Gelişmiş Not Defteri Programı

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Windows'larda basit not defteri mevcut. Kodlama gibi çalışma yapanlar veya biraz daha detaylı bir not defteri arayanlar için önerim var.

Notepad
Program Adı: Notepad++
İnternet Sitesi:
Güncel İndirme linki:

Notepad2

Son düzenleme:
Tek kullandığım not defteri uygulaması bu. Hatta kurulumunu D diskine yaparım format ya da yeni kurulum yapsam da elimde direkt olsun diye.

Emeğinize sağlık, lakin Kararlı stabil V8.7.5 sürümü sunuldu, bilginize.

Senelerdir kullandığım bir uygulama daha hem not defteri olarak hemde kod editörü olarak kullanılabilen mükemmel bir uygulamadır gerek satır boşluklarını silmek gerekse toplu düzenleme gibi özellikleri ile gerçekten vazgeçilmezimdir. Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık.

Senelerdir kullandığım bir uygulama daha hem not defteri olarak hemde kod editörü olarak kullanılabilen mükemmel bir uygulamadır gerek satır boşluklarını silmek gerekse toplu düzenleme gibi özellikleri ile gerçekten vazgeçilmezimdir. Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık.
Alışveriş siteleri için hazırladığım eklenti veya yazılımları bununla yaptım hep. Özellikle taksit sekmesi eklentisini yaparken.

PHP ve MySQL kodlarını kullanma ve düzenlemede çok pratik 🤟

Alışveriş siteleri için hazırladığım eklenti veya yazılımları bununla yaptım hep. Özellikle taksit sekmesi eklentisini yaparken.

PHP ve MySQL kodlarını kullanma ve düzenlemede çok pratik 🤟
Bende genelde ufak bir python kodu düzenlemesi yapacağım zaman kullanıyorum benim için her konuda kusursuz bir program :)

Bende senelerdir kullanıyorum, gözüne gözüne sokuyor her şeyi kullanımı kolaylaştırıyor , harika bir araç;)

Geri