Fiyat avantajlı PC kasası , sıvı soğutma desteği ile.

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Robot Yüzü ile Oyuna Giriş Yapan Yeni Nesil Kompakt ATX Kasa !

Bir bilgisayarcı olarak önerebileceğim bir kasa değil. 1.si Güç kaynağı üstte olduğu için kablolar %90 yetmeyecektir. 2.'si kabloları saklayabileceğiniz bir alan olmadığı için çok salaş duracaktır. 3.sü her tarafı çok kapalı bir kasa bu bu nedenle ısınma problemi yaşayacaktır. Yeni kasalardaki mesh yapı ve öndeki 3 faln ve arkadaki egzoz fanı cidden iyi iş başarıyor.

Bir bilgisayarcı olarak önerebileceğim bir kasa değil. 1.si Güç kaynağı üstte olduğu için kablolar %90 yetmeyecektir. 2.'si kabloları saklayabileceğiniz bir alan olmadığı için çok salaş duracaktır. 3.sü her tarafı çok kapalı bir kasa bu bu nedenle ısınma problemi yaşayacaktır. Yeni kasalardaki mesh yapı ve öndeki 3 faln ve arkadaki egzoz fanı cidden iyi iş başarıyor.
Güzel bir kasa linki paylaşır mısınız ?

Maliyet olarak düşük olması mı gerekiyor? Eğer maliyet düşük olsun isteniyorsa bu kasayı kullandım epey güzel. Biraz daha yukarı çıkıldığında sırasıyla aşağıdaki kasalara bakabilirsiniz.

Bu kasa ucuz f/p kasalardan biri.

Power Boost
Dark Guardian
Asus Vento
Cooler Master TD500 v2
Cooler Master HAF700

Asus ProArt PA602 - Bu kasa favori kasalarımdan biridir ileride sağlam bir bütçe elde edersem RGB'siz olarak bu kasa üzerinde toplayacağım sistemimi.

Maliyet olarak düşük olması mı gerekiyor? Eğer maliyet düşük olsun isteniyorsa bu kasayı kullandım epey güzel. Biraz daha yukarı çıkıldığında sırasıyla aşağıdaki kasalara bakabilirsiniz.

Bu kasa ucuz f/p kasalardan biri.

Power Boost
Dark Guardian
Asus Vento
Cooler Master TD500 v2
Cooler Master HAF700

Asus ProArt PA602 - Bu kasa favori kasalarımdan biridir ileride sağlam bir bütçe elde edersem RGB'siz olarak bu kasa üzerinde toplayacağım sistemimi.
Diğerleride fena değilde Asus kasaya aşık oldum resmen teşekkürler.

Diğerleride fena değilde Asus kasaya aşık oldum resmen teşekkürler.
Özel favorilerim ve işim gereği yaptığım araştırmaların ürünü hepsi. PA602 mükemmel ötesi bir alet. Işık sevmeyenler için hem görsel hem de teknik açıdan mükemmel

Intel i7-14700K
Tam ATX Anakart
32GB RAM
RTX 4070 Ti Super 16GB Ekran kartı
2TB M.2 SSD + 2TB M.2 SSD + 10TB Dahili HDD
Asus ProArt PA602
1000w Güç kaynağı

Şöyle bir sistem her şeye yeter de artar bile ayrıca bütçeyi de çok zorlamaz diye düşünüyorum.

Özel favorilerim ve işim gereği yaptığım araştırmaların ürünü hepsi. PA602 mükemmel ötesi bir alet. Işık sevmeyenler için hem görsel hem de teknik açıdan mükemmel

Intel i7-14700K
Tam ATX Anakart
32GB RAM
RTX 4070 Ti Super 16GB Ekran kartı
2TB M.2 SSD + 2TB M.2 SSD + 10TB Dahili HDD
Asus ProArt PA602
1000w Güç kaynağı

Şöyle bir sistem her şeye yeter de artar bile ayrıca bütçeyi de çok zorlamaz diye düşünüyorum.
Bütçeyi zorlamayan sistem buysa vay halimize :eek:

Hocam i9-14900KS
128GB Ram
Asus ROG anakart
4090 Ekran kartı

Da yaparız hocam ayıp ettin :D 200k'yı zorlar ama böyle. Kasayı da Full Tower bir şey seçeriz Güç kaynağı 1200w Asus Thor falan olur :D

Geri