Forum'a üye olmayanlar linkleri görebiliyor

obin

Üye
Konular
1
Merhaba;

Forum'a üye olmayanlar kod içine alınmış linkleri görebiliyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 145
Kod içine alan arkadaşları uyararak durumu bildirebilirsiniz. Arkadaş herkesin görmesini istediği için böyle yapıyor.

Kod içine alan arkadaşları uyararak durumu bildirebilirsiniz. Arkadaş herkesin görmesini istediği için böyle yapıyor.
Hocam kolay gelsin nacizane fikrim var foruma uye olmayan kisiler foruma girselerde konulara ve linklere tikladiklarinda konulari ve linkleri gorebilmeniz icin uye olmaniz gerekmektedir diye mesaj ibare konulabilinir boylelikle forumda uye olmayan konulari ve linkleri goremez yapilabilir benim kanaatimce nasil olur bilmem ama cogu forum da uye olmadan linkleri ve konulara goremiyorsunuz
hem forum korunmus olur saygilarimla kolay gelsin.

Hocam kolay gelsin nacizane fikrim var foruma uye olmayan kisiler foruma girselerde konulara ve linklere tikladiklarinda konulari ve linkleri gorebilmeniz icin uye olmaniz gerekmektedir diye mesaj ibare konulabilinir boylelikle forumda uye olmayan konulari ve linkleri goremez yapilabilir benim kanaatimce nasil olur bilmem ama cogu forum da uye olmadan linkleri ve konulara goremiyorsunuz
Çok mantıklı böylelikle çoğu uygulamada patlamaz

Forum Buna Onlem Almak Zorunda uye olmayanlar konulari ve linkleri gormemesi gerek

Çok mantıklı böylelikle çoğu uygulamada patlamaz
Muhtemelen denemeden yazdınız hocam bu bahsedilen özellik forum kurulduğundan beri mevcut zaten

Muhtemelen denemeden yazdınız hocam bu bahsedilen özellik forum kurulduğundan beri mevcut zaten
Hocam Tamam Haklisiniz ben bunu denemedim arkadasin actigi konuya istinaden fikirlerimi belirttim boyle bir ozellik varsa ozur dilerim sahsim adina saygilarimla,kolay gelsin

Hocam Tamam Haklisiniz ben bunu denemedim arkadasin actigi konuya istinaden fikirlerimi belirttim boyle bir ozellik varsa ozur dilerim sahsim adina saygilarimla,kolay gelsin
Estağfurullah hocam bilgi vermek amaçlı yazdım hayırlı akşamlar.

Şimdi baktım kod içinde yönlendirme yapılmayan linkler görülüyor. Beğeni yapmayanın linki görmediği kod nasıl yazılıyor bilen biri anlatsın öyle yapalım. Üye olmayan beğeni yapamaz dolayısıyla linki de göremez.

çalışır mı bilmiyorum bu sitede deneme yapıyorum çalışmaz ise adminler ekleyebilir kod ile

sonuç : BB kodunu kullanma izniniz yok [THANKS ]. aktif değil

Her şeyin ucu gene geliyor hocam yeni site açılıyor bakıyom benim M3u hep APK geliyor bakıyom gene benim konu açılıyor gene ben 😐

hocam naciane fikrim kod içinde olmayınca yönlendirme yapıyor yönlendirmenin foruma katkısı varmı bilgim yok hide butonu varmı varsa benmi görmedim paylaşım hide bunununda olursa üye olmayan göremez üye olsa bile beğeni butonuna basmadan göremez gerçi bunları siz biliyorsunuzur
sadece fikimi yazdım karar sizin

Bbcode mevzusu forum açıldığı andan itibaren var fakat şu an forum üyelerinin kullanımına kapalı test aşamasında gibi düşünün ilerleyen zamanlarda belki açılabilir olduğunu söyledi akyol hocam.

Sanırım artık üye olmayanlar konu içeriğini göremiyor, bu özelliğin getirilmesi de iyi oldu. Hem bu özelliği hem de beğeni ile veri gösterme özelliğinin gelmesini daha önceden talep etmiştim.
O zamanlar biraz yanlış anlaşılsam da aynı sonuca ulaşmamız sevindirdi. Geç olsun güç olmasın, yönetime teşekkürler.

Geri