Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

neos11

Üye
Konular
12
Uydu alıcı tunerli hibrit android. GÜZEL CİHAZ ÇIKTI .

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli) Özellikleri​

Fobem Vision S Android TV Box, güçlü donanımı ve çok yönlü özellikleri ile tam bir ev eğlence merkezi sunar. Dahili uydu alıcısı ve TKGS desteği ile geleneksel TV yayınlarına erişim sağlarken, Android 14 işletim sistemi ve streaming uygulamaları ile dijital içeriklere kolay erişim imkanı sunar. 4GB RAM ve 1.5GHz işlemci ile akıcı performans sağlarken, ses komutlu kontrol ve Bluetooth kumanda ile kullanım kolaylığı sunar. 6K/4K video desteği ve HDR10+ ile üstün görüntü kalitesi sağlar.

Teknik Özellikler:​

• İşlemci: Alwinner H618 1.5 GHz Quad Core (Cortex A53 64bit)
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 32GB
  • GPU: G31 5 Core
  • Video Çözünürlüğü: 6K 30fps, 4K 60fps HDR10+
  • İşletim Sistemi: Android 12

Bağlantı Özellikleri

• Kablosuz Bağlantılar:
    • Dual Band WiFi (2.4GHz & 5.8GHz)
    • Bluetooth 5.x
    • WiFi HotSpot desteği
    • Kablosuz ağ paylaşımı
  • Kablolu Bağlantılar:
    • 2x USB 2.0 portu
    • HDMI 2.0 çıkışı
    • RJ45 Ethernet (10/100M)
    • Uydu girişi (DVB-S2)

Uydu Özellikleri

• Alıcı Özellikleri:
    • Dahili DVB-S2 uydu alıcısı
    • TKGS desteği
    • Türksat kanal güncelleme
    • Otomatik kanal arama
  • Kanal Yönetimi:
    • Kanal düzenleme
    • Favori listesi oluşturma
    • Otomatik güncelleme
    • Kolay kanal geçişi

Akıllı Özellikler

• Kumanda Özellikleri:
    • Bluetooth bağlantı
    • Sesli komut desteği
    • Kolay navigasyon
    • Uzaktan kontrol
  • Multimedya:
    • Netflix uyumluluğu
    • Streaming uygulamaları
    • HDR10+ desteği
    • Yüksek kaliteli video

Performans

• Donanım:
    • Güçlü işlemci
    • Yeterli RAM kapasitesi
    • Geniş depolama alanı
    • Verimli soğutma
  • Yazılım:
    • Android 12 işletim sistemi
    • Google Play Store erişimi
    • Uygulama uyumluluğu
    • Düzenli güncellemeler
Özellik
4 ÇEKİRDEKLİ
Değer
32 GB

Son düzenleme:
Muadillerine göre özellikleri ve fiyatı çok uygun
Düşünen arkadaşlar bu linki inceleyebilir
şuanda piyasadaki en ucuz fiyat bugün sipariş verdim

Muadillerine göre özellikleri ve fiyatı çok uygun
Düşünen arkadaşlar bu linki inceleyebilir
şuanda piyasadaki en ucuz fiyat bugün sipariş verdim
Ürün gelince kurulu geliyor kumanda iilk etapta çalışmazsa kumandanın ev simge tuşu ile geri çık tuşuna aynı anda baslı tutun.

Teşekkürler hocam biraz araştırdım YouTube ta dijitalevren kanalında 40dk detaylı bir tanıtım videosu paylasmislar kullanıcı arkadaşlar mutlaka izlesinler kurulum ve özellikler hakkında çok önemli bilgiler paylasmislar

Evet o beyefendi çok emek veriyor severek takip ediyorum biraz videolar amatör çekiyor . İzlenmiyorum diye haklı olarak isyan ediyor fakat incelemelerini bir masa ve ekran üzerinden yapsa çok bilglili istekli biri ben destek veriyorum kendisine buradan sevgiler saygılar olsun.

