Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Jellyfin windows içinde sürümleri varmış ben sadece linux tabanlı kullanılıyor sanıyordum, teşekkürler hocam.Jellyfin
Basitce diskin bulunduğu bilgisayarı sunucu olarak tanımlayacaksınız, tv yada tv boxunuza da istemcisini kurup kullanacaksınız.
Web sitesini inceleyin. Takıldığınız yetlerde hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum.
Samba ile mi paylaşıyorsunuz? Pc de ki dosyalara ulaşmak için pc açık mı kalıyorDosya yöneticisi+(File manager plus) kullanıyorum uzun zamandır.
Ağ erişimi var (genelde %90 bütün dosya yöneticilerinde var) Pc de Download klasörünü paylaşıma açtım inen ne varsa (Apk+film+video vb) direk Box tan erişip çalıştırabiliyorum.
hayır samba değil windows un kendi dosya klasör , yani ağ paylaşımı, pc açık olmak zorunda . bazı modemlerde hdd için usb portu var oradan da yapılabilir aslında ama çok kullanışlı olmayabiliyor, hdd nin de 7/24 çalışması gereksiz .Samba ile mi paylaşıyorsunuz? Pc de ki dosyalara ulaşmak için pc açık mı kalıyor