Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tam tersi Bydpi süperonline da çalışmıyor bende. Şehirde kullanıyorum süperonline'nı. Köyde turktelekom var orada bydpi çalışıyor.Androidde bydpi olarak var fakat internet servis sağlayıcısına göre çalışıp çalışmama durumu oluyor. Mesela ben Vodafone kullanıyorum bende zaten yasaklı sitelere giriş yapıyor bydpi bende çalışmıyor vavoo dahil çalışmıyor ama bi başkası superonline ya da türk telekom kullanıyorsa onda çalışıyor. Githubta bydpi mobil sürümü bulabilirsiniz.
Cümleyi okuduysanız mesela diye başladım yani örnek verdim, varsayımda bulundum.Tam tersi Bydpi süperonline da çalışmıyor bende. Şehirde kullanıyorum süperonline'nı. Köyde turktelekom var orada bydpi çalışıyor.
Güzel paylaṣim teṣekkürler baṣarinizin devamini dilerimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Linkten indirip kurun ayarlar sekmesinden command line seçeneğini aktif edip içine şu komutu girin
-r 1+s