Film dizi için bilgisayar programı

Beratkotan

Üye
Konular
3
Bilgisayar için film ve dizi izlemek için program varmı?

Selamlar.

Öncelikle konunun yeri m3u listeleri forumu olmamalıydı.

Eğer amaç android uygulamalarını kullanabilmek ise cevabım aşağıdaki gibi olurdu. Değilse ve direkt Windows uygulaması arıyorsanız okumayabilirsiniz.

Bilgisayarda izlemek için android uygulamalarını kullanabilirsiniz aslında.
BlueStacks veya LDPlayer gibi bir emülatör kurup kullanabilirsiniz ya da WSA - Android için Windows Alt Sistemler kurabilirsiniz.

WSA kullanırsanız emülatör olmadan her APK dosyasını direkt bilgisayara program kurar gibi kurup kullanabilirsiniz fakat sorun olduğunda tecrübeniz yoksa aktif etmekte veya devam etmekte zorlanabilirsiniz. O yüzden emülatör kullanmak daha iyi olabilir.

Kolay gelsin.

Selamlar.

Eğer amaç android uygulamalarını kullanabilmek ise cevabım aşağıdaki gibi olurdu. Değilse ve direkt Windows uygulaması arıyorsanız okumayabilirsiniz.

BlueStacks veya LDPlayer gibi bir emülatör kurup kullanabilirsiniz ya da WSA - Android için Windows Alt Sistemler kurabilirsiniz.

WSA kullanırsanız emülatör olmadan her APK dosyasını direkt bilgisayara program kurar gibi kurup kullanabilirsiniz fakat sorun olduğunda tecrübeniz yoksa aktif etmekte veya devam etmekte zorlanabilirsiniz. O yüzden emülatör kullanmak daha iyi olabilir.

Kolay gelsin.
Blue stacks i kurdum ama filmi açığında 5 dakikada bir siyah ekran veriyor ekran süre sınırı var sanırım onu nasil duzeltebilriim

Selamlar.

Kolay gelsin.
Abi sende ki wsa rootlu mu ? Amazon app store ile birlikte root aktif mi ?

Blue stacks i kurdum ama filmi açığında 5 dakikada bir siyah ekran veriyor ekran süre sınırı var sanırım onu nasil duzeltebilriim
Normalde öyle bir süre yok. Hangi uygulamayı kurdunuz ve izlemek istediniz? Android uygulaması olarak yani.

Abi sende ki wsa rootlu mu ? Amazon app store ile birlikte root aktif mi ?
Hatırlamıyorum ama amazon app store ile olanı kurmuştum. Microsoft Mağazasından kurmadım yani GitHub'daki linklerden kurmuştum.

Hatırlamıyorum ama amazon app store ile olanı kurmuştum. Microsoft Mağazasından kurmadım yani GitHub'daki linklerden kurmuştum.
Ek olarak yanına emülator kurmayı denedin mi abi ?

Ek olarak yanına emülator kurmayı denedin mi abi ?
Zaten BlueStacks kuruluydu onu kurduğumda kardeşim. İkisinde de çalışınca uygulamalar emülatörü kaldırmıştım.
Bakmamı istediğin birşey varsa laptopu açtığımda bakar kontrol ederim.

Zaten BlueStacks kuruluydu onu kurduğumda kardeşim. İkisinde de çalışınca uygulamalar emülatörü kaldırmıştım.
Bakmamı istediğin birşey varsa laptopu açtığımda bakar kontrol ederim.
Abi bende neredeyse 1 yıldan fazladır bir sorun var acaba sende de var mı diye merak etmiştim o yüzden sormuştum.

Bende rootlu wsa kurulu ve bu wsa kurdum kuralı bende emülatörler çalışmıyor windows sanallaştırma açmamı istiyor işin garibi bu sanallaştırma açık olmasa zaten wsa kuramam görev yöneticisi açık gösteriyor bios açık ama emülatörler sıkıntı yapıyo sende de böyle mi diye soracaktım.

