Yardım Flash belleğe, IPTV kurulur mu?

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
8
Selam dostlar. Tam soruyu doğru sordum mu bilemedim. Normalde bende Xiaomi Mi Stick var, hiç sıkıntım yok. Ama her hafta sonu maç izkerken sevgili anacığımla kavga ediyoruz. 🤣 Bir yerde görmüştüm, Flash belleğe IPTV kurmuştu birisi. Bunun olma olasılıgı nedir? 64GB'lık bir Flash belleğe yapılır mı? Deneyeniniz var mı? Külustür bilgisayarımdan izlemek hoşuma gider, anacığımla da kavga etmek zorunda kalmamış olurum. 🫡

Selam dostlar. Tam soruyu doğru sordum mu bilemedim. Normalde bende Xiaomi Mi Stick var, hiç sıkıntım yok. Ama her hafta sonu maç izkerken sevgili anacığımla kavga ediyoruz. 🤣 Bir yerde görmüştüm, Flash belleğe IPTV kurmuştu birisi. Bunun olma olasılıgı nedir? 64GB'lık bir Flash belleğe yapılır mı? Deneyeniniz var mı? Külustür bilgisayarımdan izlemek hoşuma gider, anacığımla da kavga etmek zorunda kalmamış olurum. 🫡
kurarsın ama pc de çalışır sadece tv için de var ama bağzı parçalar alman gerekiyor..

Oyla 0
kurarsın ama pc de çalışır sadece tv için de var ama bağzı parçalar alman gerekiyor..

Pc de lazım hocam. Dediğim gibi televizyonda zaten Xiaomi Mi Stick kullanıyoruz. Ben yatağıma yayılıp, külüstürde maç izlemek istiyorum. 🤣

Oyla 0
flasbeleğe android yükle xiaomi mi de kurduğun programlar neyse onu kur forumda nasıl yapıldığıyla ilgili konular vardı

Oyla 0
Oyla 0
Usb belleği cebinde taşıyıp gittiğin yerde izlemek değilse mesele, yani evde sabit pc den izlemek istiyorsan, bunlara gerek yok.
Bu uygulamayı pc ye kur Öneri - Windows İptv Oynatıcı ''İPTV Expert'' Premium [ Portable ]
Kendine ait bir iptv hesabın varsa uygulamaya ekle, izlemeye devam. :)

Virüs çıkarsa bulurum seni... 🤣🤣

Hocam şaka bir yana 3 sorum var;

1- Bilgisayarım çok eski, bir sıkıntı çıkarır mı?
2- Kendine ait bir IPTV hesabı nedir? Bu olaylara yeniyim.
3- Benim bunu kullanma amacım sadece maç olacak, televizyonda başka işim olmaz.

Oyla 0
Virüs çıkarsa bulurum seni... 🤣🤣

Hocam şaka bir yana 3 sorum var;

1- Bilgisayarım çok eski, bir sıkıntı çıkarır mı?
2- Kendine ait bir IPTV hesabı nedir? Bu olaylara yeniyim.
3- Benim bunu kullanma amacım sadece maç olacak, televizyonda başka işim olmaz.
1. portable bir uygulama. yüklemeye gerek yok. büyük ihtimalle çalışacaktır.
2. iptv piyasada farklı ücret ve içerkleri kapsayan kullanıcı adı ve şifre ile birlikte bir link üzerinden medya akışı seyredilen bir sistem.
3. bu uygulamayı kurduktan sonra biraz araştırma yaparak iptv linki bularak izleyebilirsin. ancak genekde uzun ömürlü olmaz ve bazen sunucularda yoğunluk nedeni ile maçlar donabilir.

Oyla 0
1. portable bir uygulama. yüklemeye gerek yok. büyük ihtimalle çalışacaktır.
2. iptv piyasada farklı ücret ve içerkleri kapsayan kullanıcı adı ve şifre ile birlikte bir link üzerinden medya akışı seyredilen bir sistem.
3. bu uygulamayıkurduktan sonra biraz araştırma yaparak iptv linki bularak izleyebilirsin. ancak genekde uzun ömürlü olmaza ve bazen sunucularda yoğunluk nedeni ile maçlar donabilir.

Hocam Xiaomi'de inattv kullanıyorum 0 kasma. Hatta şu anda İngiltere ligini izliyorum.

Oyla 0
Hocam Xiaomi'de inattv kullanıyorum 0 kasma. Hatta şu anda İngiltere ligini izliyorum.
maç yayınları hususunda paylaşım yasak olduğundan daha detaylı olarak kendin bir araştırma yapman lazım. kaynak çok ama burada verilmesi form kurallarına aykırı. genel olarak bilgi bu şekilde gerisi biraz araştırma ve nette dolaşmaya kalıyor.

Oyla 0
maç yayınları hususunda paylaşım yasak olduğundan daha detaylı olarak kendin bir araştırma yapman lazım. kaynak çok ama burada verilmesi form kurallarına aykırı. genel olarak bilgi bu şekilde gerisi biraz araştırma ve nette dolaşmaya kalıyor.

Tabi tabi o kuralın farkındayım. Ben o zaman forumdaki kaynağı bir araştırayım pc başına geçince. Bir sorum olursa buradan rahatsız ederim yine.

Oyla 0
@tekkan Hocam selamlar. Rahatsız etmiyorumdur umarım.

O bana attığınız uygulamanın 32bit olanı var mı acabası? :D

Oyla 0

Geri