Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk mesajda bir arkadaşımız çalıştığını belirtmiş tabi aynı uygulamamı emin değilim.tivimatede çalışmıyor.![]()
Şuan da bir update güncelleme falan mı var aceba? Vpn açık veya kapalı hiçbir filmi Televizo' da açamıyorum?İlk mesajda bir arkadaşımız çalıştığını belirtmiş tabi aynı uygulamamı emin değilim.
Kontrol ettim bir sorun yok şuan filmler çalışmakta.Şuan da bir update güncelleme falan mı var aceba? Vpn açık veya kapalı hiçbir filmi Televizo' da açamıyorum?
Kanallar açılıyor, diziler açılıyor yalnızca filmler açılmıyor ilginçKontrol ettim bir sorun yok şuan filmler çalışmakta.
Hangi playerde deniyorsunuz? Aynı player daha önce açıyor muydu?Kanallar açılıyor, diziler açılıyor yalnızca filmler açılmıyor ilginç
Televizo evet öncesinde açıyordu, hem tekefonda hemde tv box' da deniyorum yalnızca filmleri açmıyor. Diziler ve kanallar açılıyor.Hangi playerde deniyorsunuz? Aynı player daha önce açıyor muydu?
Tekrar kontrol ettim televizo da bir sorun görünmüyor filmler açılıyor, isterseniz listeyi silip yeniden yükleyin yine olmasa televizo silip deneyin.Televizo evet öncesinde açıyordu, hem tekefonda hemde tv box' da deniyorum yalnızca filmleri açmıyor. Diziler ve kanallar açılıyor.
Kullandığın deme sürümü ise yapar kırık ise yapar benim kullandığımda dediğin sorunlar yokTekrar kontrol ettim televizo da bir sorun görünmüyor filmler açılıyor, isterseniz listeyi silip yeniden yükleyin yine olmasa televizo silip deneyin.
Benim bildiğim Cloudstream da repo dosyaları açılıyor.Cloudstream da nasıl açabiliriz