Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yunan- Fin maçı gibi olacak bu maç; ama yiyecez bunları..Maç bizde şimdiden diyorum![]()
Almanya zorlu rakip değil savunmayı düzgün yaparsak farkla alırızYunan- Fin maçı gibi olacak bu maç; ama yiyecez bunları..
Yunan maçındaki gibi yaparsak en az 10 fark yerler.Almanya zorlu rakip değil savunmayı düzgün yaparsak farkla alırız
Böyle bir zamanda düşündüğüm en son şey reklam reis.trt reklama boğuyor tüm milli maçları. Şuan Almanya kanalından izliyorum inanır mısınız sıfır reklam.
Olur mu öyle şey ne zaman maç verse bu kanal reklama boğuyor sanki ticari amacı var. Milletin vergileriyle dönüyor bir maçı bile çok görüyorlar. Yani mesele büyük maçtan da büyük.Böyle bir zamanda düşündüğüm en son şey reklam reis.![]()
Hangi kanal hocamtrt reklama boğuyor tüm milli maçları. Şuan Almanya kanalından izliyorum inanır mısınız sıfır reklam.
RTL kardeşim.Hangi kanal hocam
Mermi gibi sokuyorlarÇıldırıcam adamlar 3 lük makinesi