Forum reklam içerikleri

cseker

Üye
Konular
1
Forumda ki reklam içeriklerine müdahale etme şansınız varmı ben foruma giriyorum ama ekranda görüleceği üzere sanki google arama butonuna türk güzelleri aramışım gibi ekran reklam olarak çıkıyor bazen yanımda 10 yaşında kız çocuğum oluyor ve çocuğa bunu anlatmak zor bu reklamlar yüzünde forumu başkalarının yanında açmak bile istemiyorum moderatörlerden ricam hi çözüm bulunamaz mı teşekkürler Screenshot 20250614 225556 Chrome

Opera browser kullan bir daha isteseniz de göremezsiniz o güzelliği

Google reklamlarının içeriğini site yönetimi olarak biz belirlemiyoruz. Genellikle reklamlar (bu bütün reklam yayınlayan platformlar için geçerli) sizin izin verdiğiniz çerezlerinize, arama geçmişinize, hatta gün içinde konuştuğunu kelimelere göre reklam çıkartıyor. Tabi tüm bunların yanında forum içeriğiyle de ilişkilendirme yapmaya çalışıyor. forumda uygulamalar gibi kategoriler olduğu için uygulama reklamları da çıkacaktır.

Beğenmediğiniz reklamların sağ üstündeki 3 noktaya tıklayarak bu reklamı görmek istemiyorum diyebilirsiniz.
Arama geçmişinizi temizleyebilirsiniz.

Bendede aynı neredeyse *** çıkıyor

Forumda ki reklam içeriklerine müdahale etme şansınız varmı ben foruma giriyorum ama ekranda görüleceği üzere sanki google arama butonuna türk güzelleri aramışım gibi ekran reklam olarak çıkıyor bazen yanımda 10 yaşında kız çocuğum oluyor ve çocuğa bunu anlatmak zor bu reklamlar yüzünde forumu başkalarının yanında açmak bile istemiyorum moderatörlerden ricam hi çözüm bulunamaz mı teşekkürler

Reklamsız internet için Opera Google Play'de

Geri