Yardım Flix vision modlama

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
34
Merhaba Arkadaşlar flix vision modlayabilirmisiniz kötü amaçlı yazılım diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250315_212628_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250315_212628_Google Play Store.jpg
    174.6 KB · Görüntüleme: 66
Hayır aynı Az önce gönderdim görseldeki gibi diyor yine lütfen modalayabilir misiniz

Merhaba Arkadaşlar flix vision modlayabilirmisiniz kötü amaçlı yazılım diyor
Buyrun bunda da aynı şeyi diyecektir , ayrıca böyle her yüklediğiniz ,uygulamada bunu modlayabilirmisin diye istekte bulunup konu açarsanız
hele hele böyle bir uygulama için kimse değerli vaktini harcamaz..bu işler sizin sandığınız gibi kolay işler değildir..

Saygılarımla.

Neden böyle şeyler oluyor peki bir de burada virüslü şey ne paylaşıyorlar yani insanların İlla bilgilerini ele geçirmek mi istiyorsun bu arada sizden kastetmiyorum yani virüslü yere böyle bilgi almak için uygulama yapıyorlarsa burada paylaşmasınlar Evet modlamak zor

Neden böyle şeyler oluyor peki bir de burada virüslü şey ne paylaşıyorlar yani insanların İlla bilgilerini ele geçirmek mi istiyorsun bu arada sizden kastetmiyorum yani virüslü yere böyle bilgi almak için uygulama yapıyorlarsa burada paylaşmasınlar Evet modlamak zor
Size tavsiyem bu tür uygulamaları cihazlarınıza kurmayınız..
Kimsenin o amaçla foruma uygulama yüklediğini sanmıyorum ,ayrıca sizin bilgilerinizi kim ne yapsın?
Bankacılık işlemleri felan yapıyorsanız bunu daha güvenli cihazlarda yapınız pc vs..bu tür dandik proğramları kurmaya çalıştığınız cihazlarda işlem yapmayın, aksi halde risk ve sorumluluk size aittir..

Saygılar..

Ya hat var sadece ama yine de yüklemeyeceğim Keşke böyle şeyler yapmasalar güzel gözüküyordu ama maalesef hayırlı geceler

Ne diyorsun bu konuda :) @Thanos kardeşim bu konuyu sen çözersin gibi..

Ben havlu atıyorum..

Forumda konu android uygulamaları ve modlanması gibi konular ise ilk adresler @patr0n ve @UmitM0d olmalı.

Genelde kendi kullandıkları uygulamaları düzenliyor olsalar da eğer bir uygulama çok fazla kişi tarafından kullanılmak isteniyor ve uygulama geliştiricisi de forumda değilse yani itiraz edilemiyorsa yardımcı olabiliyorlar.

@knowkinq 'in verdiği adres de evet benim repomdaki bir film listesi fakat listenin asıl sahibi @powerboard . Kendi konusundan takip edip güncellemeleri de yakalamak gerekiyor.

@tekkan ve @Thanos gayet başarılısınız yardımcı olma konusunda. Başkasına topu atmadan ve VAR'a bile gitmeden gol atmışsınız aslında 😅

Geri