Film İzleme - Local Ağ Üzerinden

ByTankut

Üye
Konular
2
Merhabalar,
Local Ağ Üzerinde Bulunan Bir Diskin İçinden Bulunan Filmleri Seyretmek İçin Hangi Uygulamayı Kullanabiliriz ?
Bilgisi Olan Paylaşabilirse Sevinirim...

Local ağ üstünde direkt program olarak bilmiyorum ama teknik açıdan locali sunucuya çevirebilirsiniz bunun için python flask veya direkt apache indirip filmin bulunduğu klasörü erişime açarak kullanım sağlayabilirsiniz.

Jellyfin
Basitce diskin bulunduğu bilgisayarı sunucu olarak tanımlayacaksınız, tv yada tv boxunuza da istemcisini kurup kullanacaksınız.
Web sitesini inceleyin. Takıldığınız yerlerde hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Jellyfin
Basitce diskin bulunduğu bilgisayarı sunucu olarak tanımlayacaksınız, tv yada tv boxunuza da istemcisini kurup kullanacaksınız.
Web sitesini inceleyin. Takıldığınız yetlerde hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum.
Jellyfin windows içinde sürümleri varmış ben sadece linux tabanlı kullanılıyor sanıyordum, teşekkürler hocam.🙂

Dosya yöneticisi+(File manager plus) kullanıyorum uzun zamandır.​

Ağ erişimi var (genelde %90 bütün dosya yöneticilerinde var) Pc de Download klasörünü paylaşıma açtım inen ne varsa (Apk+film+video vb) direk Box tan erişip çalıştırabiliyorum.​

Dosya yöneticisi+(File manager plus) kullanıyorum uzun zamandır.​

Ağ erişimi var (genelde %90 bütün dosya yöneticilerinde var) Pc de Download klasörünü paylaşıma açtım inen ne varsa (Apk+film+video vb) direk Box tan erişip çalıştırabiliyorum.​

Samba ile mi paylaşıyorsunuz? Pc de ki dosyalara ulaşmak için pc açık mı kalıyor

Samba ile mi paylaşıyorsunuz? Pc de ki dosyalara ulaşmak için pc açık mı kalıyor
hayır samba değil windows un kendi dosya klasör , yani ağ paylaşımı, pc açık olmak zorunda . bazı modemlerde hdd için usb portu var oradan da yapılabilir aslında ama çok kullanışlı olmayabiliyor, hdd nin de 7/24 çalışması gereksiz .

Geri