Öneri Forumun Sürekli Kapanma Sorununa Kalıcı Çözüm – Kapalı Sistem Arayüz Projesi Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alt yapı hizmeti veriyorum dedigin adamlardan bahsediyorum ve bana söyledigin nick

alt yapı hizmeti veriyorum dedigin adamlardan bahsediyorum ve bana söyledigin nick
Ben altyapı hizmeti verdiğimi söyledim, ama senin bahsettiğin kişilerle ilgili bana atfettiğin şeyler tamamen varsayım. Ayrıca, seninle aramızdaki görüşmede herhangi bir lokasyon, kişisel bilgi ya da benzeri bir detay paylaşıldı mı? 😀 Elinde herhangi bir somut kanıt olmadan bu şekilde ithamlarda bulunman gerçekten mantıklı mı sence? Gerçekten varsa konuşalım, ama yoksa lütfen tahminler üzerinden suçlamaya gitme. Bu şekilde bir yere varamayız.

ekran görüntüsü paylaşacam kimlere ana yaın veriyorsun herkes bi görsün somut kanıt olsun

ekran görüntüsü paylaşacam kimlere ana yaın veriyorsun herkes bi görsün somut kanıt olsun
Elbette, somut kanıt varsa paylaşmaktan çekinme. Herkes neyin ne olduğunu görsün, ben de zaten şeffaflık tarafındayım.
Ayrıca senin iddian varsa ve bunu destekleyecek ekran görüntün, belgen vs. bulunuyorsa paylaşman en doğal hakkın.
Benim gizleyecek ya da kaçınacak bir durumum yok. Ne yaptıysam arkasındayım.
Ama sadece varsayım ya da yorumla ithamda bulunulursa, bu ne sana ne foruma yakışır.
Gerçek neyse ortaya çıksın, benim için problem değil.

Elbette, somut kanıt varsa paylaşmaktan çekinme. Herkes neyin ne olduğunu görsün, ben de zaten şeffaflık tarafındayım.
Ayrıca senin iddian varsa ve bunu destekleyecek ekran görüntün, belgen vs. bulunuyorsa paylaşman en doğal hakkın.
Benim gizleyecek ya da kaçınacak bir durumum yok. Ne yaptıysam arkasındayım.
Ama sadece varsayım ya da yorumla ithamda bulunulursa, bu ne sana ne foruma yakışır.
Gerçek neyse ortaya çıksın, benim için problem değil.
Yapay Zekaya Şey Yazdır Banlandıktan Sonra Özür Mesajı Nasıl Yazarım

Yapay Zekaya Şey Yazdır Banlandıktan Sonra Özür Mesajı Nasıl Yazarım
Aşağıda detaylarını paylaştığım yorumlar, forum kullanıcısı "devrem" tarafından şahsıma yönelik yazılmış olup, doğrudan hakaret içermese de aşağılayıcı, küçümseyici ve sistematik şekilde alay etmeye yönelik ifadeler barındırmaktadır.

• “Eğer amacın bizlerle dalga geçmek, ilgi toplamaksa bu yaptığın hiç hoş değil bilesin.”
• “Önce Yapay Zeka İle Yanıtlar Ver, Sonra Ben Laf Edince Atarlan Giderlen.”
• “Yapay Zekadan Devam Et Dememi Mi Bekliyorsun Sen?”
• “İstediğin Kadar Laf Çakmaya Devam Et Elbet Cezanı Çekeceksin Er Yada Geç.”
• “Yapay Zeka İnsanlığı Ele Geçirmeye Başlamış. Sanırım Denek Olarak Seni Seçmişler.”
• “Tamam kardeşim sen yetkili yönetim birini etiketledin, vatani görevini yerine getirdin... Veteriner kendi haline bırakın dedi zaten.”

Verdiğim yanıtlarda hiçbir şekilde argo, hakaret, kişisel saldırı ya da forum kurallarını ihlal eden bir ifade bulunmamaktadır. Ancak ilgili kullanıcının ısrarla beni hedef alan bu tür yorumları artık yapıcı eleştiriden çıkmış, doğrudan forum ortamında beni aşağılamaya ve provoke etmeye yönelmiştir.

Bu konuda gerekli değerlendirmenin yapılmasını ve forumun sağlıklı ortamının korunması adına gerekli uyarı ya da müdahalenin sağlanmasını rica ediyorum.

@Adnan K.

Aşağıda detaylarını paylaştığım yorumlar, forum kullanıcısı "devrem" tarafından şahsıma yönelik yazılmış olup, doğrudan hakaret içermese de aşağılayıcı, küçümseyici ve sistematik şekilde alay etmeye yönelik ifadeler barındırmaktadır.

Verdiğim yanıtlarda hiçbir şekilde argo, hakaret, kişisel saldırı ya da forum kurallarını ihlal eden bir ifade bulunmamaktadır. Ancak ilgili kullanıcının ısrarla beni hedef alan bu tür yorumları artık yapıcı eleştiriden çıkmış, doğrudan forum ortamında beni aşağılamaya ve provoke etmeye yönelmiştir.

Bu konuda gerekli değerlendirmenin yapılmasını ve forumun sağlıklı ortamının korunması adına gerekli uyarı ya da müdahalenin sağlanmasını rica ediyorum.

@Adnan K.
Yapay Zekaya Bu Kadar Bağlı Olma Yakında Dalgayı Görürsün Boyundan Büyük

ünlü adamlara yayın veriyorsun artı mac sonuçlarını tahmin ediyorsun iyimiş bu somutur heralde

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    113.5 KB · Görüntüleme: 45
:D benim mesajımı paylaştın :D ve olmadğına dair kanıt belgen bu mu?

hayır sen o kişi oldugunu söylüyorsun nufus kayıt örnegini paylaşama ihtimalim yok

sen oldugunu kanıtla ben özür dilerim onda sorun yok reis hatamı kabul ederim bende sorun yok

Sanırım Yapay Zekaya 10 Satırlık İç Dökme Metni Yazdırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri