, cihazım onvo google tv android 11 yüklü brave sürümü de görseldeki sürüm1000504227

@neco41 , desteğiniz için teşekkürler.

Evet konu önemli. Zira her cihazın farklı bir yazılım mimarısı var. Piyasada temelde birkaç tip mimaride cihazlar ve TV'ler var. TV'ler Android ve Google TV olmak ikiye ayrılıyor. Box cihazlar ise port android ve bildiğimiz lisanslı orjinal google tv gibi çalışan box cihazlar var. En sıkıntılı olanlar Google TV olanlar şu an. Babama teknoloji zorluğu çekmsin diye Tanix T6 almıştım. Port android bir cihaz. Android 7 ama bence tam bir canavar. Bir adet Hako almıştım, lisanslı, annemin TV'si için. O da iyi ama sorunlar çıkıyor. Ama en sıkıntılısı Google TV şu an. Zira Play Store bile ana sayfaya gelmiyor. Bir şeyi düzeltmek için ek yazılım kurmaktan gına gldi. Normalde kendim çözerdim ama ne denediysem çare etmedi. Becerdim dedim senkronisyon hatası alıp kilitlendim. Zira konu herkesin derdi. Sana önerim TV''yi her açtığında ayarlar kısmından Depolama içinde ön belleği temizle yapman. Seyir boyunca rahat edersin kısmen. Çünkü RAM hemen doluyor. Bu bir nebze olsun fayda edecektir.

@bybulut,

Onvolarda Google TV olsa bile durum zorlaşıyor. Kullandığın Brave Chromium tabanlı, yani 113 lü Chrome sürümünün masaüstünden mofidiye edilmiş bir modifiye. Güncelleme almaz. Chrome orjiinalde bir şey değiştirirse çalışmaz hale gelebilir. O nedenle zorluk yaşamışsın. x32 mimarisi olan tarayıcılardan mofifiye edilmişleri deneyebilirsin ama güvenlik olarak komple risk. Onu baştan diyeyim. Yani sadece cihazından kullandığın bir gmail varsa kullan. Yoksa elde ne varsa onu kullanman daha güvenli.

Geri