Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam kolay gelsin nacizane fikrim var foruma uye olmayan kisiler foruma girselerde konulara ve linklere tikladiklarinda konulari ve linkleri gorebilmeniz icin uye olmaniz gerekmektedir diye mesaj ibare konulabilinir boylelikle forumda uye olmayan konulari ve linkleri goremez yapilabilir benim kanaatimce nasil olur bilmem ama cogu forum da uye olmadan linkleri ve konulara goremiyorsunuzKod içine alan arkadaşları uyararak durumu bildirebilirsiniz. Arkadaş herkesin görmesini istediği için böyle yapıyor.
Çok mantıklı böylelikle çoğu uygulamada patlamazHocam kolay gelsin nacizane fikrim var foruma uye olmayan kisiler foruma girselerde konulara ve linklere tikladiklarinda konulari ve linkleri gorebilmeniz icin uye olmaniz gerekmektedir diye mesaj ibare konulabilinir boylelikle forumda uye olmayan konulari ve linkleri goremez yapilabilir benim kanaatimce nasil olur bilmem ama cogu forum da uye olmadan linkleri ve konulara goremiyorsunuz
hem forum korunmus olur saygilarimla kolay gelsin.
Hocam kolay gelsin nacizane fikrim var foruma uye olmayan kisiler foruma girselerde konulara ve linklere tikladiklarinda konulari ve linkleri gorebilmeniz icin uye olmaniz gerekmektedir diye mesaj ibare konulabilinir boylelikle forumda uye olmayan konulari ve linkleri goremez yapilabilir benim kanaatimce nasil olur bilmem ama cogu forum da uye olmadan linkleri ve konulara goremiyorsunuz
hem forum korunmus olur saygilarimla kolay gelsin.
Muhtemelen denemeden yazdınız hocam bu bahsedilen özellik forum kurulduğundan beri mevcut zatenÇok mantıklı böylelikle çoğu uygulamada patlamaz
Hocam Tamam Haklisiniz ben bunu denemedim arkadasin actigi konuya istinaden fikirlerimi belirttim boyle bir ozellik varsa ozur dilerim sahsim adina saygilarimla,kolay gelsinMuhtemelen denemeden yazdınız hocam bu bahsedilen özellik forum kurulduğundan beri mevcut zaten
Estağfurullah hocam bilgi vermek amaçlı yazdım hayırlı akşamlar.Hocam Tamam Haklisiniz ben bunu denemedim arkadasin actigi konuya istinaden fikirlerimi belirttim boyle bir ozellik varsa ozur dilerim sahsim adina saygilarimla,kolay gelsin
Her şeyin ucu gene geliyor hocam yeni site açılıyor bakıyom benim M3u hep APK geliyor bakıyom gene benim konu açılıyor gene benKod içine alan arkadaşları uyararak durumu bildirebilirsiniz. Arkadaş herkesin görmesini istediği için böyle yapıyor.
hocam naciane fikrim kod içinde olmayınca yönlendirme yapıyor yönlendirmenin foruma katkısı varmı bilgim yok hide butonu varmı varsa benmi görmedim paylaşım hide bunununda olursa üye olmayan göremez üye olsa bile beğeni butonuna basmadan göremez gerçi bunları siz biliyorsunuzurKod içine alan arkadaşları uyararak durumu bildirebilirsiniz. Arkadaş herkesin görmesini istediği için böyle yapıyor.