Cihaz özellikleri güzel fakat nedense Allwinner'ı bi türlü sevemedim. Dreamstar nova + botech c-type dvb-s ile devam

Belirttiğiniz cihazlar daha iyi yeterli. Bu cihaz lisanslı değil hataları var yazılım düzeltilmeli.

Son düzenleme:
Cihazda bluetooth kısmına gelip cihaz ekleme diyoruz kumandanın ev sembolü ile geri tuşuna aynı anda basıp belkliyoruz KUMANDAMIZIN ADI Remote T2S seçip bağlan diyoruz. Bu şekilde kumanda sorunu olmuyor çünkü ilk adımda kızıl ötesi ile kumanda çalışıyor cihaza tutup çalışıyordu. Kumanda sorunu yok bluetooth bağlantısı yapılınca çok iyi çalışıyor.

Cihazda uydu sorunu var ses görüntü senkron sorunu var yeni güncelleme test sürümü daha kötü bozuyor . Güncelleme şart.

Son uzun testlerimi yaptım herşey harika cihaz ana menü geçişler çok seri ve çok hızlı. Takılma donma yok.

ACİL DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUN; uydu alıcı yazılımı hatalı live tv test apk de uyumsuz hatalı. Kasma donma senkron sorunıları. Uydu yayın izlenmiyor. Acilen yazılım güncelleme gerekiyor.

Yeni verlen live tv test 2.00. Güncellemeside işe yaramıyor UYDU YAYINI İZLENMİYOR. FOBEM yetkilileri düzgün güncelleme verin lütfen.

Yeni verlen live tv test 2.00. Güncellemeside işe yaramıyor UYDU YAYINI İZLENMİYOR. FOBEM yetkilileri düzgün güncelleme verin lütfen.
Selamünaleyküm.
Aynı sıkıntı bende de var. Şikayeti nereye iletsek çözüm olur..?

Aleyküm Selam , Servisler cihazı görmedik bile diyorlar. Bu gün fobemi aradım telefonları açmıyorlar.

Sorun tüm cihazlarda var tuner için bızuk yazılım sorunu. Ürünü alır almaz çalıştığındaki yazılım da sorun yoktu YEREL GÜNCELLEME yapınca uydu bozuldu. Live tv apk 2.0 test işe yaramıyor. BEKLEYECEĞİZ.

Aleyküm Selam , Servisler cihazı görmedik bile diyorlar. Bu gün fobemi aradım telefonları açmıyorlar.

Sorun tüm cihazlarda var tuner için bızuk yazılım sorunu. Ürünü alır almaz çalıştığındaki yazılım da sorun yoktu YEREL GÜNCELLEME yapınca uydu bozuldu. Live tv apk 2.0 test işe yaramıyor. BEKLEYECEĞİZ.
Live tv uygulamasının güncellemesini kaldırsak uygulamalardan kutudan çıkan sürüme geçer büyük ihtimalle. Yapsak sorun ortadan kalkar doğrumudur?

Yoksa cihazı iade etmeyi düşünüyorum.

Hayır . Live tv güncellemesi değil. Sistem güncellemesi sorun yarattı. Geri alınamaz. Live tv 1.6 alınsada aorun aynı. Live tv şu anki 1.6 1.9 2.0 vrrilen bu sürümlerde aynı hatalar devam ediyor. Genel siatem yazılımında güncelleme yapılmalı.

Bende iade oluşturdum fakat fiyat özellik iyiydi biraz bekleyeceğin. Yarın fobem ışık elektronik tekrar arayacağım buradan bilgilendirme yapacağım.

Bende iade oluşturdum fakat fiyat özellik iyiydi biraz bekleyeceğin. Yarın fobem ışık elektronik tekrar arayacağım buradan bilgilendirme yapacağım.
Aynen fiyata göre cihaz çok çok iyi bencede bu soruna çözüm bulunursa cihaz stabilize ve daha kullanışlı olur.

Bu gün aradım tüm sorunları ve nasıl çözülebilir hepsini teknik deatek çalışananına not aldırdım. Yazılım birimine ileteceğim dedi. Beklemedeyim.

@neos11 cihaz da `root` varmı yazarmısın.

Konuyu görüntüleyenler

Geri