Full içerik: Flix Vision

BtnGnz

Üye
Konular
24
Full içerik: Film, Dizi: TR ve tüm dünya kanalları dahil, live altında: Flix Vision
İndirmek için Downloader: 795590
Screenshot 20250301 182502 flixcomvision
Screenshot 20250301 182455 flixcomvision

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250301_190827_com.esaba.downloader.jpg
    Screenshot_20250301_190827_com.esaba.downloader.jpg
    156.2 KB · Görüntüleme: 66
bu uygulamayı kurdum geçen gün 2.gun box kaldırttı virüslü olup kendi kaldırtıran ılk uygulama kımlık bılgılerınıze erışıyor fılan dedı zaten yuklerken trojan görmuştum box oldugu için önemsemedim ama bu tarz ertesı gun uyarınca sldm uygulamaya gelirsek tasarım guzel dub yok altyazı fılan da biraz yorucu özetlersek cloudstream zaten fazlası ile yeter bununla bu kadar kasıcak kadar film tutkunu değilim :)

ben söyledim trojan lı istiyosanız kurun sanırım kendi sitesi muhtemelen ertesi gun zaten uyarıcak :)

bu uygulamayı kurdum geçen gün 2.gun box kaldırttı virüslü olup kendi kaldırtıran ılk uygulama kımlık bılgılerınıze erışıyor fılan dedı zaten yuklerken trojan görmuştum box oldugu için önemsemedim ama bu tarz ertesı gun uyarınca sldm uygulamaya gelirsek tasarım guzel dub yok altyazı fılan da biraz yorucu özetlersek cloudstream zaten fazlası ile yeter bununla bu kadar kasıcak kadar film tutkunu değilim :)
Stremio ve Cloudstream yeterli.

Stremio ve Cloudstream yeterli.
Hocam bende film ve dizi için sadece bu 2 uygulamayı kullanıyorum. Stremio'da Open subtitles kurulu ama bazen altyazılarda gecikme veya sözleri yanlış çevirme ola biliyor. Mesele adam okay diyor altyazıda tamam aşkım yazıyor. Google Çeviri'dede aynı şey var muhtemelen Google çeviri ile yapılıyor altyazılar diye düşünüyorum. Sizdede böyle oluyormu?

ICstremi kullanmadım yukle sıl yapmış olabilirim ama zaten cld da megarepo yapınca sanırım stremio da çıkıyor cld depolarını kullanmayı çözersen ötekılerı ekstra yuklemeye bıle gerek yok
Peki, bir süredir kollanmakta olduğum bir uygulama olduğu ve muhtemel meraklıları için paylaşmak istedim, görüş ve katkılarınıza teşekkür ve saygılar.
Stremio ve Cloudstream de var ama önceliğim Stremio zaten, bunlar ise öncelikle neler var/yeni vb gibi başvuru amaçlı. Buralardan adını alıp Stremio’da aratıp, ekleyerek izliyorum.
Bu arada ben de sizden cloudstream için önermiş olduğunuz o "megarepo" nun tam linkini nereden ve nasıl bulabileceğim/ekleyebileceğim konusunda destek/yardım talep edebilir miyim, lütfen? Teşeşekkürler. (Bende @KekikAkademi yüklü)

Son düzenleme:
Hocam bende film ve dizi için sadece bu 2 uygulamayı kullanıyorum. Stremio'da Open subtitles kurulu ama bazen altyazılarda gecikme veya sözleri yanlış çevirme ola biliyor. Mesele adam okay diyor altyazıda tamam aşkım yazıyor. Google Çeviri'dede aynı şey var muhtemelen Google çeviri ile yapılıyor altyazılar diye düşünüyorum. Sizdede böyle oluyormu?
Evet olabiliyor. Bu forumda da Türkçe altyazılar ve Türkçe dublajla ilgili bir konu başlığımız vardı bir süre önce, bulursanız bir göz atın bence, birkaç saçma ve "komik" eklemelerim de olmuştu, her ikisi de bazen çok can sıkıcı olabiliyor, sadece Google değil aynı zamanda YZ ile eklenen özensiz ve dikkatsiz "Türkçeleştirme" gayretleri böyle.

Evet, yüklü tüm altyazı eklentilerini kaldırıp( çakışma yapmasın diye)bu ikisini kurdum. Büyük ölçüde düzeldi. İkincisinde kurarken include AI translate ayarı var, yapay zeka çevirileri dahil olsun mu diye opsiyon var kurarken o kutucuğu boş bırakıp kurdum daha temiz oldu. Türkçe altyazı ve Opensubtitles'ın son sorunsuz güncel halleri bu eklentiler, yeni linkler.

Son düzenleme:
Peki, bir süredir kollanmakta olduğum bir uygulama olduğu ve muhtemel meraklıları için paylaşmak istedim, görüş ve katkılarınıza teşekkür ve saygılar.
Bu arada ben de sizden cloudstream için önermiş olduğunuz o "megarepo" nun tam linkini nereden ve nasıl bulabileceğim/ekleyebileceğim konusunda destek/yardım talep edebilir miyim, lütfen? Teşeşekkürler. (Bende @KekikAkademi yüklü)
Eklentiler/Depo Ekle kısmına megarepo yazın sonra onun içinden tek bir eklenti gelicek onu kurun bütün repolari otomatik indiriyor o zaman.IMG 20250228 224746

Evet, yüklü tüm altyazı eklentilerini kaldırıp( çakışma yapmasın diye)bu ikisini kurdum. Büyük ölçüde düzeldi. İkincisinde kurarken include AI translate ayarı var, yapay zeka çevirileri dahil olsun mu diye opsiyon var kurarken o kutucuğu boş bırakıp kurdum daha temiz oldu. Türkçe altyazı ve Opensubtitles'ın son sorunsuz güncel halleri bu eklentiler, yeni linkler.
Linkiniz hata veriyor

İndirdim verdiğiniz kod ile bu içerik sahte bilgilerinizi ele geçirmeye çalışıyor uyarısı verdi kurmadı

Geri