Lütfen konu açarken başlık ve içerik daha anlaşılabilir olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Full artı full nedir ya? Bu nasıl bir başlık açmaktır anlamadım gitti.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
verdigin link uzanti link iptv# eklentisine kurdum vavoo m3u listeysiyle ayni gibi fakat sorun bir kanali 15-20 saniye izlemede tamamen donuyor mi box kumanda da ok tusuna iki tiklamada kaldigi yerden devam ediyor 30 saniye sonra yayin tekrardan donma yapiyor öylece kaliyor. yayinlarin kalitesi cok güzel ama dedigim sorundan dolayi ozlenmesi can sikici. iptv# eklentisinde baska m3u uzantilarin da donma yok. paylasim icin tsk.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Katılıyorum ama yinede teşekkürlerverdigin link uzanti link iptv# eklentisine kurdum vavoo m3u listeysiyle ayni gibi fakat sorun bir kanali 15-20 saniye izlemede tamamen donuyor mi box kumanda da ok tusuna iki tiklamada kaldigi yerden devam ediyor 30 saniye sonra yayin tekrardan donma yapiyor öylece kaliyor. yayinlarin kalitesi cok güzel ama dedigim sorundan dolayi ozlenmesi can sikici. iptv# eklentisinde baska m3u uzantilarin da donma yok. paylasim icin tsk.
Öğle olması normal çünkü izleyen çok.verdigin link uzanti link iptv# eklentisine kurdum vavoo m3u listeysiyle ayni gibi fakat sorun bir kanali 15-20 saniye izlemede tamamen donuyor mi box kumanda da ok tusuna iki tiklamada kaldigi yerden devam ediyor 30 saniye sonra yayin tekrardan donma yapiyor öylece kaliyor. yayinlarin kalitesi cok güzel ama dedigim sorundan dolayi ozlenmesi can sikici. iptv# eklentisinde baska m3u uzantilarin da donma yok. paylasim icin tsk.