Kargo1975
Müdavim
- Konular
- 8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bilgi icin teşekkürler , filmler açılıyorsa büyük ihtimal yeni sürümde dizilerde çalışacaktır. Zor acilani filmler bölümü normaldeEline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol.
İptv Playlist Loader Uygulaması"Dizi Bolumu Haric Sorunsuz.Acıyor.Deneyebilirsiniz.Bendeki Surumu 4.55 Cok Eski Surumu Yeni Surumlerinde Daha İyi Calısabilir.
2.60 Mod ve 4.93 Surumlerini Bulabildim.Suan İndiriyorum.Virustotal"de Taratıp,Temiz Cıkarsa Kurarım.Senin Listeyi Acacakmı Sorunsuz Sekilde. Deneyeceğim.Bilgi icin teşekkürler , filmler açılıyorsa büyük ihtimal yeni sürümde dizilerde çalışacaktır. Zor acilani filmler bölümü normalde
Bilgi için teşekkürler.2.60 Mod ve 4.93 Surumlerini Bulabildim.Suan İndiriyorum.Virustotal"de Taratıp,Temiz Cıkarsa Kurarım.Senin Listeyi Acacakmı Sorunsuz Sekilde. Deneyeceğim.
İndirdim Tarattım.Temiz Cıktı,Listeyi Deneyeceğim. Simdi Sonucları,Yazarım.
Ultimate İptv Playlist Loader 4.93 ve 2.60 Mod Surumlerinde Denedim Sadece Canlı Bolumunu Aciyor Film ve Dizi Bolumunde Acmiyor.
9Xtream Player Var Epg Haric Herseyi Sorunsuz Aciyor.
İyi seyirler.Ellerine kollarına yüreğine sağlık kardeşim
İnan ben de arıyorum ama bulamadım
Aşağıdaki konuda yazarsanız daha hızlı sonuç alırsınız;Listeyi samsung bir televizyona eklemek istiyorum bana yardıöcı olabilirmisiniz hangi uygulamada en stabil çalışır acaba
Listeyi samsung bir televizyona eklemek istiyorum bana yardıöcı olabilirmisiniz hangi uygulamada en stabil çalışır acaba
Siptveu smart iptv uygulamasında çalıştığını söyleyenler olmuştu test edip çalışıp çalışmadığını söylerseniz çok iyi olur.İnan ben de arıyorum ama bulamadım
Hocam Merhaba Smart.club/new sitesi var mobil uygulamada yayini alıyor fakat videolarını oynatmıyorSiptveu smart iptv uygulamasında çalıştığını söyleyenler olmuştu test edip çalışıp çalışmadığını söylerseniz çok iyi olur.
Bilgi için teşekkürler en azından giriş yapması listenin gelmesi gerekirdi. Giriş yapmayan playerleri müsait zamanda kontrol edip api düzenlemesi yaparım.Hocam Merhaba Smart.club/new sitesi var mobil uygulamada yayini alıyor fakat videolarını oynatmıyor
Samsung Tv de ise kesinlikle senin Xtream kodunu kabul etmiyor.
Samsung APPS her bir iptv yi denedim neredeyse hiçbiri senin url yi kabul ettiremedim.
Televizo ile devam artık
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
@hpgdisco Diziler bölümünde yer alan Netflix' de görseller gözükmüyor, rica etsek bir kontrol edebilir misiniz? TeşekkürlerBilgi için teşekkürler en azından giriş yapması listenin gelmesi gerekirdi. Giriş yapmayan playerleri müsait zamanda kontrol edip api düzenlemesi yaparım.
Tam olarak göremedim listede sadece NETFLIX diye grup yok@hpgdisco Diziler bölümünde yer alan Netflix' de görseller gözükmüyor, rica etsek bir kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler![]()
Evet haklısınız Grup ismini değiştirmiştim, Netflix Dublajlı olması lazım orjinal adı içerisinde 558 Adet içerik olan grupTam olarak göremedim listede sadece NETFLIX diye grup yok
Kontrol ettim sorun görünmüyordu ama yine de resimler için dns düzenleme yaptım tekrar kontrol edin lütfen.Evet haklısınız Grup ismini değiştirmiştim, Netflix Dublajlı olması lazım orjinal adı içerisinde 558 Adet içerik olan grup
Maalesef yalnızca o grupta görseller yok hala çok ilginç diğerlerinin hepsi var asıl lazım olan Netflix yok çok garipKontrol ettim sorun görünmüyordu ama yine de resimler için dns düzenleme yaptım tekrar kontrol edin lütfen.
Bu arada konuşanlar yeni bölüm eklendi Disney+ kategorisinde, bir kaç film de eklendi
Yine ilginç olan televizo'da kontrol ediyorum bir sorun yok listeyi silip tekrar yükleyip deneyin isterseniz.Maalesef yalnızca o grupta görseller yok hala çok ilginç diğerlerinin hepsi var asıl lazım olan Netflix yok çok garip![]()
Olur bir backup alıp deneyim hemenYine ilginç olan televizo'da kontrol ediyorum bir sorun yok listeyi silip tekrar yükleyip deneyin isterseniz.
Hatta şöyle sorayım gain , blu TV, exxen içeriklerine resimler görünüyor mu? Çünkü netflix kaynağı ile aynı hepsi.Olur bir backup alıp deneyim hemen
Soeunuzun cevabı Evet diğerleri görünüyor, peki daha ilginç birşey söyleyim size hepsini sildim, backup dan geri yükledim, Televizo önbelleği sildim, zorla uygulamayı durdurup, Rami temizledim Netflix görselleri gelmedi, VPN' i açtım geldiHatta şöyle sorayım gain , blu TV, exxen içeriklerine resimler görünüyor mu? Çünkü netflix kaynağı ile aynı hepsi.
Karşılaşmalar yeni bölümü eklendi