Galatasaray-Beşiktaş

Thanos

Paylaşımcı
Konular
76
Selam,

Cumartesi günü oynayacağımız maçın hakemi belli oldu. Geçen sezon yenilgisizliğimizi elimizden alan Yasin Kol.
Hakemlikle bir ilgisi olmayan bu kişinin FİFA kokartı bile yok ama bu maça verebiliyorlar. Üstüne-üstlük; daha iki hafta önce maçımızı yönetti.
Geçen sezonki maçta da, daha ilk düdükten itibaren; Galatasaraylı futbolcuların adım atmasına bile izin vermedi, Var ile beraber bizi 10 kişi bırakmıştı ve penaltımızı vermedi.

Bu hakemin ne amaçla bu maça verildiği belli iken ve Fenerbahçe'nin istemediği hiçbir hakem Kadıköy'e giremezken... Bizim yönetim uyuyor mu?
Biz her maç, hakemi de yenmek zorunda mıyız? Geçen sezonu hatırlayın! Daha bu Yasin Kol adı açıklanır-açıklanmaz; Beşiktaş hakemi ve TFF'yi baskı altına aldı ve-
istediğini de almayı başardı.

Geçen seneki maç; Yenilgisizliğimizi ve şampiyonluğumuzu elimizden alma girişimiyidi, önceden de kurgulanmıştı.
Rakip aynı, hakem aynı, senaryo aynı! :mad:

Selam,

Cumartesi günü oynayacağımız maçın hakemi belli oldu. Geçen sezon yenilgisizliğimizi elimizden alan Yasin Kol.
Hakemlikle bir ilgisi olmayan bu kişinin FİFA kokartı bile yok ama bu maça verebiliyorlar. Üstüne-üstlük; daha iki hafta önce maçımızı yönetti.
Geçen sezonki maçta da, daha ilk düdükten itibaren; Galatasaraylı futbolcuların adım atmasına bile izin vermedi, Var ile beraber bizi 10 kişi bırakmıştı ve penaltımızı vermedi.

Bu hakemin ne amaçla bu maça verildiği belli iken ve Fenerbahçe'nin istemediği hiçbir hakem Kadıköy'e giremezken... Bizim yönetim uyuyor mu?
Biz her maç, hakemi de yenmek zorunda mıyız? Geçen sezonu hatırlayın! Daha bu Yasin Kol adı açıklanır-açıklanmaz; Beşiktaş hakemi ve TFF'yi baskı altına aldı ve-
istediğini de almayı başardı.

Geçen seneki maç; Yenilgisizliğimizi ve şampiyonluğumuzu elimizden alma girişimiyidi, önceden de kurgulanmıştı.
Rakip aynı, hakem aynı, senaryo aynı
Bence Maçı Kazanırız.Galatasaray Büyük Maçları İyi Oynuyor.

Bence Maçı Kazanırız.Galatasaray Büyük Maçları İyi Oynuyor.
Bence de kazanırız ama Galatasaray her pres yaptığında, Hakem de'' Zart!'' diye düdük çalarsa, diğer maçtaki gibi uyduruk bir kırmızı verirse?
Zaten takım yorgun.
Bir de uyduruk bir penaltı! CL Hakemi bile Liverpool'a uyduruk bir penaltı çalabiliyorsa... Bunlar haydi-haydi çalar, VAR da karışmaz.
Umarım düşündüğüm gibi olmaz. Hakemi de, rakibi de, TFF'yi de oynadığımız futbolla ezeriz!

Bugüne kadar yönettiği maçlarda verdiği kararlardan, aldığı eleştirilerden dolayı futbolun F sinden anlayan bir hakem olduğunu düşünmüyorum. Spor yorumcularından duyduğum hakkında onlarda mahkeme dosyası bulunduğu için bir adliyenin neredeyse sadece Yasin Kol'un dosyalarına baktığı yönünde. Hal böyle olunca hem adli anlamda hem de mesleki anlamda birilerince koruma desteği almak için birilerinin adamı olmak gerektiğini anlamayacak yoktur herhalde. Yani hakemlik açısından kullanışlı olmak, tetikçi olmak zorunda. Her maçta bir kaos çıkarmak işi sanki. Zira başka türlü bir daha maç nasıl yönetir aklıma başka şey gelmiyor.

Neyse umarım hakeme rağmen oyuncular bize harika bir maç izletir. İnşallah Galatasaray kazanır yenilmez serisi 8 maça çıkar.

Kategori kuralları

Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.

Kullanım bilgileri için tıklayınız...

Geri