Film dizi için bilgisayar programı

@Latte abi çözdüm... Mevzu neymiş biliyor musun aynı sorunla karşılasırsan aklında bulunsun çalıştıra optionalfeatures yazıp enter çekiyoruz ayar penceresi geliyor orada sanal makine özelliğini kapatınca emülatör aktif oluyor neden bilmiyorum ama onu açınca emülatör kullandırmıyor. :D
@Latte şimdi de wsa gitti sanallaştırmayı kapatınca wsa gidiyor açınca emülatör gidiyor. :D birde hypervisör ile deneyim bakalım nolacak :D
@Latte Vmware adamdır her türlü çalışıyor abi kali, win 10, wifislax sorunsuz çalışıyor. Sanallaştırma ayarı aktifken emülatör gidiyor kapalıyken wsa gidiyor hypervisör deneyip haber vereceğim. :D
Tamam işte bahsettiğim yer oraydı ama açmak yerine kapatmak işe da yarıyormuş 😅
Sen sorunu çözersin muhtemelen ama ben dönünce bakarım şimdi hamur yoğurmaya geçicem ekmek almayı unuttuğum için işim biraz uzun yani 😂

Kolay gelsin kardeşim🫰

Tamam işte bahsettiğim yer oraydı ama açmak yerine kapatmak işe da yarıyormuş 😅
Sen sorunu çözersin muhtemelen ama ben dönünce bakarım şimdi hamur yoğurmaya geçicem ekmek almayı unuttuğum için işim biraz uzun yani 😂

Kolay gelsin kardeşim🫰
Sağ olasın abi sanada kolay gelsin. 😂

Bu arada hyper v de kapalı olması gerekiyor yani ya wsa ya da emülatör birini seç kullan diyor windows aklında bulunsun.😅

Sağ olasın abi sanada kolay gelsin. 😂

Bu arada hyper v de kapalı olması gerekiyor yani ya wsa ya da emülatör birini seç kullan diyor windows aklında bulunsun.😅
Gelmeden önce nox kurdum ve sendeki gibi HyperV kapatın uyarısı verdi çalışabilmek için yani uygulama kurmak isteyince.
Fakat Bluestacks'ta böyle bir sorun olmadı onu da kurdum aynı anda ve televizoyu denedim anında kurulup açıldı. Hiçbir şeyi kapatmadım herşey emülatörleri kurmadan önceki gibi.

Kullandığın emülatöre göre de fark var demek ki. Emülatör ayarlarıyla ilgili bir detay olabileceğini düşünüyorum kardeşim ya da belki de geliştirilme yapılarıyla alakalıdır ama şu ortaya çıktı ki tüm emülatörler için aynı sorunlarla karşılaşılamıyormuş. O yüzden bluestacks kuruluyken WSA kurduğumda da sorun yaşamamıştım muhtemelen.

Gelmeden önce nox kurdum ve sendeki gibi HyperV kapatın uyarısı verdi çalışabilmek için yani uygulama kurmak isteyince.
Fakat Bluestacks'ta böyle bir sorun olmadı onu da kurdum aynı anda ve televizoyu denedim anında kurulup açıldı. Hiçbir şeyi kapatmadım herşey emülatörleri kurmadan önceki gibi.

Kullandığın emülatöre göre de fark var demek ki. Emülatör ayarlarıyla ilgili bir detay olabileceğini düşünüyorum kardeşim ya da belki de geliştirilme yapılarıyla alakalıdır ama şu ortaya çıktı ki tüm emülatörler için aynı sorunlarla karşılaşılamıyormuş. O yüzden bluestacks kuruluyken WSA kurduğumda da sorun yaşamamıştım muhtemelen.
Olabilir abi o zaman nox emülatörde böyle bir sorun var. Abi bluestacks 64 bit destekliyor mu yani android 64 bit mi ?

@Latte Kontrol ettim abi varmış nox gibi multi drive seçeneği sunuyor ben bunu bilmiyordum o yüzden nox kullanıyordum ama bluestacks de sunuyormuş bu özelliği.

@Latte Kontrol ettim abi varmış nox gibi multi drive seçeneği sunuyor ben bunu bilmiyordum o yüzden nox kullanıyordum ama bluestacks de sunuyormuş bu özelliği.
Dizi izlerken yazarsan ben yazana kadar sen cevabı da bulmuş oluyorsun 😂
Evet var diyim ben de eksik kalmasın ;))

Geri