Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonette kilolarca bozuk et ele geçirildi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
178
Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonette kilolarca bozuk et ele geçirildi.
Ele geçirilen etler belediye ekipleri tarafından imha edilirken, sürücü etleri çöpe atmak amacıyla taşıdığını iddia etti.
Rezillik

@tekkan
Usta sen antepdeydin demi aman dikkat

Ekli dosyalar

• public (3).jpeg
    public (3).jpeg
    139.1 KB · Görüntüleme: 16
  • public (2).jpeg
    public (2).jpeg
    164 KB · Görüntüleme: 5
Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonette kilolarca bozuk et ele geçirildi.
Ele geçirilen etler belediye ekipleri tarafından imha edilirken, sürücü etleri çöpe atmak amacıyla taşıdığını iddia etti.
Rezillik

@tekkan
Usta sen antepdeydin demi aman dikkat
Reis burada ne dümenler dönüyor bir bilsen. Bunun gibi 10 kamyon çıkıyor birisini feda ediyorlar., dokuzu geçip gidiyor. 😁
Yakalanınca da böyle diyorlar.

At eti eşek eti varmı arttıran 😀
Allah yardımcımız olsun valla. Ağlayacak halimize gülüyoruz. Geçen yanıbaşımızdaki kasabı mühürlediler. Tv den izlerken ulan hiç yabancı gelmiyor bu dükkan dedim. Bir sokak aşağımızdaki kasapmış. :)

Allah yardımcımız olsun valla. Ağlayacak halimize gülüyoruz. Geçen yanıbaşımızdaki kasabı mühürlediler. Tv den izlerken ulan hiç yabancı gelmiyor bu dükkan dedim. Bir sokak aşağımızdaki kasapmış. :)
Antep farklı bir yer

Gelecem gelecem diyorum da bir türlü nasip olmadı gelsem çayını içmeye gelecem de artık dumanla haberleşiriz 😀😀😀

Antep farklı bir yer

Gelecem gelecem diyorum da bir türlü nasip olmadı gelsem çayını içmeye gelecem de artık dumanla haberleşiriz 😀😀😀
Gel reis başımın üstünde yerin var. Haberleşme işini dert etme sen. Kime sorsan gösterir beni ;)

Gel reis başımın üstünde yerin var. Haberleşme işini dert etme sen. Kime sorsan gösterir beni ;)
Tekkan de tanırlar

Hani Facebook'ta vardı ya bilmem ne de tanırlar diye o hesap üstad😀

İnşallah niyetimiz var vallah

Geri