Forumdaki arkadaşlara teşekkür

remixtik

Paylaşımcı
Konular
140
Gerçekten bu forumda teşekkür etmek istediğim kişiler var

@tekkan
@ENS
@dehakan7
@birdirbir
@neocan

Daha çok aklıma gelmeyen isimdeki arkadaşlar olabilir
Burada olan samimi ortamda herkes samimi sizleri seviyorum güzel insanlar hepinize teşekkürler

Ekstradan unuttuğum @Graveworm üstadımız :)

Son olarak bir hadis ile sözlerime son vereyim
Ebû Hüreyre"nin naklettiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “İnsanlara teşekkür etmeyen, Allah"a da şükretmez

@tekkan
@ENS
@dehakan7
@birdirbir
@neocan

Burada olan samimi ortamda herkes samimi sizleri seviyorum güzel insanlar hepinize teşekkürler

Ebû Hüreyre"nin naklettiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “İnsanlara teşekkür etmeyen, Allah"a da şükretmez
Aynı düşüncedeyim...

@tekkan
@ENS
@dehakan7
@birdirbir
@neocan

Tüm arkadaşlarımıza biz de teşekkür ediyoruz. 🙏

Bu forumda herkes çok iyi, iyi günde, kötü günde ama şunu ekliyeyim, gerçek hayatta benim pek sevenim yoktur. İnsanlar bir tanıştığında sevinir, bir de ayrılırken🤭 Çok katıyım. Çoğu insana normal gelen şeyler bana kabul edilemez gelir ve abartılı tepki gösteririm malesef. Akrebin dediği gibi, yapım bu.

Bu forumda herkes çok iyi, iyi günde, kötü günde ama şunu ekliyeyim, gerçek hayatta benim pek sevenim yoktur. İnsanlar bir tanıştığında sevinir, bir de ayrılırken🤭 Çok katıyım. Çoğu insana normal gelen şeyler bana kabul edilemez gelir ve abartılı tepki gösteririm malesef. Akrebin dediği gibi, yapım bu.

valla form geneli ve bu konudan da anlaşılacağı üzere sınırlı sayıda üye arasında dönen bir düzen var. bu nedenle ben sizlerinde de belirttiği üzere tüm uygulama paylaşan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim. benim burada olma nedenim ilk başta meraktı. daha önce başka konularda da yazdım. yeni şeyleri ve değişik uygulamaları yükleyip denemeyi severim. bir çeşit hobi benim için. geçen yıllar içinde yüzlerce belki daha fazla uygulama denemişimdir. ama burada şuan oluş nedenim şu sınırlı üye arasında dönen sıcak sohbet ve içten yardımlaşma, paylaşma döngüsü. bilmediğim şeyler öğrenip bildiklerimi de paylaşmak iyi hissettiriyor. ben özellikle sohbetini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Valla hocam ben de bu fırsatı verdiğin için diğer hocaların yanında en azından sana teşekkür edeyim.
Ha bu arada olumlu yaklaşımları ile ilgili teknik konular haricinde @Kargo1975 ve gene @simurg'u ekleyeyim.
Not:Unuttuklarım için şimdiden özür dilerim.
Rica Ederim @altanaktan1971 Hocam Elimizden Geldiği Kadar Herkese Faydalı Olmaya Çalışıyoruz.
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.Daha Bu Listeye Çok Kişiler Eklenebilir.
@hpgdisco , @tekkan ,@birdirbir @powerboard , @atakan1983 , @gorkem serif , @atmaca1949 , @mete33 @ismailturret @Xbyte @nts02 @onurx45 @simurg @parstv @patr0n @Zerk @Afacan15 @betconnect @UmitM0d @sbg 68 @theperfectstrom @dehakan7 @lider0yuncu @sakultahx @mooncrown @tecoman @koprulu @sky35 @ertan1 @fasumeha @goker61[/USray @remixtik @ray @Yıldırım
[USER=8254]@Baron66
@myway @neocan @uzunmuhalefet ,@Memetcandal @Thanos @Latte @Adnan K. @Sinetech @sorgumurat @erencan84 @altanaktan1971 @hayri paçcı
Unuttuğumuz Olabilir.Foruma Emeği Geçen Herkese Teşekkur Ederim.Saygılarımla.

Son düzenleme:
Değerli Dostlarım bu forum, benim için sadece bir bilgi paylaşım platformu olmanın çok ötesine geçti. Hepinize, samimiyetiniz, sabrınız ve değerli katkılarınız için yürekten teşekkür etmek istiyorum.

@tekkan
@ENS
@dehakan7
@birdirbir
@neocan

Herkese teşekkürler bizden efendim. Bir nebze faydamız olsun. bir kelime bilgimiz olsun yeter ki. Paylaşmak, samimiyet gibi değerler herkeste olması gereken değerler. Bizlik biz durum yok üstadım. Tüm foruma selamlar.

@tekkan
@ENS
@dehakan7
@birdirbir
@neocan

Hayırdır Kısa dönem Askerlik hizmeti için veda teşekkür merasimi gibi oldu bu 😢

valla form geneli ve bu konudan da anlaşılacağı üzere sınırlı sayıda üye arasında dönen bir düzen var. bu nedenle ben sizlerinde de belirttiği üzere tüm uygulama paylaşan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim. benim burada olma nedenim ilk başta meraktı. daha önce başka konularda da yazdım. yeni şeyleri ve değişik uygulamaları yükleyip denemeyi severim. bir çeşit hobi benim için. geçen yıllar içinde yüzlerce belki daha fazla uygulama denemişimdir. ama burada şuan oluş nedenim şu sınırlı üye arasında dönen sıcak sohbet ve içten yardımlaşma, paylaşma döngüsü. bilmediğim şeyler öğrenip bildiklerimi de paylaşmak iyi hissettiriyor. ben özellikle sohbetini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Bir çok dostumuzun içinden geçirip dile dökemediği duygulara tercüman olduğunuzu düşünüyorum. Dostlara selam olsun. Saygılar.

Geri