GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol.
İptv Playlist Loader Uygulaması"Dizi Bolumu Haric Sorunsuz.Acıyor.Deneyebilirsiniz.Bendeki Surumu 4.55 Cok Eski Surumu Yeni Surumlerinde Daha İyi Calısabilir.

Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol.
İptv Playlist Loader Uygulaması"Dizi Bolumu Haric Sorunsuz.Acıyor.Deneyebilirsiniz.Bendeki Surumu 4.55 Cok Eski Surumu Yeni Surumlerinde Daha İyi Calısabilir.
Bilgi icin teşekkürler , filmler açılıyorsa büyük ihtimal yeni sürümde dizilerde çalışacaktır. Zor acilani filmler bölümü normalde

Bilgi icin teşekkürler , filmler açılıyorsa büyük ihtimal yeni sürümde dizilerde çalışacaktır. Zor acilani filmler bölümü normalde
2.60 Mod ve 4.93 Surumlerini Bulabildim.Suan İndiriyorum.Virustotal"de Taratıp,Temiz Cıkarsa Kurarım.Senin Listeyi Acacakmı Sorunsuz Sekilde. Deneyeceğim.
İndirdim Tarattım.Temiz Cıktı,Listeyi Deneyeceğim. Simdi Sonucları,Yazarım.
Ultimate İptv Playlist Loader 4.93 ve 2.60 Mod Surumlerinde Denedim Sadece Canlı Bolumunu Aciyor Film ve Dizi Bolumunde Acmiyor.
9Xtream Player Var Epg Haric Herseyi Sorunsuz Aciyor.

Son düzenleme:
2.60 Mod ve 4.93 Surumlerini Bulabildim.Suan İndiriyorum.Virustotal"de Taratıp,Temiz Cıkarsa Kurarım.Senin Listeyi Acacakmı Sorunsuz Sekilde. Deneyeceğim.
İndirdim Tarattım.Temiz Cıktı,Listeyi Deneyeceğim. Simdi Sonucları,Yazarım.
Ultimate İptv Playlist Loader 4.93 ve 2.60 Mod Surumlerinde Denedim Sadece Canlı Bolumunu Aciyor Film ve Dizi Bolumunde Acmiyor.
9Xtream Player Var Epg Haric Herseyi Sorunsuz Aciyor.
Bilgi için teşekkürler.
Ellerine kollarına yüreğine sağlık kardeşim
İyi seyirler.

Yabancı Dublaj ve Netflix Dublajli diziler eklendi. Televizo yeni güncelleme ile kalite seçme özelliği gelmiş.

Son düzenleme:
Listeyi samsung bir televizyona eklemek istiyorum bana yardıöcı olabilirmisiniz hangi uygulamada en stabil çalışır acaba

Siptveu smart iptv uygulamasında çalıştığını söyleyenler olmuştu test edip çalışıp çalışmadığını söylerseniz çok iyi olur.
Hocam Merhaba Smart.club/new sitesi var mobil uygulamada yayini alıyor fakat videolarını oynatmıyor
Samsung Tv de ise kesinlikle senin Xtream kodunu kabul etmiyor.
Samsung APPS her bir iptv yi denedim neredeyse hiçbiri senin url yi kabul ettiremedim.
Televizo ile devam artık
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim

Hocam Merhaba Smart.club/new sitesi var mobil uygulamada yayini alıyor fakat videolarını oynatmıyor
Samsung Tv de ise kesinlikle senin Xtream kodunu kabul etmiyor.
Samsung APPS her bir iptv yi denedim neredeyse hiçbiri senin url yi kabul ettiremedim.
Televizo ile devam artık
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
Bilgi için teşekkürler en azından giriş yapması listenin gelmesi gerekirdi. Giriş yapmayan playerleri müsait zamanda kontrol edip api düzenlemesi yaparım.

Bilgi için teşekkürler en azından giriş yapması listenin gelmesi gerekirdi. Giriş yapmayan playerleri müsait zamanda kontrol edip api düzenlemesi yaparım.
@hpgdisco Diziler bölümünde yer alan Netflix' de görseller gözükmüyor, rica etsek bir kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler👍🏻

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251107_233459_Televizo.jpg
    Screenshot_20251107_233459_Televizo.jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 21
Evet haklısınız Grup ismini değiştirmiştim, Netflix Dublajlı olması lazım orjinal adı içerisinde 558 Adet içerik olan grup
Kontrol ettim sorun görünmüyordu ama yine de resimler için dns düzenleme yaptım tekrar kontrol edin lütfen.

Bu arada konuşanlar yeni bölüm eklendi Disney+ kategorisinde, bir kaç film de eklendi

Kontrol ettim sorun görünmüyordu ama yine de resimler için dns düzenleme yaptım tekrar kontrol edin lütfen.

Bu arada konuşanlar yeni bölüm eklendi Disney+ kategorisinde, bir kaç film de eklendi
Maalesef yalnızca o grupta görseller yok hala çok ilginç diğerlerinin hepsi var asıl lazım olan Netflix yok çok garip 😅

Hatta şöyle sorayım gain , blu TV, exxen içeriklerine resimler görünüyor mu? Çünkü netflix kaynağı ile aynı hepsi.

Karşılaşmalar yeni bölümü eklendi
Soeunuzun cevabı Evet diğerleri görünüyor, peki daha ilginç birşey söyleyim size hepsini sildim, backup dan geri yükledim, Televizo önbelleği sildim, zorla uygulamayı durdurup, Rami temizledim Netflix görselleri gelmedi, VPN' i açtım geldi 😂😂😂

Geri