GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Tekrar bir desiklik yaptım aklıma gelen tek şey kullanıcı bağlantı sayısını bir kişi olarak yazdım düzelmiş olabilir.

Filmlerde ki resim sorunundan haberim vardı ama dizilerds bir sorun görünmüyor halen.

Teşekkürler iyi seyirler.

Ulusal kanallarda spor kanalları yok, spor kategorisinde sadece spor kanalları var nasıl arada çıkıyor acaba? Spor seçeneklerini müsait olunca çoğaltırım.

Bu da bir gelişme :) Filmlerde ki resimleri düzelteceğim.
Tüm kanallar sekmesinden bahsediyorum ordan izliyorum orda oluyor. Tv8den sonra bir spor kanalı geliyor szc gibi bazı haber kanalları çok ilerde kalıyor aralara spor giriyor düzeltmek mümkünse çok iyi olur :)

Son düzenleme:
Tüm kanallar sekmesinden bahsediyorum ordan izliyorum orda oluyor. Tv8den sonra bir spor kanalı geliyor szc gibi bazı haber kanalları çok ilerde kalıyor aralara spor giriyor düzeltmek mümkünse çok iyi olur :)
Tüm kanallar sekmesine hiç bakmadım açıkçası tavsiyem favoriye ekle secenegiyle kendi listenizi oluşturun

Tüm kanallar sekmesine hiç bakmadım açıkçası tavsiyem favoriye ekle secenegiyle kendi listenizi oluşturun
Favorilere eklenen kanallar, “Tüm Kanallar” sekmesindeki sıralamaya göre görüntüleniyor. Örneğin TRT1, Kanal D, TV8, TRTSPOR, ATV şeklindeyse, favorilere eklediğinizde de aynı sırayla görünüyor. Yani kanalı spor bölümünden ya da başka bir kategoriden eklemeniz fark etmiyor; sıralama her zaman “Tüm Kanallar” listesindeki düzeni takip ediyor. Favoriye ekleme zamanıda farketmiyor.

Favorilere eklenen kanallar, “Tüm Kanallar” sekmesindeki sıralamaya göre görüntüleniyor. Örneğin TRT1, Kanal D, TV8, TRTSPOR, ATV şeklindeyse, favorilere eklediğinizde de aynı sırayla görünüyor. Yani kanalı spor bölümünden ya da başka bir kategoriden eklemeniz fark etmiyor; sıralama her zaman “Tüm Kanallar” listesindeki düzeni takip ediyor. Favoriye ekleme sıralamasıda farketmiyor.
Tüm kanallar ve diğer kategorilerde sağ üstte sıralama seçenekleri var ordan bir deneyin.

Biraz düzelmiş fakat bir kısmının görselleri hala yok eğer başkaları da yaşıyorsa problem tek kullanıcıdan kaynaklı bir problem değil gibi 🤔👍🏻
@Blackeagle Kardesim Simdi Kontrol Ettim Tum Film ve Dizi Kapak Fotografları,Sorunsuz,Gorunuyor.
Televizio Premium 1.9.40 Surumu İle Denedim.Sorun İss İle Alakalı Olabilir.
Onerim 9 Xtream Player"le Bir Denemeniz,Sayet Ayni Sorun Devam Ediyorsa,Vpn Acıp Deneyin.
Vpn Acinca Duzeliyorsa,Sorun İss İle Alakalı Olabilir.Saygılarımla.
Not=Suan Tekrar Kontrol Ettim.Televizio"da Dizi Bolumu,Kapak Fotoları,Sorunsuz,Acarken,Film Bolumunde,Kapak Fotolari,Gostermiyor.
9Xtream Playerle,Denedim.Tum Film ve Dizi Kapak Fotografları,Sorunsuz Gosteriyor.

Son düzenleme:
Yeni eklenen filmler. Toplam 16722 film oldu

Good Fortune (2025)
Mango (2025)
Baramulla (2025)
Bir Damat, İki Gelin (2025)
Frankenstein (2025)
Takip (2025)
Icefall (2025)
Duvarın Ötesi (2025)
The Guardian Angel (2025)
Dövüş Efsanesi (2025)
Jaat (2025)
The Wandering Earth (2025)
Kız Canavara Karşı (2025)
Eline,Emeğine,Sağlık, @hpgdisco Kardesim.Surekli Gelistirmeye,Devam,Ediyorsun.Saol.

@Blackeagle Kardesim Simdi Kontrol Ettim Tum Film ve Dizi Kapak Fotografları,Sorunsuz,Gorunuyor.
Televizio Premium 1.9.40 Surumu İle Denedim.Sorun İss İle Alakalı Olabilir.
Onerim 9 Xtream Player"le Bir Denemeniz,Sayet Ayni Sorun Devam Ediyorsa,Vpn Acıp Deneyin.
Vpn Acinca Duzeliyorsa,Sorun İss İle Alakalı Olabilir.Saygılarımla.
Not=Suan Tekrar Kontrol Ettim.Televizio"da Dizi Bolumu,Kapak Fotoları,Sorunsuz,Acarken,Film Bolumunde,Kapak Fotolari,Gostermiyor.
9Xtream Playerle,Denedim.Tum Film ve Dizi Kapak Fotografları,Sorunsuz Gosteriyor.
Bende aynı şeyi söylüyorum Dizilerde sıkıntı yok film görselleri yok diye???

Tekrar bir desiklik yaptım aklıma gelen tek şey kullanıcı bağlantı sayısını bir kişi olarak yazdım düzelmiş olabilir.

Filmlerde ki resim sorunundan haberim vardı ama dizilerds bir sorun görünmüyor halen.

Teşekkürler iyi seyirler.

Ulusal kanallarda spor kanalları yok, spor kategorisinde sadece spor kanalları var nasıl arada çıkıyor acaba? Spor seçeneklerini müsait olunca çoğaltırım.

Bu da bir gelişme :) Filmlerde ki resimleri düzelteceğim.
Tivimate ile de çalışıyor artık.
Elinize sağlık 👍

Evet aktif.
Televizyon ya https olarak yükledim ve hangi kanalı açmak istediysem açıldı @hpgdisco kardeşim emeğine sağlık.
İyi seyirler.
deneme amacli box da televizo eklentisinde kurdum tüm kanallar %95 calisiyor aktif bir sorun yok emegi gecenlere cok tsk arayyanlar icin cok iyi bir paylasim calismiyor diyenler vpn kullansinlar
İyi seyirler
Tivimate ile de çalışıyor artık.
Elinize sağlık 👍
İyi seyirler

ellerine sağlık güzel uygulama yapılmış tam da ihtiyacım oldugu vakit

Suç filmlerini hangi kategoriye koydun hocam kaybolmuş

Geri