Şimdi nox indirip deneyeceğim tekrar çünkü bazı mobil oyunları burada oynamam gerekiyor lua ile hile kodluyorum şuan ki telefonum rootsuz sanal alan ile hileleri kullanıyorum ama cihazın her ne kadar performansı iyi olsa da oyunlarda fps düşüklüğüne yol açıyor. :D

Abi bende neredeyse 1 yıldan fazladır bir sorun var acaba sende de var mı diye merak etmiştim o yüzden sormuştum.

Bende rootlu wsa kurulu ve bu wsa kurdum kuralı bende emülatörler çalışmıyor windows sanallaştırma açmamı istiyor işin garibi bu sanallaştırma açık olmasa zaten wsa kuramam görev yöneticisi açık gösteriyor bios açık ama emülatörler sıkıntı yapıyo sende de böyle mi diye soracaktım.
Bilgisayarı açınca tekrar kontrol ederim kardeşim. Sanallaştırma aç dediği sadece bios değil de Windows özelliklerini aç ya da kapata girip de işaretlemen gereken kısımlar olabilir mi? Virtual machine ve hypervisor platform olanlar yani.

Bilgisayarı açınca tekrar kontrol ederim kardeşim. Sanallaştırma aç dediği sadece bios değil de Windows özelliklerini aç ya da kapata girip de işaretlemen gereken kısımlar olabilir mi? Virtual machine be hypervisor platform olanlar yani.
Abi sorunda o işte ne varsa açık :D wsa kurmadan önce her şey sorunsuzdu wsa kurdum kuralı böyle pc formatladım denedim emülatör çalışıyor wsa kuruyorum emülatör yalan oluyor :D

Abi sorunda o işte ne varsa açık :D wsa kurmadan önce her şey sorunsuzdu wsa kurdum kuralı böyle pc formatladım denedim emülatör çalışıyor wsa kuruyorum emülatör yalan oluyor :D
Tamam bakarım ben de yeniden nox falan kurup denerim.

Şeyi denedin mi peki WSA'ya girip çevrimdışı yapmayı yani kapatmayı veya android için Windows Alt sisteme girip kapatmayı. Belki de adb üzerinden onay verip bağlatı kurduğundan emülatörde sorun çıkarıyordur.

Tamam bakarım ben de yeniden nox falan kurup denerim.

Şeyi denedin mi peki WSA'ya girip çevrimdışı yapmayı yani kapatmayı veya android için Windows Alt sisteme girip kapatmayı. Belki de adb üzerinden onay verip bağlatı kurduğundan emülatörde sorun çıkarıyordur.
Denemediğim yol kalmadı şimdi başka şeyler deniyorum. vmware sorunsuz wsa sorunsuz ama iş emülatöre gelince yalan oluyo

Denemediğim yol kalmadı şimdi başka şeyler deniyorum. vmware sorunsuz wsa sorunsuz ama iş emülatöre gelince yalan oluyo
Tamam o zaman yemek yapıp kahve aşamasına geçince açarım laptopu bakarım ben de kardeşim belki aynı sorunu yaşarım ki umarım öyle olur çaresini daha erken bulabilmek adına 😅

Tamam o zaman yemek yapıp kahve aşamasına geçince açarım laptopu bakarım ben de kardeşim belki aynı sorunu yaşarım ki umarım öyle olur çaresini daha erken bulabilmek adına 😅
Format atsam düzelecek abi ama ne var ne yok silinecek hepsini geri kim kuracak diye formatta atamıyorum 😅

@Latte abi çözdüm... Mevzu neymiş biliyor musun aynı sorunla karşılasırsan aklında bulunsun çalıştıra optionalfeatures yazıp enter çekiyoruz ayar penceresi geliyor orada sanal makine özelliğini kapatınca emülatör aktif oluyor neden bilmiyorum ama onu açınca emülatör kullandırmıyor. :D

@Latte şimdi de wsa gitti sanallaştırmayı kapatınca wsa gidiyor açınca emülatör gidiyor. :D birde hypervisör ile deneyim bakalım nolacak :D

@Latte Vmware adamdır her türlü çalışıyor abi kali, win 10, wifislax sorunsuz çalışıyor. Sanallaştırma ayarı aktifken emülatör gidiyor kapalıyken wsa gidiyor hypervisör deneyip haber vereceğim. :D

Geri