mertcanaygun39
Paylaşımcı
- Konular
- 11
Hocam istek flim dizi ekleyebilme şansın var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Siz eksik gördüğünüz film, dizileri yazın ben zaman bulabilirsem eklerim.Hocam istek flim dizi ekleyebilme şansın var mı
Tamamdır hocam teşekkürler kolaylıklar dilerimSiz eksik gördüğünüz film, dizileri yazın ben zaman bulabilirsem eklerim.
Alman kanallarını eklerim yakında tr kategorisi yeterli sanırım artık.
Bu problem için bakabildiniz mi acabaFilmler ve diziler alanında son eklenenler sekmesi bende hep sabit. Yani yeni eklendi dediğiniz filmleri aramaya yazdığımda buluyorum ama son eklenenler de en üstler de gözükmüyor. Kullandığım cihaz xiamio mi stick 4k,uygulama olarak da televizo kullanıyorum. Listeyi güncelle seçeneğini de denedim ama bir türlü düzelmedi
Maalesef çalışan bir xtream hesap bulamadım henüz.Bu problem için bakabildiniz mi acaba
Hangi player kullanıyorsunuz ?Liste vs gelmiyor nerede hata yapıyorum
Televio lisanlı atmaya başladı Android tvdeHangi player kullanıyorsunuz ?
Son sürüm mü yüklü? Ücretsiz son sürümde test ediyorum şuan bir sorun görünmüyor.Televio lisanlı atmaya başladı Android tvde
Tüm filmler mi yoksa belirli filmler mi açılmıyor? Hiçbir film açılmıyorsa büyük ihtimal player segmentleri desteklemiyodur.Hocam actım kanallar var fakat filmler açılmıyor xstreamda
Hangi playerde denediniz? Televizo'da test ettim şuan sorun yok cloudflare kaynaklı sitelere ulaşım problemi vardı düzelmiş olmali.Merhabalar cevaplarnasnz sevinirim bilgileri girdim fakat fimler ve diziler hicbiri oynatılmıyor çalışma mı var acaba
Benim playerde sorun varmış abi baska uygulamayı yukleyip denedim açıldı elinize emeğinize sağlıkTüm filmler mi yoksa belirli filmler mi açılmıyor? Hiçbir film açılmıyorsa büyük ihtimal player segmentleri desteklemiyodur.
Hangi playerde denediniz? Televizo'da test ettim şuan sorun yok cloudflare kaynaklı sitelere ulaşım problemi vardı düzelmiş olmali.
Bu arada 7/24 Boxset bölümüne Testere ve Çakallarla Dans kanallarını ekledim.
Kanal D dizileri bölümü açtim oraya yavaş yavaş ekleyeceğim.@hpgdisco hocam iyi çalışmalar eşref rüyayı aktif atma şansınız varmı birde yerlid diziler diye kategori oluşturup eski popüler dizileri atma imkanınız varsa şahane olur
İyi seyirler kardeşim.Benim playerde sorun varmış abi baska uygulamayı yukleyip denedim açıldı elinize emeğinize sağlık![]()
Hangi uygulama ile denediniz?Bende de oynatıcı hatası dış oynatıcı deneyin diyor ama anlamadım. başka bir iptv uygulaması ile mi denemeliyim?
Peaky dizisine bakabildim kaynak Ile ilgili bir sorun sanırım tüm diziler sekmesinde aratınca 3 ayrı kategori de çıkıyor dizi en altta Türkçe dublaj olanında şuan sorun yok düzeltene kadar ordan izleyebilirsiniz.Televizoda deniyorum peaky b. teen wolf vs. diziler açılmıyor telde de denedim olmuyor video formatı desteklenmiyor diyo yardımcı olabilirmisiniz