Beratkotan
Üye
- Konular
- 3
Bilgisayar için film ve dizi izlemek için program varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Blue stacks i kurdum ama filmi açığında 5 dakikada bir siyah ekran veriyor ekran süre sınırı var sanırım onu nasil duzeltebilriimSelamlar.
Öncelikle konunun yeri m3u listeleri forumu olmamalıydı.
Eğer amaç android uygulamalarını kullanabilmek ise cevabım aşağıdaki gibi olurdu. Değilse ve direkt Windows uygulaması arıyorsanız okumayabilirsiniz.
Bilgisayarda izlemek için android uygulamalarını kullanabilirsiniz aslında.
BlueStacks veya LDPlayer gibi bir emülatör kurup kullanabilirsiniz ya da WSA - Android için Windows Alt Sistemler kurabilirsiniz.
WSA kullanırsanız emülatör olmadan her APK dosyasını direkt bilgisayara program kurar gibi kurup kullanabilirsiniz fakat sorun olduğunda tecrübeniz yoksa aktif etmekte veya devam etmekte zorlanabilirsiniz. O yüzden emülatör kullanmak daha iyi olabilir.
Kolay gelsin.
Abi sende ki wsa rootlu mu ? Amazon app store ile birlikte root aktif mi ?Selamlar.
Öncelikle konunun yeri m3u listeleri forumu olmamalıydı.
Eğer amaç android uygulamalarını kullanabilmek ise cevabım aşağıdaki gibi olurdu. Değilse ve direkt Windows uygulaması arıyorsanız okumayabilirsiniz.
Bilgisayarda izlemek için android uygulamalarını kullanabilirsiniz aslında.
BlueStacks veya LDPlayer gibi bir emülatör kurup kullanabilirsiniz ya da WSA - Android için Windows Alt Sistemler kurabilirsiniz.
WSA kullanırsanız emülatör olmadan her APK dosyasını direkt bilgisayara program kurar gibi kurup kullanabilirsiniz fakat sorun olduğunda tecrübeniz yoksa aktif etmekte veya devam etmekte zorlanabilirsiniz. O yüzden emülatör kullanmak daha iyi olabilir.
Kolay gelsin.
Normalde öyle bir süre yok. Hangi uygulamayı kurdunuz ve izlemek istediniz? Android uygulaması olarak yani.Blue stacks i kurdum ama filmi açığında 5 dakikada bir siyah ekran veriyor ekran süre sınırı var sanırım onu nasil duzeltebilriim
Hatırlamıyorum ama amazon app store ile olanı kurmuştum. Microsoft Mağazasından kurmadım yani GitHub'daki linklerden kurmuştum.Abi sende ki wsa rootlu mu ? Amazon app store ile birlikte root aktif mi ?
Ek olarak yanına emülator kurmayı denedin mi abi ?Hatırlamıyorum ama amazon app store ile olanı kurmuştum. Microsoft Mağazasından kurmadım yani GitHub'daki linklerden kurmuştum.
Zaten BlueStacks kuruluydu onu kurduğumda kardeşim. İkisinde de çalışınca uygulamalar emülatörü kaldırmıştım.Ek olarak yanına emülator kurmayı denedin mi abi ?
Abi bende neredeyse 1 yıldan fazladır bir sorun var acaba sende de var mı diye merak etmiştim o yüzden sormuştum.Zaten BlueStacks kuruluydu onu kurduğumda kardeşim. İkisinde de çalışınca uygulamalar emülatörü kaldırmıştım.
Bakmamı istediğin birşey varsa laptopu açtığımda bakar kontrol ederim.
Bilgisayarı açınca tekrar kontrol ederim kardeşim. Sanallaştırma aç dediği sadece bios değil de Windows özelliklerini aç ya da kapata girip de işaretlemen gereken kısımlar olabilir mi? Virtual machine ve hypervisor platform olanlar yani.Abi bende neredeyse 1 yıldan fazladır bir sorun var acaba sende de var mı diye merak etmiştim o yüzden sormuştum.
Bende rootlu wsa kurulu ve bu wsa kurdum kuralı bende emülatörler çalışmıyor windows sanallaştırma açmamı istiyor işin garibi bu sanallaştırma açık olmasa zaten wsa kuramam görev yöneticisi açık gösteriyor bios açık ama emülatörler sıkıntı yapıyo sende de böyle mi diye soracaktım.
Abi sorunda o işte ne varsa açıkBilgisayarı açınca tekrar kontrol ederim kardeşim. Sanallaştırma aç dediği sadece bios değil de Windows özelliklerini aç ya da kapata girip de işaretlemen gereken kısımlar olabilir mi? Virtual machine be hypervisor platform olanlar yani.
Tamam bakarım ben de yeniden nox falan kurup denerim.Abi sorunda o işte ne varsa açıkwsa kurmadan önce her şey sorunsuzdu wsa kurdum kuralı böyle pc formatladım denedim emülatör çalışıyor wsa kuruyorum emülatör yalan oluyor
![]()
Denemediğim yol kalmadı şimdi başka şeyler deniyorum. vmware sorunsuz wsa sorunsuz ama iş emülatöre gelince yalan oluyoTamam bakarım ben de yeniden nox falan kurup denerim.
Şeyi denedin mi peki WSA'ya girip çevrimdışı yapmayı yani kapatmayı veya android için Windows Alt sisteme girip kapatmayı. Belki de adb üzerinden onay verip bağlatı kurduğundan emülatörde sorun çıkarıyordur.
Tamam o zaman yemek yapıp kahve aşamasına geçince açarım laptopu bakarım ben de kardeşim belki aynı sorunu yaşarım ki umarım öyle olur çaresini daha erken bulabilmek adınaDenemediğim yol kalmadı şimdi başka şeyler deniyorum. vmware sorunsuz wsa sorunsuz ama iş emülatöre gelince yalan oluyo
Shadebox diye bir uygulama vardı ayni cloudstream gibiBilgisayar için film ve dizi izlemek için program varmı?
Format atsam düzelecek abi ama ne var ne yok silinecek hepsini geri kim kuracak diye formatta atamıyorumTamam o zaman yemek yapıp kahve aşamasına geçince açarım laptopu bakarım ben de kardeşim belki aynı sorunu yaşarım ki umarım öyle olur çaresini daha erken bulabilmek adına![]()